2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gayet iyi canım bence. Bizimki sadece mama alıyor 950-950 aldı 2 ayda

Ben yaptiricm önümüzdeki ay ilk dozunu oğlum rota geçirdi ölümden döndü Allah korusun kızımda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Kızlar oğluşumun gözü çapak olmuş normal ılık su ile sil dediler sildim düzeldi ama şimdi yine olmuş gibi ve su akiyor neden olur acile mi götürsek

Can'ım premium care kullanıyordum ben de. Ama çok sızdırıyor. Sadece yanlardan taşma şeklinde değil. Resmen zıbının ön tarafı nemli oluyordu. Bez yüzeyinden bile sızdırıyor bence.
Paket bitince almadım yenisini. Prima pampers gelmişti hediye. Onun 2 numarası daha küçük gibi ama senin dediğin gibi tam oluyor gibi. Yani inş öyledir :))
Bu arada pampers daha iyi bence premiuma göre. Biraz daha sert sadece. Premiumdaki gibi koku da Yok o yönden iyi.
Bu bitsin sleppy denicem. O da hediye gelmişti :)
Ama 3 numara. Büyüktü. Önde toplanıyordu.
Şu bez işini oturtsak bi.

Kızlar oğlum sünnet oldu az önce. Doktor krem ağrı kesici vs vermedi. Adam akıllı açıklama da yapmadı. Temizliği vs nasıl olacak? Normal şekilde devam mı edicem düzene? Dikkat etmem gereken bişey var mı? Açıp bakmadım henüz. Sanırım sargı bezi ile kapatmışlar.

Bize de vermemişti krem falan...çişiyle iyileşiyor...calpol verirsin yarım kaşık...onunla geçer inşallah 3 gün sonra falan o sargısı düşüyor, düşünce kağıt bardak kesip koyarsın pipiye bez direk değmesin diye bikaç gün de öyle kaldı mı tamamen iyilesir...ibufen dolven grubu ilaç vermemem gerekiyor sadece onlar kanama pıhtılasma gibi şeyleri etkiliyormuş...müşahadede mi bekliyorsunuz şimdi 20dk falan...doktor gelir bakar konuşur öyle çıkarsınız

Kız delimisin 850 Gr gayet iyi o doktor halt etmiş mamaya ne meraklı bu doktorlar ya
mama da veririm gerekliyse ama kafam karıştı aile hekimiyle farklı konuşup duruyor, yeterliyse sütüm mamaya para harcamak istemem şimdilerde, zaten maddi sıkıntıdayız şu aylar

Evet canım odadayız. Dr geldi Zaten malın teki. Geldi baktı bi iki güne sargı düşer dedi çıktı gitti. Onu bile anlamadık biz sargı düşmesi ne diye :))
İnternete bakınca gördüm.
Paranox fitil var. Onu kullansam da olur herhalde dimi? Hemşireyi bekliyoruz şimdi.

Kızlar oğluşumun gözü çapak olmuş normal ılık su ile sil dediler sildim düzeldi ama şimdi yine olmuş gibi ve su akiyor neden olur acile mi götürsek
Öyle olursa Anne sütü damlat içine demişlerdi bana, sen yine bi doktora da sor, geçmiş olsun canm

Aynen farklilar. Sleppy nin 3 numarasi ile molfixin 4 numarasinayni boy

Canım bebek rahat dursun diye hemen genel anestezi diyorlar ama 6 aylıktan küçükse asla kabul etme!!! Lokal ile yapsınlar.

Öteki türlü en az 5 saat aç kalacak sünnet 20 dk sürecek ve sonra yine 3 saat aç kalacak!!

Kesinlikle lokal yaptır o kadar saat açlığa dayanamaz ve ağlamasın.

Bize de genel dediler, ben istemiyorum lokal olaksa olsun yoksa yapmayın diyince lokale döndüler. Onlar rahat edecek diye bebeğimi perişan edemem.

Ay bu tatlı cadı da benim kızdan desene. Millete hanım hanımcık. Allah ım ne güzel bakmış yerim bu fıstığı masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…