• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ilkini hic hatirlayamadm ama sanki bu kadar sulu degildi gbi hem çok sıvı hem arada mukuslu ve kokulu süphe etmeye başladm birşey mi var diye de doktor randevusu da daha var randevu bulamadm erkene bu arada mama ile besleniyo

Kokulu olabilr. Bilemiyorum. Sizin yediğiniz şeylerde dokunabilir bebeğe. Mama veriyosanız biraz katı yapması lazım. Hiç mi anne sütü almıyo bebek.

Canım Allah ım sana güç kuvvet sabır versin. Minik nasıl huzursuz olmasın yaa :KK43: havalar sıcak bacaklarda aldı hareket edemiyor bunun yanında gaz sancısı. 2 hafta çabuk geçer de o ayakkabılara çabuk alışır kuzu inşallah.
İnşallah canım . İyi haberleri nide en kısa sürede yazmak nasip olur

Kızlar oğlumun inanılmaz saçı dökülüyor , ellerini kafasına götürüyor kıl doluyor parmakları . Yatağı kıyafeti o_O saçları dökülüyor mu sizinkilerin de ?? Ne yapmak lazım acaba :KK51:
Normal canım dökülmesi.bu ilk saçları dökülüp yeni saçlar çıkacak.bizimki de dökülüyor aynı şekilde

Çok geçmiş olsun.

Benim çocuğumun tedavisi 4 sene sürecek. Ayakkabıları görsen ömre bedel.

Dermansiz dert değil. Ona şükrediyorum.
Bol sabir versin Allah im bizlere.

Canım sizede çok geçmiş olsun.Allah dermansızini vermesin.cok şükür ki tedavisi var.ne yapalim bizde ana baba olarak her zorluğa katlanıcaz.yeterki onlar iyi olsun.bakalim 4 te gidicez doktora bakalım ne diyecek.

selam kızlar, oğlumun cumarrtesi sünneti var, lokal anestezi ile olacak. dikkat etmem gerekenler var mı?

Anneler gunaydin. Disari ciktiginizda yaniniza aldiginiz biberondaki sütü nasil muhafaza ediyorsunuz. Bu sicakta bozulurmu cantada. Şuan buzdolabinda giderken yanima alicam cantamda kac saat durmali sizce en fazla. Oda sicakliginda 3 saat deniliyor ama bukadar sicak hava icinde geçerli mi bu?
Termos çanta saklamak için+ sıcak su dolu termos çantadan çıkarınca ısıtmak için. Hava serinse ve bir saat içinde tuketecekse normal tasiyorum

Kızlar bebişlerde kac üstü ateş var kabul edilir @sofiarya
Koltuk altından 37.6 cıkıyo klasik ölcerle
38
1haftadir sırf mama sütüm kesildi cünkü :KK43:of ne zor anne olmak ya
sut geri geliyor canim. Gece dahil iki saatte bir sagiyorsun. Benim geldi baya baya. Mamayı azalttık bu hafta..

Arkadaşlar aranızda kanguru kullanan var mı. Benim kız 45 günlük oldu 4 kilo yaklaşık. Acaba bacaklari faln acır mı bir zararı var mı. Bir de onerdiginiz marka.araba ile dışarı çıkmak esim olmayınca zor geliyor bana.kaldırımlarda zorlaniyorum

sut geri geliyor canim. Gece dahil iki saatte bir sagiyorsun. Benim geldi baya baya. Mamayı azalttık bu hafta..
Dogumdan sonra 10gün cok iyiydi dr bile şasirdi 200cc bile cikiyodu 120cc altına dusmuyodu sonra iyice gitti 2bebegim var ilki hic durmuyo vucut yoruldukca sut gitti ilkte de ise basladm 2ay sonra yorgunluktan gitti

Sizin de mi bu durumda :KK43: uyutcam diye yoruluyorum. Sıcaklar desek üstünü ona göre giysiriyorum zaten. Bazen sade zıbınla bile geziyor ama bilemedim. Bugün havamız değişsin diye parka gezmeye çıktık bebek arabasında bile uyumadı :/ :KK43: sürekli kucakta gezmek istiyor. Bu araanlattığım çok dengesiz. Var mı başka biz gibioynamazsak uyku problrmi yaşayan :KK43:
Canım büyüme atagı geçiriyor olabilir, ya cok emme, yada az emme, ya cok uyku yada az uyku, huzursuzluk bunlar büyüme atağı Belirtileri

1haftadir sırf mama sütüm kesildi cünkü :KK43:of ne zor anne olmak ya

Kaç aylık bebek? Sütünüzün kesilmesinin bi sebebi var mı üzüntü vs falan. Ya da bebek mi almadı da kesildi. Şey ama eğer sırf mamayla beslendiği halde çok sıvı yapıyosa doktora götürün. Sıvı yapmaması lazım. Bide ne renk yapıyo yeşil gibi mi yoksa sarımsı mı?

selam kızlar, oğlumun cumarrtesi sünneti var, lokal anestezi ile olacak. dikkat etmem gerekenler var mı?

Anesteziyi bilmiyorum da sünnet olduktan sonra şey yapın bezlerken kağıt bardaklar oluyor ya onun alt kısmını kesip sünnet olan yere koruma gibi yapın. Beze değmesin. Hem size hem de bebeğe rahatlık olur. Ben erkek kardeşimden biliyorum

Benim kiz bir ayda 520 grm almış doktor cok az dedi.zaten mama takviyesi yapıyordum doktor gunde 4 kez 60cc ver dedi içmiyor iki kez 60 zor içiyor biberona öğürüyor sinirlenip ağlıyor memeden tiksinecek diye çok korkuyorum.

Gunduz uykusu diye bisey yok bizde canim
Butun gunumuz emme, gaz cikarmaya calisma, aglama, acaba doymadi mi diye az daha emzirmeye calisma, alt degistirme, kucakta gezme, bir saat kucakta durduktan sonra tam uyuyor gibi yapip yataga koydugumda on dakikaya yine aglayarak uyanma, aksamustu aglamalarin iyice artmasi hicbir şekilde durmamasi, arada cogunlukla benim de aglamam, en sonunda da bi yerde uyuyup kalma seklinde geciyor

Ama aksam uyurken izleyince hepsine deger diyorum tabi..
Sizde nasil gunduz uyku durumlari

Kıyamam ben ona. 5:30 da uyanıyor da, saat 6:20 6:30 gibi Kundak yapsaniz karanlık bir ortamda memede geri uyutmaya çalışmanız. Uyumaz mi ?

Yalnı olmadığımı bilmek iyi mi kötü mü bilemedim. Aynı bizim durum. Nasıl ve nezaman düzelir acaba :KK43:

Bizimde hic gunduz uykumuz yok tam memede daliyor koydugum an aciyor gozleri bugun sadece 10 dk uyudu uzmanlar cocuk sadece 1.5 saat uyanik kalip tekrar uyumali diyor 3 aya kadar ama nerde o günlerrr :))

Kızlae bizim durum da aynı sabah 7 den beri tam uyumuyor hem de akşama kadar. Sadece 10ar dakika belki. Yıkadığım günlerde durum farklı uyuyor 2 kez 2şer saat hemde ama duş sonrası da vakit geçince uyuyor Saat 14:30 da yıkadım şuan 3. Tur emiyor ortalama 20-30 dakika. Duştan sonra ilk turlarda asla uyumuyor hergün böyle. Şimdi 6ya kadar uyucak sonra emip tekrar akşam 8-9 a kadar uyur bu saatleri duş almışken uykuyla geçiriyor. Sürekli memede eldivenlerini emiyor ağlıyor bekletirsem. Özellikle memedeyken ya da çıkarmış hala kolumda çenesi memede öyle uyuyorken gülüyor hem de sesli hayret ediyorum

Benim kiz bir ayda 520 grm almış doktor cok az dedi.zaten mama takviyesi yapıyordum doktor gunde 4 kez 60cc ver dedi içmiyor iki kez 60 zor içiyor biberona öğürüyor sinirlenip ağlıyor memeden tiksinecek diye çok korkuyorum.

Kac gunluksunuz canim
Sutumuz oldugu halde neden az kilo aliyor bebisler anlamiyorum

Bizde de durum aynı hatta gece uykumuz vardı iki gündür o da gitti. Ama şöyle bir emzirme ile ilgili bilgilere bakıyorum. Bu durum normal. İlk 3 ay anne karnını devam ettiriyor. Size yapışık olacak kabullenin diyor. Zaten 4. Ayda dış dünyayı algılama artıkça meme reddi dahi olabiliyormuş. Şu an onun bildiği güvendiği anne. Ben tadını çıkarıyorum Zaten çok çabuk büyüyorlar bu halleri geçiverecek. Boşverin sizde bol bol sarılalım emzirelim 07rukiye07 07rukiye07 @Niloss_tk
Ah göğüsler yara olmasa emziricem, bebiş meme diye kuduruyor ben acıdan duramıyorum. Bu yüzden sütüm geriledi. 34günlük olduk hala geçmedi. Benim durumumda olan varmı yaralarınız ne zaman iyileşti:( emzirirken aglayıp ellerimi ısırıyorum. Moral bozukluguda sütümü azaltıyor sanırım. Sagamıuorumda makine uçlarını cok acıtıyor.. ne yapıcagımı şasırdım:(

Back