- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.421
Görürdüm doktora. Onun yazdiklarida kar etmedi. Ne yedigimi biliyor muyum ki ben ya hazir besleniyorum hep bu ara. Esim aksam yemeklerinde yok. Bende ya byzlujtan pratik bur seylerle veya disardan soylediklerimi yiyirumOy canım ya baharatlı boseymi yiyosun acaba yediklerimizden de oluyor bu pişik adamakıllı bı doktora götür bence nasıl aciyodur canı
Hazır yemeklerden mi oluyoki çok acı verir o ya acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmi varmı oda yapıyormuş ya pişikGörürdüm doktora. Onun yazdiklarida kar etmedi. Ne yedigimi biliyor muyum ki ben ya hazir besleniyorum hep bu ara. Esim aksam yemeklerinde yok. Bende ya byzlujtan pratik bur seylerle veya disardan soylediklerimi yiyirumdışarı çıkıp yemeklik malzemr alacak zamanim yokki
Bilmiyorum neyin sebep oldugunu. Bugun tam 2 aylik olduk. 2 aydir geçmedi. Acimaz mi cocugu sirt ustu yatirdim mi basiyor çığlığı. Emzirme pozisyonu bile alamıyoruz acısından.Hazır yemeklerden mi oluyoki çok acı verir o ya acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmi varmı oda yapıyormuş ya pişik
Off içim acıdı keşke elimden bişey gelse de yapsam hametan kremde kullandın miBilmiyorum neyin sebep oldugunu. Bugun tam 2 aylik olduk. 2 aydir geçmedi. Acimaz mi cocugu sirt ustu yatirdim mi basiyor çığlığı. Emzirme pozisyonu bile alamıyoruz acısından.
Altını yıkıyor musun siliyor musun canım ?Bilmiyorum neyin sebep oldugunu. Bugun tam 2 aylik olduk. 2 aydir geçmedi. Acimaz mi cocugu sirt ustu yatirdim mi basiyor çığlığı. Emzirme pozisyonu bile alamıyoruz acısından.
Sağol Can'ım. Onu kullanıcam inş.Geçmiş olsun canım damat olduğunu da gör inşallah :) paranox fitil kullanabilirsin
Sağol Can'ım. Bizimki şimdiden çok gıdıklanıyor yA :)Fitil de olur canım korkma cabucak iyileşiyor şimdi bunlarda fazla his de yok zaten söylemistim önceden de mesela gıdiklanma falan 4 ay civarı başlar...iyi yaptınız hadi geçmiş olsun
Çok sağol kuzum inş. Ahhh o günler gelir mi :)Geçmiş olsun canım damatlığını da gör inşallah
Sağol cnm. Krem vs hiçbişey vermedi bizeHadi gözünüz aydın geçmiş olsun. Bizim 4.günde epey iyileşmişti, ağrısı oluyor tabii ki, fitil vermedim. ilk gün 8 saat arayla calpol verdim. Bizim de geleneksel usul. Ancak dikişler geç düşüyor endişe etme.
Kremlerini bakımlarını iyi yaparsan sorun yok :)
Can'ım çok sağol. Lokal yaptılar. Bi sıkıntı Yok şuan. Ağlıyor. Ama gazdan mı ağrıdan mı bilmiyorum. Bi taraftanda ıkınıyor çünkü. Ağlamadan çıktı çok şaşırdım. Beni görünce bi içerledi. Bi ağlamaya başladı kiOoo geçmiş olsun cnm. Kocaman adam oldu artık. Genel mi uyusturdilar kolay oldu mu
Birisi hakiki zeytinyağını ısıtıp asitini çıkarmıştı . Bende hakiki zeytinyağı buldum ısıttım biraz dumanı çıktı . Onu her açtığımda sprey kutusuna koydum sıkıyorum . Hiç pişik olmadı. Molfix kullanıyorumKafayi yedirtecek bu pisik bana. İki bez arasi cocugun tüm poposuna yayılıp dışarı çıkmış. Yerinde duramıyor. Meme emmiyor uyuyamiyor acısından
Ooyyy kuzuuumm. Kendini sıktı seni görüncede boşaldı demekki yavrumSağol Can'ım. Onu kullanıcam inş.
Sağol Can'ım. Bizimki şimdiden çok gıdıklanıyor yA :)
Çok sağol kuzum inş. Ahhh o günler gelir mi :)
Sağol cnm. Krem vs hiçbişey vermedi bizesargı bezi ile kapalı orası. 1-2 güne düşermiş. Kaka yapınca ne olacak bilmiyorum. İllaki bulaşır kapattıkları beze.
Can'ım çok sağol. Lokal yaptılar. Bi sıkıntı Yok şuan. Ağlıyor. Ama gazdan mı ağrıdan mı bilmiyorum. Bi taraftanda ıkınıyor çünkü. Ağlamadan çıktı çok şaşırdım. Beni görünce bi içerledi. Bi ağlamaya başladı ki
Canim sen boyle yazdıkça bende çare arıyorum derdine ama neden oluyor ki yaaa. Bir dünya krem kullandın bez değişikliği yaptın havalandiriyorsun yıkıyorsun. Başka bir doktora görürsen canimKafayi yedirtecek bu pisik bana. İki bez arasi cocugun tüm poposuna yayılıp dışarı çıkmış. Yerinde duramıyor. Meme emmiyor uyuyamiyor acısından
Sağol Can'ım. Onu kullanıcam inş.
Sağol cnm. Krem vs hiçbişey vermedi bizesargı bezi ile kapalı orası. 1-2 güne düşermiş. Kaka yapınca ne olacak bilmiyorum. İllaki bulaşır kapattıkları beze.
Can'ım çok sağol. Lokal yaptılar. Bi sıkıntı Yok şuan. Ağlıyor. Ama gazdan mı ağrıdan mı bilmiyorum. Bi taraftanda ıkınıyor çünkü. Ağlamadan çıktı çok şaşırdım. Beni görünce bi içerledi. Bi ağlamaya başladı ki
kuzum ben yazmıştımEttim eyledim korsenin kopçalarını kapattım biri kum saati oldum yazmıştı birde beni gör . Vallahi inat ettim onca para verdim giycem diye abartısız 1 saattir kapatmaya çalışıyorum gidip gelipsonunda girdim ama basıl çıkarsam hiç bilmiyorum hep böyle kalsam keşkee be çok bozulmuş meğer vücudum
canım bi süre hiç bezlemesen mi acaba ya belki düzelirKafayi yedirtecek bu pisik bana. İki bez arasi cocugun tüm poposuna yayılıp dışarı çıkmış. Yerinde duramıyor. Meme emmiyor uyuyamiyor acısından
ben yalnız yıkıyorum canım. tıkaç falan da almadım, tam tepeden döküyorum suyu kaçmıyor bence. sonra da ince atletle iyice kuruluyorumBebeğini yalnız yıkayan anneler kulağına kaçmaması için ne yapıyorsunuz tıkaç falan aldınızmı aldıysa
Kuzum kıyamam ben ona ya..geçmiş olsun cnm..Sağol Can'ım. Onu kullanıcam inş.
aa sünnet oldu mu kuzucuk hayırlı olsun kuzum Allah düğününü de göstersin bize de haber ver inşallahSağol Can'ım. Onu kullanıcam inş.
Kafayi yedirtecek bu pisik bana. İki bez arasi cocugun tüm poposuna yayılıp dışarı çıkmış. Yerinde duramıyor. Meme emmiyor uyuyamiyor acısından
Ay bizimki de bitmek bilmedi, ben de bitince sleepy alıcam.. kaka da taşıyor, çiş de dediğin gibi. Valla bir bezin bu kadar mühim olduğunu da bilmezdim :)Can'ım premium care kullanıyordum ben de. Ama çok sızdırıyor. Sadece yanlardan taşma şeklinde değil. Resmen zıbının ön tarafı nemli oluyordu. Bez yüzeyinden bile sızdırıyor bence.
Paket bitince almadım yenisini. Prima pampers gelmişti hediye. Onun 2 numarası daha küçük gibi ama senin dediğin gibi tam oluyor gibi. Yani inş öyledir :))
Bu arada pampers daha iyi bence premiuma göre. Biraz daha sert sadece. Premiumdaki gibi koku da Yok o yönden iyi.
Bu bitsin sleppy denicem. O da hediye gelmişti :)
Ama 3 numara. Büyüktü. Önde toplanıyordu.
Şu bez işini oturtsak bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?