2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dostu yokmuş bizimle zor uğraşıyormuş, hele dost daha çok ilgi beklermiş cevaba bak, tam bir gerizekalı benim kocam.. çok kıskançtı o bile kalmadı, adam kadın sıfatına koymuyor ki beni
Kız elleme az uzak dursun daha ne..benimki her gün tepemde...kuru ekmek yesin evi bok götürsün önemli değil ama her gün iş üstünde olmalıyız...uykusuzluktan ölüyorum bebek bakması 10dk sonra hemen al annesi al gece gündüz mesai...oglan yan odada ikide birde çişe kalkar gelir kız bizim odada...istemedim mi 3 gün kusüyor hamilelik lohusalık sabır vs derken hiç kaçacak yer kalmadı düzgun de korunamıyoruz deli olcam adet olsam hemen spiral...keske annemin arkasından gitseydim

sofiarya canım bizim oğlanda resimdeki gibi kızarıklık çıktı . Normal midir bu kızarıklık yoksa doktora götürmeliyim ? Huzursuz 2 gündür .

Eklentiler

• 79B752D8-7012-437B-8B18-9125BE096B92.jpeg
    31,9 KB · Görüntüleme: 73
Dostu yokmuş bizimle zor uğraşıyormuş, hele dost daha çok ilgi beklermiş cevaba bak, tam bir gerizekalı benim kocam.. çok kıskançtı o bile kalmadı, adam kadın sıfatına koymuyor ki beni
Valla bu erkeklerin beyninin yüzde kaçı çalışıyor merak ediyorum bir de zeki geçinirler. Bizimkinin de beni kadın olarak gördüğünden şüpheliyim. Hoş bu saatten şonra bende de çok ciddi bi uzaklaşma var. Öpsün bile istemiyorum.
O beni kadın gibi görse nolur görmese nolur.
Hala hormonlarımız düzelmiş değil. Bi de kadınlar Doğum yapınca eşleri onları anne olarak gördüğü için o gözle bakamazmış öyle demişti birileri. Kutsal bi varlık olarak görürlermiş :)) gerçi bu teze göre daha çok diz çökmesi Laz'ım :)

Can'ım biz grup kurmuştuk. Ceza almadık. Tabi burdan değil. ÖZelden. elden ele :)) cezası olduğunu bilmiyordum.

Kızlar bir sorun daha...ben bu doktorun verdiği bi bac d3 ü de düzgun veremiyorum...bazı günler unutuyorum o ayrı da...kaşığa süt sağıp üstüne damlatıyorum ağzına dökünca fırt diye geri çıkarıyor bu zilli kız...napıcam nasıl verebilirim...oğlum grumeydi ama kız ondan da beter tek bildiği meme...kuzenimin 20 günlük oldu bebeği su veriyorlarmış içiyormuş bizim banyoda 2 damla su gitse ağzına deliriyor...nasıl veriyonuz çayları mayları...d vitaminini düzgün veremeyince bişey olur mu ki

Rota virusu ve menenjit aşıları için bisey dedi mi canım doktorunuz...bana 2.ay aşılarıyla birlikte demişti sanki ama 3 ası var halihazırda bi de onlar yapılmaz ki üst üste...di mi yani
Canım bize doktorumuz 3.ay ve 5.ayda yaptırın rotayi dedi. O aylarda asi olmadığı için daha rahat olur bebek için dedi

Tabi sor canım...bizim sofiarya da tavsiye etmemişti..3.ay da yaptırın diyordu soran kizlara
Hemen ekliyorum canımm yazın gelcem ankaraya anneme denk gelirsek görüşelim walla
inşallah canım çok isterim Valla..bir gün belirleyip kendimizi ayarlayalım ona göre..toplanıp tanışıp,dertleşelim süper olur ne zaman geleceksin sen

Bmce bizden daha çok erkekler lohusa depresyonuna girdi

Aynen bende ömrünce unutmayacağım bir yara açıldı içimde. Yenileri biz de de eklenir eminim. Bir kere olduysa muhakkak devam gelir. Arkandan atıp yüzüne nasıl bakıyorlar geri pes doğrusu

Kuzum ben temmuz ortasında ankaradayım inşallah 2 hafta kalcam sonra eve dönerim ağustosun sonu gibi tekrar gitcem görüşelim allah izin verirse

sofiarya canım bizim oğlanda resimdeki gibi kızarıklık çıktı . Normal midir bu kızarıklık yoksa doktora götürmeliyim ? Huzursuz 2 gündür .
İsilige benziyor canim. Cok mu sicak? Fazla mi kalin giydiriyorsun? Eczanden isilik icin losyon tarzi bir sey al ve bebegi havalandir. Bir iki gune gecmezse o zaman götür bence doktora.

Sen bursa da mıydın canım...burda ulaşım çok zormuş bulundugumuz yerden bi yere gitmek imkansız gibi...araba da beyefendide...ben 2 çocukla sitenin bahcesine inersem çok lüks geliyor sen nerdeydin

Nilüferdeyim canım bizim burda ulaşımda öyle bizimkide arabayı bırakmıyor bir yere gitmek zulüm anca market o kadar

Ben kullanmiyorm hiçbir ot, çay doktor çok küçükler onermiyorm dedi ki anason rakinin hammaddesi. Bitki diye çok da masum değiller ilaçlar da bitkilerden yapılıyor sonuçta
Anam bizimkine verdim bugün vermez olsaydım üç saat osurcam diye dellendi, kendim içerim bi daha asla vermem sadece biogai veririm. Bizim doktor da öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…