- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.221
Bu el emme olayı bizde de başladı ya şapur şupur hemde . Nasıl unutturcaz bunu ? Sırf bu yüzden eldiven takmaya başladım ama onu da emmeye çalışıyor
Normalde 7 haftalık ama o atak tablosuna göre 5 haftalik sanırım 40 haftadan itibaren sayılıyormus erken dogsada,o atak tablosuna göre mız mız dobemleriCanım benim kızım gelişim atağı haftasında 5+4 gunluguz. Ben ona bagliyorum. Yanı umarım ataktan dolayıdır. Senin kaç haftalık belki senin kuzu da gelişim haftasindadir
Tuğba korse mi canım .Kızlar korse sipariş etmiştim bugün geldi takar takmaz kendime güvenim geldi inşallah faydası olur takınca vücut hemen şekillendi toparlandı ama çıkarınca ne olacak bilmiyorum
ben braun 1000 digital termometre aldim. evde eski bi tane daha vardi ama o 2-3 dkkikada olcuyor. bu 8-10 saniyede olcuyor. doktor bizi digital onerdi, uzaktan olcen olcum noktasina gore hatali sonuc verebilir demisti. bu hem uygun fiyatli hem de popodan olcum alabiliyorKızlar ateş ölçer alıcam hangi markayı önerirsiniz hangilerini kullanıyorsunuz ??
Ohh ohh çoğalsın kuzum batıdan batıya tayin bekliyoruz dua et bize lütfenGündüz uykusunu anlatıyor kısaca. Gece uyku sistemler ile gündüz uyku farklıymış..pasif ve aktif uyku varmış..gündüz ilk 45 dk pasif uyku imiş..İlk 45 dk uyanıp geri uyurlarmis..ama bazı bebekler ilk 45 dakikadan sonra uykuya tekrar dalamazlarmis..yardıma ihtiyaç duyarlarmis..kısaca böyle
Benimde hani yanarsın soyulurya..kaşıdığımda soyuluyor..alttan beyaz deri çıkıyor..ayrıca eşin emniyet mensubu imiş galiba okuduğum kadarıyla..Benim eşimde emniyet mensubu..ortak noktamız cogaliyor
tabi tabi iyi Valla hiç yoktan iyidir ..bir ara o 45 dakikaya söyleniyordum ne varsa bu 45 dakikada diye çok geçmedi 30 dakikaya düştü sonra...ha bizimde öyle kuş uykularımız var tabiki 5 er 10 ar 15 er dakikalık özellikle sabah 5 ten sonra kaça kadar süreceğini o belirliyor tabiki..en az kesin 9 a kadar oluyor..bu 45 dakika şimdilik süper hergün uyursa böyle parça parça 45 dakika o gün şanslıyım demektir
Oyyy yesinler seni maşallah
Oyy sanada maşallah güzellikAylik maylik kontrole bende götürmeyi düşünmüyorum önemli bi durum olmadıkça devlet hastanesi rezalet özellerde bi ton para vermek istemiyorum. Zaten sağlık ocağına gidiyoruz hep. Bu arada o bebeklerin tatliligi nedir ya rabbim Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin hepsinebu da benim yaramazim
Bu iki aylık aşıların bacaktan yapılanlarda yıkayabilirsin dedi koldan yapılanda üç gün sonra dediKızlar hangi aşıdan sonra 3 gün yikamiyoduk ya verem mi yoksa karmadada yikanmiyomuydu eve söylemedi bende unuttum
Tamam o zaman daha bizim koldan yapılmadı iki bacağından vurdular sadece Sağ ol canımBu iki aylık aşıların bacaktan yapılanlarda yıkayabilirsin dedi koldan yapılanda üç gün sonra dedi
Allah'ım yarabbim Hepsi birbirinden güzel bu yavruların maşallahBuda benim paşamEki Görüntüle 2163169
Canım ya çok güldüm benzetme harika olmuş aynen öyle oğlum benimde . Hatta sabah da denedim ya oğlum bak herkes yapıyor sen niye yapamıyorsun dedim suratıma baktı öyle civciv ya
Valla her cocugun poposu farkli demek. Ben huggies sleppy prima kulot bez ve molfix kullandim. En iyi molfix geldi. Sleppy den 3 paket bitirdim ve malesef o donem pisikler inanilmazdi. Simdi hafifledi en aZindan.İnstagramda popüler sayfalardan biri sormuş hangi bez diye. 100 tane yorum varsa 80 tanesi sleppy demiş. Yorumlar hep olumlu. Bana da hediye geldi sleppy. Kullandım bikaç tane. Fena değil gibi. Primaya göre daha doğal duruyor.
Ben de prima primaum care kullanıyordum. Resmen zıbının ön tarafı nemli oluyordu. Sadece kenardan sızdırma yapmıyor yani. Prima pampers kullandım. O daha iyi. Hiç sızdırmadı şimdiye kadar. Molfix in çok pişik yaptığını söylüyor herkes.
Şu goon nasıl acaba onu merak ediyorum
Ay bizimki de yatamıyor yüzüstü yA. Civciv yemlenir gibi sallayıp duruyor öne doğru :))
Can'ım ben banyoda lifle ovaladım biraz. Life karartı geçti resmen :)) göbeğimin rengi açıldı biraz. Vaktim olursa keseleyeceğim bi dahakine
Aynen. Akşam dışarda bi işi varsa son dakikaya kadar kullanıyor. 11 den aşağı gelmiyor. İnsan destek arıyor biraz. Dün akşam bizimki yine kolik krizine girdi. Mosmor oluyor vücudu kaskatı. Kalakaldı elimde öyle yavrum. Yalnız olunca daha da zor atlatıyorum o anları. Elden de bişey gelmiyor. Benim stresimizde yansıyor tabi. Ama kimin umrunda.
Yakın değil ki sahil . Bi de hem trafik çok hem otobusler tuklım tıklım . İnsanın dışarı bile çıkası gelmiyorCanım istanbuldasın sen çık gez deniz kenarı sahil boyu yürü. Ben istanbuldayken kız kulesine çok yakındı evim yürüyerek gider kitap okuyup kahve içerdim yürüyüş yapardım tek başıma ama ne huzur dolardım.
Ben sadece şeffaf sert saklama kabı olmasina dikkat ettim zarar görmemesi açısından. Çanta da falan da kullanımı rahat olur diye. Marka olayı var onlarda da Chicco Weewell gibi markalar var. Benim ki klasik eczanede ne varsa o. Baktım şimdi Nimomed markası
Sağol canım. Evet sofiarya Bilgi verirse beni de etiketleyin olur muEki Görüntüle 2163149 böyle kutusu var. Bunlar da çok marka var ama hepsi aynı görevi görüyor bence. Yine de @sofiarya nin fikrini alalım. Sağolsun yardımcı oluyor her konuda
Aslında mantıklı . Ay kafam karıştı vallaben braun 1000 digital termometre aldim. evde eski bi tane daha vardi ama o 2-3 dkkikada olcuyor. bu 8-10 saniyede olcuyor. doktor bizi digital onerdi, uzaktan olcen olcum noktasina gore hatali sonuc verebilir demisti. bu hem uygun fiyatli hem de popodan olcum alabiliyor
veremden sonra canımKızlar hangi aşıdan sonra 3 gün yikamiyoduk ya verem mi yoksa karmadada yikanmiyomuydu eve söylemedi bende unuttum
benim oğlan da ağlıyor biraz fazla kalırsa çok tembel yorulsa bir es kaza boğulacak kafasını çevirmeye mecali yok . Meme ağzından çıkınca da durup bağırıyor yavrum milim hareket etsem ağzında zaten . Babası kılıklı o da tembelOyyy yerim onu ben. BiZimki de aynen böyle duruyortek fark ağlayarak. Bir sinirleniyor ki. Koca adam gibi ses çıkarıyor sinirlenince
maşallah çok tatlısınız. benimki de böyle ya koala gibi yapışıyo. gazdan yatamıyo uyuyunca da ben kıyıp koyamıyorum yatağına, yapışıp kalıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?