• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hıı sen o yöntemi diyorsun, ben şu içine çektiğin var ya süngerli ucu var, onunla çekiyorum. Öyle şırınga işe ben de yapamam ki, daha küçükler onun için

Canım bu yontem tıkalı burun için birebir açılıp açılmadığını anlıyorsun. Özellikle grip olduğunda burun açılmaz ise ciğerlere iniyor o daha fena oluyor. Evet şu anda küçükler burnuna 1-2 damla damlattiktan sonra yuzustu cevirip sirtina biraz pat pat vuruyorum dökülsün.

Kızlar yarın oğluşu sünnet ettiricez. Önce muayene edecekmiş dr. Hareketlilik durumuna göre genel yada lokal yapacakmış kii bizimki altı açılınca kıpır kıpır :(
Daha küçücük genel anestezi de istemiyorum.
Sünnet yaptıranlar bilmem gereken bişey var mı kızlar? Yanımızda götürmemiz gereken falan o_O

Kızlar yarın oğluşu sünnet ettiricez. Önce muayene edecekmiş dr. Hareketlilik durumuna göre genel yada lokal yapacakmış kii bizimki altı açılınca kıpır kıpır :KK43:
Sünnet yaptıranlar bilmem gereken bişey var mı kızlar? Yanımızda götürmemiz gereken falan o_O
canim eger lokal olacaksa bebegin ellerine eldiven tak.bana sadece citcitli badiyle kalsin dediler.cocuk butun suratini cizmis kanatmis.

canim eger lokal olacaksa bebegin ellerine eldiven tak.bana sadece citcitli badiyle kalsin dediler.cocuk butun suratini cizmis kanatmis.
Oyyy kıyamam yaaa :cry: içim cız etti vallahi kuzum benim yA.
Normalde eldiven takmıyordum artık. İki gündür acayip yüzüyle uğraşıyor. Gözüne sokuyor resmen elini. İyi oldu Can'ım söylediğin. Çok sağol.

Canım bu yontem tıkalı burun için birebir açılıp açılmadığını anlıyorsun. Özellikle grip olduğunda burun açılmaz ise ciğerlere iniyor o daha fena oluyor. Evet şu anda küçükler burnuna 1-2 damla damlattiktan sonra yuzustu cevirip sirtina biraz pat pat vuruyorum dökülsün.
Onu da deneyeyim canım, ben çekme işlemine de pek sıcak bakmıyorum alışır da sonra kötü olur diye ama başka yöntem bilmediğimden onu yapıyorum

Kızlar bu serum fizyolojigi herkes kullaniyirmu. Benim çocuğun burnu tıkalı ben mi farketmiyorum . her çocukta olurmu ki burnunun ucuna geliyor alıyorum mendilini ucuyla ama yeterli değilmidir.

Kızlar bu serum fizyolojigi herkes kullaniyirmu. Benim çocuğun burnu tıkalı ben mi farketmiyorum . her çocukta olurmu ki burnunun ucuna geliyor alıyorum mendilini ucuyla ama yeterli değilmidir.
Ben kullanmıyorum canım gerek olmadı hiç

Valla burun damlası aldım evde var 1 kere kullandım sonra bıraktım eğer hasta değilse kendi kendine burun temizlemek daha doğrusu bence alışkanlık yapınca daha zor burun pisliğini kendi çıkarıyor zaten ... Tabi Allah korusun nezle falan olunca mecbur kullanıcaz ... Buruna çok müdahale kulağı zorlar bundan eminim Oyüzden tavsiye etmiyorum kızlar çok zora kalmadıkça

Buda benim Tuğbam cennet kokulu meleğim ...

Eklentiler

• IMG-20180620-WA0012.jpg
    IMG-20180620-WA0012.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar hepimizin yavrularını severken o ultrason daki görüntüler aklıma geldi neyi sevdiğimiz belli değilken içimiz kaynadı hep birbirimizin yavrusuna... Şimdi fotoğraflara bakıyorum hepsi melek gibi masum temiz şirin hepsine maşallah Rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini

Kızlar yarın oğluşu sünnet ettiricez. Önce muayene edecekmiş dr. Hareketlilik durumuna göre genel yada lokal yapacakmış kii bizimki altı açılınca kıpır kıpır :KK43:
Canım emin ol çok çabuk iyileşecek inşallah bebişler daha hızlı topluyor sünnet olunca bezi var emeklemiyo koşmuyor mis gibi yatıyo yeğenlerim hep minik minik oldular çok şükür çabuk atlattılar şimdiden geçmiş olsun küçük adama

Canım emin ol çok çabuk iyileşecek inşallah bebişler daha hızlı topluyor sünnet olunca bezi var emeklemiyo koşmuyor mis gibi yatıyo yeğenlerim hep minik minik oldular çok şükür çabuk atlattılar şimdiden geçmiş olsun küçük adama
Çok sağol Can'ım. Biz de o yüzden erken olsun dedik. Kıpırdanmaya başlamadan olsaydı daha iyiydi tabi. Lokal olurdu kesin. Sarılığı var diye erteledik. Hayırlısı bakalım. İnş çabuk atlatırız

Kızlar hepimizin yavrularını severken o ultrason daki görüntüler aklıma geldi neyi sevdiğimiz belli değilken içimiz kaynadı hep birbirimizin yavrusuna... Şimdi fotoğraflara bakıyorum hepsi melek gibi masum temiz şirin hepsine maşallah Rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini
Ben de şimdi onu düşünüyordum. Tuğba yı görünce. ne sıkıntılar çektin ne stres yaşadın. Çok şükür yavrun yanında.

Çok sağol Can'ım. Biz de o yüzden erken olsun dedik. Kıpırdanmaya başlamadan olsaydı daha iyiydi tabi. Lokal olurdu kesin. Sarılığı var diye erteledik. Hayırlısı bakalım. İnş çabuk atlatırız
Daha çok küçük canım meraklanma bişey olmaz o kadarcık kıpırdanmasından bezi büyük oranda korur zaten onu...lokal olur muhtemelen zaten bacaklarını falan kemer gibi biseyler bağlıyorlar hiç hissetmez üzülme inan ki en kolayı şimdi...orda göreceksin koca koca çocukları anne babalarına yalvarır debelenirken resmen travma..kolayca olur geçer inşallah...çıkınca kısacık bir süre ağlayabilir sakin ol bol bol emzir

Hırıltı homurtu var kuzu sürekli, agız suyunu da tıkanıklığa bagladı. Ağzı açık duruyor genelde, emerken de sinirleniyor o yüzden. Sekresyon atma yetileri daha olmadığı için tıkalı diyorlar
Anladım canım...biraz kendi haline bırakmak gerekiyor yavruları dünyaya yeni geldiler onlar da bi bağışıklık sistemi bir düzen oturtacak...2 gün kaka yapmadı poposunu dürt her gün su sık burnunu dürt pek iyi olmaz yani...banyoda açılıyor mesela burun sonrasında hapşırınca falan dökülüyor bir şey varsa...aslında üşütmüyorsa fazla sümük de olmamalı sokak sokak da gezmiyor sonuçta bu bebekler burun kılları toz toplayıp katı mukuslar oluşsun...hırıltı varsa tabi siz devam...gecmiş olsun :KK45: doğum olup bebek kontrolden geçince çocuk doktoru yazmış bize de bu aspiratörü eşim de gitmiş almış bilmem kaç lira...abuk subuk şeylere dünyanın parasını vermiş garibim...doktora da sinir oldum...oğlumdan kalma aspiratör vardı bende kullanılmamış başlıkları falan da vardı...ne biliyosun da yazıyorsun hemen hasta değil bişey değil bu çocuk doktorlar da yanlış yönlendiriyor bence el kadar bebeyle bu kadar uğraşılmaz

Hımm barsak enfeksiyonu çıkmış evet ve genelde bebeklerde bu tarz durumlarda 1 haftalık antibiyotik tedavisi ve yine doktorun söylediği gibi süt ürünlerine ara vermeyi öneriyorlar. Ateş halsizlik kötü koku yoksa antibiyotik için erken, sen maalesef süt ürünlerine bir süre ara vereceksin bol emzirmeyle lökositleri atacak bünyesi bu geçici bir durum ama yani sürekli süt ürünlerini tüketemeyecrksşn gibi algılama bir süre ara vereceksin sadece. Bu durumda genelde gastroenterolojiye de gitsen yine aynı Öneri de bulunacak :KK43:

Olmadı şimdilik şükür bakalım tetikte bekliyorum :işsiz:

Sağol canım ya iyiki varsın sen teyit edince içim rahatlıyo :dondurma:
Bu kesin ben oda ısısında bi süt erittim sonrada ısıtıp içirdim ya ondan oldu bence o sütte oluşan bakteriler yaptı :(

Back