- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.201
Ben çok kasıldımAy yaben hLa korkudan yapamadim )
Sanırım yatakta bizim kokumuzu ve sıcaklığımızı alıyor benimkide çat diye gidiyor yatağımıza alınca.En iyisi biz Beşikte yatalım minikler koca yatakta :)Beşiği boşuna almışızboşa para harcamışız, yan beşik yatağımıza ek gibi duruyor ne var da yatmıyor anlamadık bir milyon kere sırtına bişi mi batıyor die araştırdım, uyurken koysak bile uyanıyor. Bizim yatakta yatıyor yayıla yayıla eşim aldı yastığını koltuğa gitti, ben de ezmeyim die yatağın 3te 2 sini kıza bıraktım yatağın ayak kısmında kıvrıldım her gece böyle, şu karikatürler doğruymuş yani
Sanırım yatakta bizim kokumuzu ve sıcaklığımızı alıyor benimkide çat diye gidiyor yatağımıza alınca.En iyisi biz Beşikte yatalım minikler koca yatakta :)
Ben içiyorum evet artırıyorKızlar solgar ın süt artıran bira mayası hapı varmış kullanan var mı aranızda. Bi eczaneye girdik eşime ilaç almaya orda eczacı tavsiye etti. Pahalı geldi hap size bir sorayım dedim. İyi yada kötü her hangi bir duyumunuz var mı
bitkisel bi ürün olduğu için sıkıntı olmazSabah 2 öğle 2 akşam 2 alınıyormuş çok deil mi yaa, sürekli sütüm kesiliyor, alasım geldi ilacı da, cevabın için teşekkür
Tamam canım açarsak etiketlerim mutlaka. Acmazsakta haberleselim arada. Ben bugun ufaktan başlıyorum bakalım dayanabilcek miyimAy nasıl güzel olur . Beni etiketleyin mutlaka bizim oğlandan fırsat bulup çok gelemiyorum denk gelemezsem kaçırmayayım
Bende hiç bilmiyorum canım ama bugun dikkat etmeye basliycam bakalım. Benim baş düşmanım ekmek,pilav,makarna. Bunlari tamamen kessem süper olur. Birde duzensiz besleniyorum ben. Bi düzen koymak şart. İpin ucu kaçacak diye korkuyorumCanım ben de aynı senin gibi hamile kaldığım kilodayım ama bi 5 kilo versem iyi olacak.acayip iştahım açık.bir de hamileyken pek abur cubur yiyemedik ya şimdi acısını çıkartmak ister gibi sürekli zararlı şeyler istiyor canım :) nasıl zayıflasak bilmem ki
Haklısın canım bencede emzirdikce kilo vermek çok zor. Ama ben bu dönemde kilo almaktan çok korkuyorum. Tig gibi olamasamda sabit kalmak istiyorum. İyice kilo alırsam vermek daha zor olur.Acik soylemek gerekirse diyet miyet umrumda degil. Emzirdikce dehset acikiyorum :)) grceleri uysnip nutella kasikliyorum. Hamile.kaldigim kiloma 3 4 kilo kaldi ama brlenimde hedefimde 8 10 kilo var. Emzirrdigimiz surece tig gibi olmak hayal :))
Cok.haklisin canim ama iste emzirince acikiyorum gozum donuyo.resmen. hayatimda hic yemedigim kadar cikolata tukettim hamilelik ve emzirme.doneminde. hala yiyorum. Bunlarin acisi bi yerden cikacak. Umarim cok zor olmaz kilo verisimiz :)Haklısın canım bencede emzirdikce kilo vermek çok zor. Ama ben bu dönemde kilo almaktan çok korkuyorum. Tig gibi olamasamda sabit kalmak istiyorum. İyice kilo alırsam vermek daha zor olur.
banada banada memeden ayrılı ca uyanıyor ya5 saattir hiç uyumayan bebeknasıl uyutuyorsunuz bu bebekleri bana da söyleyin nolur tükendim
ilişki sırasında kanaman oldumu canım.benimde normaldi ve hem içte hem dosya çift taraflı dikişlerim var.bizde de bir kere ilişki oldu.öyle çok acim olmadı ama 2 gün hafifte olsa kanama yaptıBen normal dogum yaptim ve 2 kez esimle birlikte olduk. Basta acir gibi oluyo sonra geciyo canim. Bu tabi biraz psikolojik. Ben cok aciyacak.diye ssrtladigim icin aci hissediyorum. Ama benim durumum anormal biraz zorlu bir.dogum yaptim ve dikisim cok fazla.
Yok canim kuzenim 2 sene adet gormedi. Ben 40 imin ciktigi gun regl oldum sonra 13 gun sonra bir daha oldum. Suan ne zaman olurum.bir daha bilmiyorum. Suan duzensiziz. Sut korur derler genelde ama.beni korumadi hemen regl oldum :)
Canım korkutmak gibi olmasın ama hamilelik ihtimali var.bir kaç hafta sonra test yap mutlaka.ben adet görmedim henüz ama geçenlerde kontrole gitmiştim.yunurtalıklar aktif mutlaka korun dedi doktorum.
İpin ucunu kaçırırsak yakalamak çok zor olur canım.hazır hamilelik kilolarını vermişken biraz dikkat edelim bari.Bende hiç bilmiyorum canım ama bugun dikkat etmeye basliycam bakalım. Benim baş düşmanım ekmek,pilav,makarna. Bunlari tamamen kessem süper olur. Birde duzensiz besleniyorum ben. Bi düzen koymak şart. İpin ucu kaçacak diye korkuyorum
Ay aynı benimki :)banada banada memeden ayrılı ca uyanıyor ya
Mayıs bebekleri derken topiğimize yeni bebekler katılacakCanım ben 2 mayısta dığum yaptım ve 2 haziranda adet gördüm. Üstüne işte kırkımız çıktıgı zaman birlikte olduk. Benim adetim hamilelik öncesi de günü gününe tam 1 ay döngüsüyle tekrarlardı. Doğumdan sonra da aynen öyle oldu. Ama şimdi bu ay daha sadece sancılandım ve hiçbir şey olmadı. Kızımın hamileliğinde de ilk 3 ay adet zamanım sadece sancılanmıştım hep. Korkuyorum
Benim de öyleymiş, yumurtlama başlamış ama bunu ben eşimle birlikte olduktan sonra öğrendim
Beeennnbir yerlerden baslamak gerek zayiflamak isteyen yok.mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?