- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.021
Ama canim dogumdan sonra 40 gunde hormonalr sifirlaniyor sen martta dogum yapmissin
Küçük prens nasıl :)Evet galiba :/ erken Doğum küvez vs tonla sıkıntı geri çekilme yöntemi etkili değilmiş demekki
Kızlar gece uyurkem uyandırıyor musunuz ben üç saatte bir aüt veriyordum.Dün alarmı duymamışım 5 buçuk saat uyumuşuz.Ablam aç olsa uyanır dokunma diyor.Siz nasıl ilerliyorsunuz
Kizlar meraba bebegim 72 gunluk oldu herseyi gormeye basladi sanirim cok skur ozellikle renkli seyler dikkatini cekiyo haliyle tv de oyle kaynanam baksn bsey olmaz diyo boyle arada 5-10 dk bakmasindan gercektn bisey olmaz mi ne dusnuyosnuz bu konuda ben bakmasn diyrm ama oglumda seviyo gercektn
Küçük prens nasıl :)
Çok şükür iyi canım 68 günlük oldu prenses :) zaman çabuk geçiyor dış cikarmaz daha dalgalar uzun bir süre akıyor öyle :)Büyüyo teyzesi ağzından salyalar akıyo herhalde diş erken gelicek senin prensesin nasıl
Dalga geçiyorsun sanırım. Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değildir.Evet galiba :/ erken Doğum küvez vs tonla sıkıntı geri çekilme yöntemi etkili değilmiş demekki
Çok şükür iyi canım 68 günlük oldu prenses :) zaman çabuk geçiyor dış cikarmaz daha dalgalar uzun bir süre akıyor öyle :)
Dalga geçiyorsun sanırım. Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değildir.
Maşallah kız neresi küçük 5250 55 cm kizimErken Doğum olunca birde benmkinin kalsiyumu yüksekti belki erken çıkarır diye düşünmüştüm:) gerçi tükürük salgısı 2 Aydan itibaren başlıyormuş kaç kilo oldu kösün bizimki 5 kilo :) 57 cm hala küçük
Maşallah kız neresi küçük 5250 55 cm kizim
Evet galiba :/ erken Doğum küvez vs tonla sıkıntı geri çekilme yöntemi etkili değilmiş demekki
Sezeryan olduDogumun normal mi sezeryan mi olmustu?
Yok kafasida iyi bizimki 39.5 yani senin kuzunda migadina ulaşmışMaşallah 41 kere :) 1 kilo doğunca bana büyümüyorum gibi geliyo koca kafalıyız bide 38 cm :)
Yok kafasida iyi bizimki 39.5 yani senin kuzunda migadina ulaşmış
Emiyomu kuzumSezeryan oldu
Emiyomu kuzum
Iyi yapmissn isini halletmissn canim darisi bana insallahEvime o kadar uzak ki cocuk hastanesi sen de az cok biliyorsun dogum evi tarfinda oturuyoruz. Bir sefer gittik oraya oglum hastalanmisti. Sabah 6 ydi evden ciktik yeniadkiyenin oraya kadar yürüdük. Bir saat otobus bekledik. Otobus bir sur mu yer dolandi. Donuste de bi saat otobus bekledik. Ayrica doktoru asiri ilgisizdi. Ve cok suratsiz. Cocugumun burun tikanikligi kaynakli hiriltisi ve az bir sey oksurugu vardi. Hemen antibiyotik yazdi. Doktorunu da sevmedik. Gecen haftalarda pişiği yuzunden tıp fakultesine gittik bizim icin ulasimi daha kolay diye. Doktor da asistani da cok ilgili ve guleryuzluydu. Bir suru soru sordu, bilgi verdi. Gitmisken kalca ultrasonunu da sordu biz de daha yaptirmadik dedik. O zaman bir de kalca ultrasonu istiyorum dedi. Biz de tamam dedik. Oylelikte tip fakultesine yaltirmis olduk. Hem kalabaligi cocuk hastanesinden daha az. Cocuk hastanesi cok kalabalik.
ınsalkah bizimki de geçer. sıkı bi diyet yapicamiki gunde gecti bizimki cok sukur, ins. seninki de hemen gecer. biz 22 gunde 500 gr almistik, dr kotu degil dedi, ozellikle mama veriyim mi diye sordum verme dedi. burda herkes 2.ayda 1kg uzeri kilo aldirmis bebeklerine, bizimki ciliz kaldi ama onemli olan saglikli olmalari. saglikli olsunlar da sonra yetisirler akranlarina
Oh oh maşallah . Bebekler mecbur alışıyor kucağa. Hele emen bebek hep kucakta doğal olarak seviyor kucağı . :) bnmki yerde yatmayı çok seviyor . Belli aralıklarla kaldırıp evde gezdirmemi istiyor tabi . Bi de aynanın karşısında kendine bakmaya batılıyorBizimki biraz tombik doğdu 4 kilo :) o değilde kucağa alıştı ve gittikçe ağırlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?