• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya benim param yatmış..halbuki daha geçen e devletten baktık yatmamış gözüküyordu..eşim ptt yı aramış 1 ay olmuş yatalı..kızım kalkınca gidip çekeyim yoksa para geri dönecek ..sonra uğraş dur..kaç lira olduğunu bile söylememişler..söyleyemeyiz kendisi gelip öğrenebilir diye...İlk defa kızımla arabayla dışarı ćikacağim..arabada ana kucağına koyup..tırsıyorum:confused:
Ne parası canım bu devlette mi çalışıyorsun özelde mi ?

Screenshot_20180629-112647.jpg
Selam teyzoşlar ben Zeynep:nazar::KK200::KK36:

Doğum parası veriyor canım devlet doğum yapan annelere...özelde çalışıyorum..Herkes alıyor devlet özel..çalışmayıp eşi kamuda veya özelde sigortalı olanda alıyor..kaç tl bilmiyorum ama..
Özelde çalışan arkadaşıma 4821 lira yatmış . Biz izindeyken maaşımız yatıyor 4 ay boyunca ondan bize Doğum parası vermiyorlar

Özelde çalışan arkadaşıma 4821 lira yatmış . Biz izindeyken maaşımız yatıyor 4 ay boyunca ondan bize Doğum parası vermiyorlar
He işte aynı hesaba geliyor gibi..keşke bizimde maaşımız devam etse ..o daha iyi tabi..çalışmayan annelere de veriyor..miktarı değişiyor ilk çocuk ikinci çocuk vs

Kuzum 15 Ağustos’taki yayan maaşımız 15 eylüle kadar ki sürenin parası ya. Eğer 3 eylül başlangıçta ayrılırsak kalan 12 günü iade etmemiz gerekiyormuş. O sebeple katılabilirsiniz isterseniz dediler semimere. Çocukla nasıl katılıyım ya 1 inde ayrılır iade ederim ya da rapor almaya çalışırım nasıl olacaksa
Onu şey duymuştum canım ayrılırsan iade ediyordun sanırım :-)
Ay hiç hatırlamıyorum nasıl olmuştu, ama doğrudur maaşı iade alırlar. Başladığımda erken başlamıştım o zaman 1,5 maaş almıştım onu hatırlıyorum. Aylıksız izinden çıkıp bir hafta normal rapor alıp Doğum öncesi izne çıkmıştım. Bildigin çalışmayı unuttum, çok zevkli :halay:

Çocuk yardımı için başvuru yaptım ben e devlet maliye bakanlığından falan yap deri müdür yardımcısı ben yapamayınca e devlet şifremi verdim yaptı . 54.28 lira yattı bu ay maaşıma ek olarak çocuk için
Çok yatmış :)) bozdur bozdur harca, dur ben bi bakayım yapabilirsem yapayım, olmadı okula verecekmişiz aile bildirimi kağıdı, yapacaklarmış. Parasından degil de çocuğu doktora falan götürünce refakatçı oluyorsun ya, sen de izinli sayılıyorsun o yüzden yapmak lazım

Çok yatmış :)) bozdur bozdur harca, dur ben bi bakayım yapabilirsem yapayım, olmadı okula verecekmişiz aile bildirimi kağıdı, yapacaklarmış. Parasından degil de çocuğu doktora falan götürünce refakatçı oluyorsun ya, sen de izinli sayılıyorsun o yüzden yapmak lazım
Aile bildirim formunu yapamadım ben daha eşim gidecem dedi de hiç umudum yok .

Bursalıyım ama Antalya da yaşıyorum. Ailem Bursa'da her yaz gelip 1 ay kadar kalıyorum. Bu yaz 2 cocukla gelirmiyim bilmem ama Bursa'da olsam buluşmaya kesin gelirdim

Keşke gelebilsen ne güzel olur canım valla burda onca süre kardeş gibi olduk herşeyimizi paylaştık birlikte atlattık çoğu şeyi. buluşup görüşmek ne güzel olur

Back