• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu el emme olayı bizde de başladı ya şapur şupur hemde . Nasıl unutturcaz bunu ? Sırf bu yüzden eldiven takmaya başladım ama onu da emmeye çalışıyor

El emme bizde de var eldiven takiyorum onu emiyor eldiven takmasam gozlerine parmaklarini sokmaya calisiyor ve saclarini yoluyor

No
Canım benim kızım gelişim atağı haftasında 5+4 gunluguz. Ben ona bagliyorum. Yanı umarım ataktan dolayıdır. Senin kaç haftalık belki senin kuzu da gelişim haftasindadir
Normalde 7 haftalık ama o atak tablosuna göre 5 haftalik sanırım 40 haftadan itibaren sayılıyormus erken dogsada,o atak tablosuna göre mız mız dobemleri
Yalnız hiç baktim mı 12 haftalık tam sonra nerdeyse 1 ay mızmız dönemleri :(

Kızlar korse sipariş etmiştim bugün geldi takar takmaz kendime güvenim geldi inşallah faydası olur takınca vücut hemen şekillendi toparlandı ama çıkarınca ne olacak bilmiyorum

Kızlar ateş ölçer alıcam hangi markayı önerirsiniz hangilerini kullanıyorsunuz ??
ben braun 1000 digital termometre aldim. evde eski bi tane daha vardi ama o 2-3 dkkikada olcuyor. bu 8-10 saniyede olcuyor. doktor bizi digital onerdi, uzaktan olcen olcum noktasina gore hatali sonuc verebilir demisti. bu hem uygun fiyatli hem de popodan olcum alabiliyor

Gündüz uykusunu anlatıyor kısaca. Gece uyku sistemler ile gündüz uyku farklıymış..pasif ve aktif uyku varmış..gündüz ilk 45 dk pasif uyku imiş..İlk 45 dk uyanıp geri uyurlarmis..ama bazı bebekler ilk 45 dakikadan sonra uykuya tekrar dalamazlarmis..yardıma ihtiyaç duyarlarmis..kısaca böyle

Benimde hani yanarsın soyulurya..kaşıdığımda soyuluyor..alttan beyaz deri çıkıyor..ayrıca eşin emniyet mensubu imiş galiba okuduğum kadarıyla..Benim eşimde emniyet mensubu..ortak noktamız cogaliyor:KK49:

tabi tabi iyi Valla hiç yoktan iyidir ..bir ara o 45 dakikaya söyleniyordum ne varsa bu 45 dakikada diye çok geçmedi 30 dakikaya düştü sonra...ha bizimde öyle kuş uykularımız var tabiki 5 er 10 ar 15 er dakikalık özellikle sabah 5 ten sonra kaça kadar süreceğini o belirliyor tabiki..en az kesin 9 a kadar oluyor..bu 45 dakika şimdilik süper hergün uyursa böyle parça parça 45 dakika o gün şanslıyım demektir
Ohh ohh çoğalsın kuzum batıdan batıya tayin bekliyoruz dua et bize lütfen

Aylik maylik kontrole bende götürmeyi düşünmüyorum önemli bi durum olmadıkça devlet hastanesi rezalet özellerde bi ton para vermek istemiyorum. Zaten sağlık ocağına gidiyoruz hep. Bu arada o bebeklerin tatliligi nedir ya rabbim Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin hepsine:KK200: bu da benim yaramazim:anne::anne:
Oyy sanada maşallah güzellik

Buda benim paşam:nazar: 9151E615-52F4-433C-B979-79AF44F71132.jpeg

Canım ya çok güldüm benzetme harika olmuş aynen öyle oğlum benimde . Hatta sabah da denedim ya oğlum bak herkes yapıyor sen niye yapamıyorsun dedim suratıma baktı öyle civciv ya
Oyyy yerim onu ben. BiZimki de aynen böyle duruyor :KK45: tek fark ağlayarak. Bir sinirleniyor ki. Koca adam gibi ses çıkarıyor sinirlenince :işsiz:

İnstagramda popüler sayfalardan biri sormuş hangi bez diye. 100 tane yorum varsa 80 tanesi sleppy demiş. Yorumlar hep olumlu. Bana da hediye geldi sleppy. Kullandım bikaç tane. Fena değil gibi. Primaya göre daha doğal duruyor.
Ben de prima primaum care kullanıyordum. Resmen zıbının ön tarafı nemli oluyordu. Sadece kenardan sızdırma yapmıyor yani. Prima pampers kullandım. O daha iyi. Hiç sızdırmadı şimdiye kadar. Molfix in çok pişik yaptığını söylüyor herkes.
Şu goon nasıl acaba onu merak ediyorum

Ay bizimki de yatamıyor yüzüstü yA. Civciv yemlenir gibi sallayıp duruyor öne doğru :))

Can'ım ben banyoda lifle ovaladım biraz. Life karartı geçti resmen :)) göbeğimin rengi açıldı biraz. Vaktim olursa keseleyeceğim bi dahakine

Aynen. Akşam dışarda bi işi varsa son dakikaya kadar kullanıyor. 11 den aşağı gelmiyor. İnsan destek arıyor biraz. Dün akşam bizimki yine kolik krizine girdi. Mosmor oluyor vücudu kaskatı. Kalakaldı elimde öyle yavrum. Yalnız olunca daha da zor atlatıyorum o anları. Elden de bişey gelmiyor. Benim stresimizde yansıyor tabi. Ama kimin umrunda.
Valla her cocugun poposu farkli demek. Ben huggies sleppy prima kulot bez ve molfix kullandim. En iyi molfix geldi. Sleppy den 3 paket bitirdim ve malesef o donem pisikler inanilmazdi. Simdi hafifledi en aZindan.

Canım istanbuldasın sen çık gez deniz kenarı sahil boyu yürü. Ben istanbuldayken kız kulesine çok yakındı evim yürüyerek gider kitap okuyup kahve içerdim yürüyüş yapardım tek başıma ama ne huzur dolardım.
Yakın değil ki sahil . Bi de hem trafik çok hem otobusler tuklım tıklım . İnsanın dışarı bile çıkası gelmiyor

Ben sadece şeffaf sert saklama kabı olmasina dikkat ettim zarar görmemesi açısından. Çanta da falan da kullanımı rahat olur diye. Marka olayı var onlarda da Chicco Weewell gibi markalar var. Benim ki klasik eczanede ne varsa o. Baktım şimdi Nimomed markası

Eki Görüntüle 2163149 böyle kutusu var. Bunlar da çok marka var ama hepsi aynı görevi görüyor bence. Yine de @sofiarya nin fikrini alalım. Sağolsun yardımcı oluyor her konuda:KK200:
Sağol canım. Evet sofiarya Bilgi verirse beni de etiketleyin olur mu
ben braun 1000 digital termometre aldim. evde eski bi tane daha vardi ama o 2-3 dkkikada olcuyor. bu 8-10 saniyede olcuyor. doktor bizi digital onerdi, uzaktan olcen olcum noktasina gore hatali sonuc verebilir demisti. bu hem uygun fiyatli hem de popodan olcum alabiliyor
Aslında mantıklı . Ay kafam karıştı valla
Kızlar hangi aşıdan sonra 3 gün yikamiyoduk ya verem mi yoksa karmadada yikanmiyomuydu eve söylemedi bende unuttum
veremden sonra canım

Oyyy yerim onu ben. BiZimki de aynen böyle duruyor :KK45: tek fark ağlayarak. Bir sinirleniyor ki. Koca adam gibi ses çıkarıyor sinirlenince :işsiz:
benim oğlan da ağlıyor biraz fazla kalırsa çok tembel yorulsa bir es kaza boğulacak kafasını çevirmeye mecali yok . Meme ağzından çıkınca da durup bağırıyor yavrum milim hareket etsem ağzında zaten . Babası kılıklı o da tembel

Bebeğinde Konak olan var mı kıZlar sormuştum ama gören olmadı sanırım ? Bu kabuklar çok korkunç

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 64
Back