2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de çocuk etkilenmesin sütüm etkilenmesin diye sürekli mutlu görünmeye çalışmaktan bıktım . Sürekli elinde telefon ekonomi kanalı açık doları takip ediyor . Suratıma baktığı Yok . Çocuk az büyüsün Doğu görevimde İstanbul’da bitsin ayrılacam ben .

kizlar bizim dr, bebegin ac olup olmadigini anlamak icin emzirdikten sonra su ver, eger suyu iciyorsa actir mama vermek gerekir dedi, ben denedim kasikla verdim midesi bulandi suratini burusturdu. suphelenenler deneyin derim.

ben de ankarada tekim, Allah razı olsun eşim yardım ediyor ama söyleyince hatırlatınca yoksa bilgisayarda tank savaşı yapar sabaha kadar. erkekler bizim gibi değiller uzaktan kumandalılar incelik beklemek hata.

Oda guzelmis. Yanı iki çocukla bırak dışarı çıkmayı tuvalete çıkmak meziyet.
Çok zır valla iki çocukla ben anneme diyorum bu 10 yaşına gelince ikinciyi yapcam diye annemde benim kızımı hizmetci diye mi kullancaksın diyor . Aynen dedim bez ,ıslak mendil getir ...

Sağol canım ya dur sofiyede soralım sofiarya canım buzluktan çıkardığım sütümü nasıl eritip vermeliyim bebeğime eritme noktasında kafamız karışık

Bende ilk defa bugün ayrılsam mı dedim ama belki geçici bir süreçtir diye kendi kendime konuştum durdum kimsem yokki beni frenlesin yada gazlasın. Allah bize yardım etsin canım gerçekten eş desteği olsa kimseyi aramayız mutlu oluruz.

Çok üzülüyorum valla ya şöyle bi gelir birisi hiç bi şey yapmasa muhabbet edersin, bi çay demler içersin ama yok şeytanlar gibi evde tek başına dur dur dur tabii stres oluyorsun bebeğe geçiyor sonra da durmadan ağlasın .. neden aglıyor diye düşün dur, sebebi açık aslında

Valla benim kv görümce vs aynı şehirdeyiz de bi çorba kaynatmışlıkları yoktur. Annemi geri çagırıcam sanırım ben yapamıyorum kızlar, deliricem valla. Bebek emerken uyuyakalıyorum emdi mi emmedi mi bilmiyorum. Ağladıkça sinirlerim zıplıyor, sabrım tükendi çok fena..
bizim evlilikte saçma sapan bir hal aldı. O zaten ayrıca sinirlerimi bozuyor hiç o konuyu açmayayım.. benim ki ben dişimi fırçalarken geldi tuvalete oturdu daha ne diyeyim

Benim de annem gitti soran yok aç mısın susuz musun...anlamadığım kendileri de aileleri de çekmez kahrımızı ne diye onlara yakın olunur...benim annem 600km den gelecek de bana destek olacak niye adamın ailesiyle aynı şehirde olmalıyız canımızı yaksınlar diye mi...kimden fayda varsa ona sokulmalı ama gel de anlat...biz uzaklara gidelim analarımız peşimizden gelsin...halbuki biz onların peşinden gitmeliyiz

Ben dün gece oturdum uzun uzun konuştum, boşanalım dedim ciddi ciddi.. ne derdin var dedi anlattım, bana diyor ki sen bunaldın evde iyice kafayı yedin, o yüzden sana her şey batıyor, bi çay koy da içelim Ölür müsün öldürür müsün

Benimki durmadan anneni özledi bebek, çağır da gelsin diyor. Ben tek hizmetçi yetmedim adama, anamı da hizmetçi yapacak.. tabi böyle mecbur akşamları ben bi işler yaparken bebeğe bakıyor ama annem varken onu da yapmıyor. Kendi anasının umrunda degil, durmadan trip atsın dursun. Allah ıslah etsin hepsini

Aynen benimki de öyle annen gelsin diyo 2 gün mutfağa girdi zor geldi. Kendi annesi bize 10 dakika uzak zerre kadar faydasi yok. Geldiğinde asilacak çamaşırlar var dedim ben asmayi bilemem dediçok bunaldim kimsem yok yardimci olacak dün gece hastanelik olurum bu gidişle diye düşündüm yemek bile yiyemiyorum

Kiyamam kız cağır tabi anneni
Biz önceden de öyleydik bebisim bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…