• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlarrrr benimki de salyalı sanırsın diş çıkaracak

Kesinlikle katılıyorum. İlk kızımda pimpriikliydim eşimle hayattan da soğumuştuk birbrimizden de. Şimdi aylık komtrole bile götürmeyeceğim. Aile hekimimiz çok iyi o takip etsin

Henüz erken demekki. Kafasını çeviremiyorsa sevmiyordur canım başka yöntemler bulursun inşallah

Bizimde hemşiremiz çok iyi geçen eşime dedim doktordan daha çok rahatlatıyor beni diye. Aylık kontrolleri bende çok düşündüm doktorumda çok içime sinmiyor çok parada vermek istemiyorum muayenelere. Belki bende bir kaç aydan sonra götürmem ya

Maşallah ya :) yüzüstü yatırsana yanında. Yatar gibi bu bebiş :)

Haha ne güzel ağlıyor maşallah demeyeyim nazar değer belki de ağlamaz artık :)
Ay canım çok denedim ama hemen mızıklamaya başlıyor ama kendim sırtüstü uzanıp yatınca yatıyor ne fark varsa yatakta yatmıyor yatağa alıncada hemen uyanıyor

Aylik maylik kontrole bende götürmeyi düşünmüyorum önemli bi durum olmadıkça devlet hastanesi rezalet özellerde bi ton para vermek istemiyorum. Zaten sağlık ocağına gidiyoruz hep. Bu arada o bebeklerin tatliligi nedir ya rabbim Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin hepsine:KK200: bu da benim yaramazim:anne::anne:

Eklentiler

• IMG-20180622-WA0001.jpg
    IMG-20180622-WA0001.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu el emme olayı bizde de başladı ya şapur şupur hemde . Nasıl unutturcaz bunu ? Sırf bu yüzden eldiven takmaya başladım ama onu da emmeye çalışıyor
Benimki hem elini hemde ağzına değer her yeri emiyor omzuma yatırdığımda memeyi atıp hemen başlıyor omzumu emmeye banyo yaptırırken bile kolumu yaladı. Bence emme duyuları iyice kuvvetlendiği için emiyorlar ben eldiven takmıyorum emzik var ama çıkarım yine elini emiyor ellemiyorum hiç dönemsel gelişimleri böyle bence baksana hepimizin ki aynı

Yok canım

Ayy uzun iş ama söyliyim eş kişisine halletsin :)

Kuzum 15 Ağustos’taki yayan maaşımız 15 eylüle kadar ki sürenin parası ya. Eğer 3 eylül başlangıçta ayrılırsak kalan 12 günü iade etmemiz gerekiyormuş. O sebeple katılabilirsiniz isterseniz dediler semimere. Çocukla nasıl katılıyım ya 1 inde ayrılır iade ederim ya da rapor almaya çalışırım nasıl olacaksa
Onu şey duymuştum canım ayrılırsan iade ediyordun sanırım :-)

Valla ya erken gelip yardım edeceklerine iyice işten kaçmaya başladılar.

Bana 1 inde ayrılabilirsin ama iade yapmak gerek hocam dediler. Heyet almam ya hakka giriyoruz gibi geliyor çalışmadan gerçek olmayan hastalıkla para almak.
İade vs işleri olmasın diye de öyle soylemiş olabilirler...valla ben çalışmak durumundayım bu sefer oğlum da 1.sınıfa gidecek muhtemelen kendi okuluma götürücem iyi denen okulları beğenmedim benim de okulun mahalle fena ama ögretmenlerimiz idare mükemmel okul da sonuçta ilkokul çocuklar küçük en azından...kızı bırakıp gidicez işte oglana 1buçuk yıl baktım ama sonra krese verdim kıza 4 ay bakıcam ama sonra anneme bırakacağım için içim rahat...öyle teselli ediyorum kendimi...bi de 2 gün yarım gün 3 gün de çıkış 2buçuk öglen arası da gelirim ev- okul 8dk...hayırlısı

Su teavacort u bir de ben alayim. Doktor hangi kremleri yazdi posik icin? İnsallah ise yarar. Yaratsa mutlaka haber ver. Ben de uzun bir sure sleppy kullandim ama artik degistirdim. Hatta onun pisik yapmis olabileceğini düşünüyorum. Molfixe baslamistim. tam gecmek uzereydi bizimki . Evde bir iki tane sleppy kalmis. Atilmasin sunuda kullaniyim dedim. İki bez kullandim sadece ve hop pisikler artmıştı. Simsi yeniden azaltmaya calisiyorum türlü kremlerle. Sen de bi degistir bakiyim bezi.
İnstagramda popüler sayfalardan biri sormuş hangi bez diye. 100 tane yorum varsa 80 tanesi sleppy demiş. Yorumlar hep olumlu. Bana da hediye geldi sleppy. Kullandım bikaç tane. Fena değil gibi. Primaya göre daha doğal duruyor.
Ben de prima primaum care kullanıyordum. Resmen zıbının ön tarafı nemli oluyordu. Sadece kenardan sızdırma yapmıyor yani. Prima pampers kullandım. O daha iyi. Hiç sızdırmadı şimdiye kadar. Molfix in çok pişik yaptığını söylüyor herkes.
Şu goon nasıl acaba onu merak ediyorum
Yarım kundak yapıyorum çoğu kez , e zaten hemen değil ancak emzirme yastığında dalacak öyle koycam yatağına başka türlü olmuyor . Ya birde çok komik gelecek ama oğlumu yüzüstü yatırdığımda kafasını çevirmiyor bir türlü dümdüz tutuyor boynu yorulunca da gömülüyor yastığa bir tuhaf çocuk
Ay bizimki de yatamıyor yüzüstü yA. Civciv yemlenir gibi sallayıp duruyor öne doğru :))
bana doktorum soylemisti, o kahverengi cizgi soyularak kaybolacak alttan kendi derin aciga cikacak die. ben olustugu gibi cildin rengi acilarak kaybolur saniyordum megersem yilan gibi deri degistirecekmisiz. sanslisin seninki soyulmaya baslamis benimki gobekle birlikte aynen duruyor
Can'ım ben banyoda lifle ovaladım biraz. Life karartı geçti resmen :)) göbeğimin rengi açıldı biraz. Vaktim olursa keseleyeceğim bi dahakine
Yok canım

Ayy uzun iş ama söyliyim eş kişisine halletsin :)

Kuzum 15 Ağustos’taki yayan maaşımız 15 eylüle kadar ki sürenin parası ya. Eğer 3 eylül başlangıçta ayrılırsak kalan 12 günü iade etmemiz gerekiyormuş. O sebeple katılabilirsiniz isterseniz dediler semimere. Çocukla nasıl katılıyım ya 1 inde ayrılır iade ederim ya da rapor almaya çalışırım nasıl olacaksa
Onu şey duymuştum canım ayrılırsan iade ediyordun sanırım :-)

Valla ya erken gelip yardım edeceklerine iyice işten kaçmaya başladılar.

Bana 1 inde ayrılabilirsin ama iade yapmak gerek hocam dediler. Heyet almam ya hakka giriyoruz gibi geliyor çalışmadan gerçek olmayan hastalıkla para almak.
Aynen. Akşam dışarda bi işi varsa son dakikaya kadar kullanıyor. 11 den aşağı gelmiyor. İnsan destek arıyor biraz. Dün akşam bizimki yine kolik krizine girdi. Mosmor oluyor vücudu kaskatı. Kalakaldı elimde öyle yavrum. Yalnız olunca daha da zor atlatıyorum o anları. Elden de bişey gelmiyor. Benim stresimizde yansıyor tabi. Ama kimin umrunda.

Bugünün ikinci derdi de Konak . Oğlunun cildi çok kuru atopik cilt diye kremler verdiler kullanıyoruz vücut için jel falan . Kafasında da kabuklar vardı ilk cildinden sandım anneme attım Konak olmuş kızım dedi. Zeytinyağı sür beklet tara öyle yıka dedi. Ama öyle sert ki yavrum ya bir sürü kabuklar katman gibi . Sizin bebişlerde var mı ?

Biz de alından ölçer Weewell var ama kullanmıyorum hep 1 derece yüksek gösteriyor. Eczaneden 10 liraya koltuk altından ölçen aldım. Harika valla çok memnunum. Weewell e verdiğim paraya yazık oldu
Eczaneden aldığın bu cıvalı klasikler demi? Onların çeşidi yada markası oluyor mu

İnstagramda popüler sayfalardan biri sormuş hangi bez diye. 100 tane yorum varsa 80 tanesi sleppy demiş. Yorumlar hep olumlu. Bana da hediye geldi sleppy. Kullandım bikaç tane. Fena değil gibi. Primaya göre daha doğal duruyor.
Ben de prima primaum care kullanıyordum. Resmen zıbının ön tarafı nemli oluyordu. Sadece kenardan sızdırma yapmıyor yani. Prima pampers kullandım. O daha iyi. Hiç sızdırmadı şimdiye kadar. Molfix in çok pişik yaptığını söylüyor herkes.

Ay bizimki de yatamıyor yüzüstü yA. Civciv yemlenir gibi sallayıp duruyor öne doğru :))

Can'ım ben banyoda lifle ovaladım biraz. Life karartı geçti resmen :)) göbeğimin rengi açıldı biraz. Vaktim olursa keseleyeceğim bi dahakine

Aynen. Akşam dışarda bi işi varsa son dakikaya kadar kullanıyor. 11 den aşağı gelmiyor. İnsan destek arıyor biraz. Dün akşam bizimki yine kolik krizine girdi. Mosmor oluyor vücudu kaskatı. Kalakaldı elimde öyle yavrum. Yalnız olunca daha da zor atlatıyorum o anları. Elden de bişey gelmiyor. Benim stresimizde yansıyor tabi. Ama kimin umrunda.
Canım ya çok güldüm benzetme harika olmuş aynen öyle oğlum benimde . Hatta sabah da denedim ya oğlum bak herkes yapıyor sen niye yapamıyorsun dedim suratıma baktı öyle civciv ya

Eklentiler

• 6BC8C0D2-F30C-4181-A0BF-4FB1B0710C23.jpeg
    6BC8C0D2-F30C-4181-A0BF-4FB1B0710C23.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 52

Canım ya çok güldüm benzetme harika olmuş aynen öyle oğlum benimde . Hatta sabah da denedim ya oğlum bak herkes yapıyor sen niye yapamıyorsun dedim suratıma baktı öyle civciv ya

Eczaneden aldığın bu cıvalı klasikler demi? Onların çeşidi yada markası oluyor mu

Ben sadece şeffaf sert saklama kabı olmasina dikkat ettim zarar görmemesi açısından. Çanta da falan da kullanımı rahat olur diye. Marka olayı var onlarda da Chicco Weewell gibi markalar var. Benim ki klasik eczanede ne varsa o. Baktım şimdi Nimomed markası

Back