• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belirtisiznesne Belirtisiznesne ay ben bursadayım bulusuruz görüşürüz sıkma canını kıyamam ilk cocukta bende öyleydim bunalımlar uykusuzluk tecrübesizlik kocadan umdugunu bulamama ama hepsi geciyo inan gecmicek gibi gelsede geciyo kocalarında alısık oldukları düzen bozuluyo eskisi gibi oturup bi kahve icip muhabbet bile edemiyosun filan onlarda bi bocalıyo ama ikincide onlarda olaya dahil oluyo büyük olanla ilgileniyolar filan bocalıcak zamanları kalmıyo

Kızlar bi ara giremedim bayram bayramdan sonrada mevlüt yaptım o kadar birikmiş ki anca okudum
toist toist canım cok gecmiş olsun ya bi ara girdim gözükmüyosunuz nasılsın iyi misin diye yazdım yazdım bi gönderemedim bizimkide kusuyo ama huzursuz değil cok şükür kilo alımıda iyi

Kızlar bebekler oyalanıyo diyosunuz bizimki hin oyalanmıyo ya uyanık oldugunda da hep ac memede 10 dk filan belki işte huzursuz değil cok şükür ama bişeylerle oyalanmıyo henüz gülmeyede yeni yeni basladı o da keyfi yerindeyse işte bide sleepy aldım ama huggiesten sonra dokusunu hiç beğenmedim huggiesin arka lastiği cok iyi bide kakayı sızdırmıyo gercekten huggieste türkiyeden cekiliyo mu neymiş netten aldım bende onla devam ederim sanırım bulabilirsem tabi devamını

Benimki durmadan anneni özledi bebek, çağır da gelsin diyor. Ben tek hizmetçi yetmedim adama, anamı da hizmetçi yapacak.. tabi böyle mecbur akşamları ben bi işler yaparken bebeğe bakıyor ama annem varken onu da yapmıyor. Kendi anasının umrunda degil, durmadan trip atsın dursun. Allah ıslah etsin hepsini
Anneme bir duygu sömüruleri ah annannesiii sen bu kızı bırakip nerelere gidersin nasıl gidersin etme eyleme...mahfettik kadını ne zamandan beri...hayatları durdu resmen dünyaları benim etrafımda dönüyor...beyefendinin kimsesi yok gelseler lafa söze fitneliğe gelirler giyinir süslenir gezer giderler...Allah islah etsin

Benim annemdi canım. Evet eşim kaç kez ozur diledi. Bayramda da gittik eşimle beraber. Çok şükür sorun kalmadı ama yapılan unutulmadı tabiki
İyi canım çok şükür sevindim...bizimki de bu sefer baldan tatlı oldu ama inan o ilk bebeğimde lohusalığımda yapılanları unutamıyorum...bir de geçen yaz hala görümcemi eşimle telefonda konuşurken arkamdan atıp keserken duydum inanamadım...ben unutmak istesem de üstüne yenilerini ekliyorlar unutturmuyorlar

Asi yaptırdık kızlar 3 yerden yaptılar. 2 bacak 1 kol :KK43: çok ağladı hala iç çekiyor uyuyor ama iç çekerek:KK43:
Rota virusu ve menenjit aşıları için bisey dedi mi canım doktorunuz...bana 2.ay aşılarıyla birlikte demişti sanki ama 3 ası var halihazırda bi de onlar yapılmaz ki üst üste...di mi yani

Rota virusu ve menenjit aşıları için bisey dedi mi canım doktorunuz...bana 2.ay aşılarıyla birlikte demişti sanki ama 3 ası var halihazırda bi de onlar yapılmaz ki üst üste...di mi yani
Kızım bende 3. Ay yaptırmcam yaptırmcam rotayi hepsi üst üste gelmesin yavrucak kar afallar iyice menenjit aşısı takviminde degilmiydi

Benim de annem gitti soran yok aç mısın susuz musun...anlamadığım kendileri de aileleri de çekmez kahrımızı ne diye onlara yakın olunur...benim annem 600km den gelecek de bana destek olacak niye adamın ailesiyle aynı şehirde olmalıyız canımızı yaksınlar diye mi...kimden fayda varsa ona sokulmalı ama gel de anlat...biz uzaklara gidelim analarımız peşimizden gelsin...halbuki biz onların peşinden gitmeliyiz

Aaa öyle deme kocaların anaları kıymetli ne hikmetse evlenince kıymete biniyo anaları, bekarken ben derdim annenlere gitsene diye şimdi emecek annesini ... ben anlamıyorum ne kadar doğru ve net olursan o kadar kaybediyorsun deveye diken ... yaranıyo

İyi canım çok şükür sevindim...bizimki de bu sefer baldan tatlı oldu ama inan o ilk bebeğimde lohusalığımda yapılanları unutamıyorum...bir de geçen yaz hala görümcemi eşimle telefonda konuşurken arkamdan atıp keserken duydum inanamadım...ben unutmak istesem de üstüne yenilerini ekliyorlar unutturmuyorlar

Kocalarımızda iş yok adam olsalar karı gibi dedikodu yapmazlar hemde eşleri hakkında

Sağol canım , böyle metal gibi bi koku ve tat hala ağzımdan gitmedi tadı paslı bi çivi yalamışım gibi bişey :KK17:
Sütü oda ısısında çözülsün diye bekletmeyin bozarsınız. Çıkardığında benmari usulü çözdürüp ısıtacaksın, sıcak su dolu bir kaba koy süt poşetini hem çözülüyor hem de ısınıyor çözündükten sonra maksimum 3 saat oda ısısında kalabilir ;)

Kızlar yakın olanlar imkanınız varsa görüşün tabi yoksa kafayı sıyırcaz benim tayin işi ankaraya çıksa hemen @07rukiye07 ve EvBoregi EvBoregi ile bir görüşme ayarlarım walla bursadada birkaç arkadaş vardınız sanırım yakın olanlar toplaşın oh ne güzel olur
benide ekle listene bende Ankaradayım :KK24:

canım biz eczeneye getirtmiştik ama ebemiz bu ay uygun bulmadı..hepside canlı aşı ağır gelir dedi..3. Ay yapılacak ilk dozu..ikinci doz içinse 5.ay yaparız dedi

benide ekle listene bende Ankaradayım :KK24:

canım biz eczeneye getirtmiştik ama ebemiz bu ay uygun bulmadı..hepside canlı aşı ağır gelir dedi..3. Ay yapılacak ilk dozu..ikinci doz içinse 5.ay yaparız dedi
Ya bu doktor niye böyle dedi acaba...3.ay donumünde belki tatilde falan oluruz diye belki yaptırırım dedim ama galiba vazgeçiyorum...kuzenim doktor da hem 3 çocuklu ona sorcam ne zaman hangi aşıları yaptırmış ona göre davranıcam...bi defa menenjit aşısına sıcak bakmıyorum demisti neden acaba iyice bi ögreneyim de en iyisi

Kızım bende 3. Ay yaptırmcam yaptırmcam rotayi hepsi üst üste gelmesin yavrucak kar afallar iyice menenjit aşısı takviminde degilmiydi
Yokmuş canım menenjit aşısı için de özel dedi...ya oğluma hicbirini yaptırmadım çok da saglıklıdır maşallah önce anne sütü sonra sağlıklı beslenme...6 yaşında daha 1 defa ishal oldu o da kreşteyken oldu belki de rota virusuydu ama hafif atlattık...bana kalırsa buna da yaptırmıycam kızlar daha dayanıklı oluyor...tek tereddütüm oğlum okula gidecek eve de her nevi virüsu dolduracak ondan yani hala da kararsızım aslinda

Aynen benimki de öyle annen gelsin diyo 2 gün mutfağa girdi zor geldi. Kendi annesi bize 10 dakika uzak zerre kadar faydasi yok. Geldiğinde asilacak çamaşırlar var dedim ben asmayi bilemem dedi:KK11:çok bunaldim kimsem yok yardimci olacak dün gece hastanelik olurum bu gidişle diye düşündüm yemek bile yiyemiyorum
Valla ben de hasta olmaktan korkuyorum, bünyem çok zayıf benim daha toparlanamadım da.. hasta olsam bebek kalır ortada, süt kesilse kimsenin umrunda olmaz. Allah herkesin yüreğine merhamet versin

Çok üzülüyorum valla ya :KK43: şöyle bi gelir birisi hiç bi şey yapmasa muhabbet edersin, bi çay demler içersin ama yok şeytanlar gibi evde tek başına dur dur dur tabii stres oluyorsun bebeğe geçiyor sonra da durmadan ağlasın .. neden aglıyor diye düşün dur, sebebi açık aslında
Belirtisiznesne Belirtisiznesne kızlar bende benim çocuk uslu diye gidicek yer arıyorum keşke istanbulda olsaydınız ben gelirdim size :KK51:benimde hiç arkadaşım yok

Çok üzülüyorum valla ya :KK43: şöyle bi gelir birisi hiç bi şey yapmasa muhabbet edersin, bi çay demler içersin ama yok şeytanlar gibi evde tek başına dur dur dur tabii stres oluyorsun bebeğe geçiyor sonra da durmadan ağlasın .. neden aglıyor diye düşün dur, sebebi açık aslında

Böyle yaşlanıp gitcez diye üzülüyorum en güzel yaşlarımız ama boş boş ve mutsuz geçiyor.

Belirtisiznesne Belirtisiznesne ay ben bursadayım bulusuruz görüşürüz sıkma canını kıyamam ilk cocukta bende öyleydim bunalımlar uykusuzluk tecrübesizlik kocadan umdugunu bulamama ama hepsi geciyo inan gecmicek gibi gelsede geciyo kocalarında alısık oldukları düzen bozuluyo eskisi gibi oturup bi kahve icip muhabbet bile edemiyosun filan onlarda bi bocalıyo ama ikincide onlarda olaya dahil oluyo büyük olanla ilgileniyolar filan bocalıcak zamanları kalmıyo

İnşallah geçer canım gerçekten zor bir süreç çünkü hayatın tamamen değişir bide eşin bu tripleri zor geliyor valla ne güzel olur böyle buluşup görüşmek insan kendine konuşacak birini arıyor sohbet bile yeter konumundayım. Ki bu yaşıma kadar hep kendimi kaldırmayı düzeltmeyi başarmışımdır en zor şeylerde bile kendimi mutlu etmeyi başarmışımdır. İlk kez hu kadar kendimi güçsüz hissediyorum halbuki tam tersi olmam lazım

Belirtisiznesne Belirtisiznesne kızlar bende benim çocuk uslu diye gidicek yer arıyorum keşke istanbulda olsaydınız ben gelirdim size :KK51:benimde hiç arkadaşım yok

Ne güzel olurdu canım benimki de uslu dışarda hiç sesini çıkarmaz ya uyur ya etrafa bakar. Ama gel görki gidecek kimse yok yer yok evde tıkıl kal

Ben dün gece oturdum uzun uzun konuştum, boşanalım dedim ciddi ciddi.. ne derdin var dedi anlattım, bana diyor ki sen bunaldın evde iyice kafayı yedin, o yüzden sana her şey batıyor, bi çay koy da içelim :sinirli: Ölür müsün öldürür müsün:sopa:
Bende dün konuştum iki çift kaf etmiyosun benle diye . Çok değiştin diyorum o da bana diyor değiştin diye .herşeye sinirleniyomuşum . Arkadaş bi şeyi otuz kere diyorum yapmıyosun . Sinirlenirim tabi :sinirli:onun hırsına durup durup para harcıyorum bende . Sıkışmasın diye heces edip ay çok pahalı diye bırakıyodum . Şimdi sıkışsında burnu sürtsün :KK11:

Back