- 23 Ekim 2017
- 336
- 190
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.181
Ne parası canım bu devlette mi çalışıyorsun özelde mi ?Ya benim param yatmış..halbuki daha geçen e devletten baktık yatmamış gözüküyordu..eşim ptt yı aramış 1 ay olmuş yatalı..kızım kalkınca gidip çekeyim yoksa para geri dönecek ..sonra uğraş dur..kaç lira olduğunu bile söylememişler..söyleyemeyiz kendisi gelip öğrenebilir diye...İlk defa kızımla arabayla dışarı ćikacağim..arabada ana kucağına koyup..tırsıyorum
Bir görüyorsunuz anlatmaya gerek yok fotosu da bizden gelsin o zaman :) ne kadar mutlu bir bebek :))
Doğum parası veriyor canım devlet doğum yapan annelere...özelde çalışıyorum..Herkes alıyor devlet özel..çalışmayıp eşi kamuda veya özelde sigortalı olanda alıyor..kaç tl bilmiyorum ama..Ne parası canım bu devlette mi çalışıyorsun özelde mi ?
Özelde çalışan arkadaşıma 4821 lira yatmış . Biz izindeyken maaşımız yatıyor 4 ay boyunca ondan bize Doğum parası vermiyorlarDoğum parası veriyor canım devlet doğum yapan annelere...özelde çalışıyorum..Herkes alıyor devlet özel..çalışmayıp eşi kamuda veya özelde sigortalı olanda alıyor..kaç tl bilmiyorum ama..
He işte aynı hesaba geliyor gibi..keşke bizimde maaşımız devam etse ..o daha iyi tabi..çalışmayan annelere de veriyor..miktarı değişiyor ilk çocuk ikinci çocuk vsÖzelde çalışan arkadaşıma 4821 lira yatmış . Biz izindeyken maaşımız yatıyor 4 ay boyunca ondan bize Doğum parası vermiyorlar
Valla elini çekip emzik veriyorum, emziği atıyor ele devam, eldiven taksam eldivenle emiyor :))Bu el emme olayı bizde de başladı ya şapur şupur hemde . Nasıl unutturcaz bunu ? Sırf bu yüzden eldiven takmaya başladım ama onu da emmeye çalışıyor
Ay hiç hatırlamıyorum nasıl olmuştu, ama doğrudur maaşı iade alırlar. Başladığımda erken başlamıştım o zaman 1,5 maaş almıştım onu hatırlıyorum. Aylıksız izinden çıkıp bir hafta normal rapor alıp Doğum öncesi izne çıkmıştım. Bildigin çalışmayı unuttum, çok zevkliKuzum 15 Ağustos’taki yayan maaşımız 15 eylüle kadar ki sürenin parası ya. Eğer 3 eylül başlangıçta ayrılırsak kalan 12 günü iade etmemiz gerekiyormuş. O sebeple katılabilirsiniz isterseniz dediler semimere. Çocukla nasıl katılıyım ya 1 inde ayrılır iade ederim ya da rapor almaya çalışırım nasıl olacaksa
Onu şey duymuştum canım ayrılırsan iade ediyordun sanırım
Çok yatmış :)) bozdur bozdur harca, dur ben bi bakayım yapabilirsem yapayım, olmadı okula verecekmişiz aile bildirimi kağıdı, yapacaklarmış. Parasından degil de çocuğu doktora falan götürünce refakatçı oluyorsun ya, sen de izinli sayılıyorsun o yüzden yapmak lazımÇocuk yardımı için başvuru yaptım ben e devlet maliye bakanlığından falan yap deri müdür yardımcısı ben yapamayınca e devlet şifremi verdim yaptı . 54.28 lira yattı bu ay maaşıma ek olarak çocuk için
Hepsi birbirinden tatlı...meleklerimizYerim seni zaynepcimm ne tatlı bakmışsın öylemasallah
Aile bildirim formunu yapamadım ben daha eşim gidecem dedi de hiç umudum yok .Çok yatmış :)) bozdur bozdur harca, dur ben bi bakayım yapabilirsem yapayım, olmadı okula verecekmişiz aile bildirimi kağıdı, yapacaklarmış. Parasından degil de çocuğu doktora falan götürünce refakatçı oluyorsun ya, sen de izinli sayılıyorsun o yüzden yapmak lazım
İki haftadır var canım bizim de, elini yumruk yapıp emiyor o zaman daha çok oluyor. Sanırım dilini döndürmeye çalıştıkça salyalanıyor, benim aklıma hiç enfeksiyon gelmemişti, bugün açıya gidicez sorayım doktora
Ben medisana aldım memnunum . 10 yıl garantisi var . 167 liraya aldım . Braun falan 400 e yakındı fiyatları gerek Yok bence ben memnunumKızlar ateş ölçer alıcam hangi markayı önerirsiniz hangilerini kullanıyorsunuz ??
Bursalıyım ama Antalya da yaşıyorum. Ailem Bursa'da her yaz gelip 1 ay kadar kalıyorum. Bu yaz 2 cocukla gelirmiyim bilmem ama Bursa'da olsam buluşmaya kesin gelirdim
Siz tatil deyince ben bunalıma girdimbırak tatili deniz kenarı görürsem iyidir
Benimki de gitmem dedi, eş durumu yapacağımda o evraklarla getirelim dedim olur dedi müdür, öyle yaparım artıkAile bildirim formunu yapamadım ben daha eşim gidecem dedi de hiç umudum yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?