2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizimki de açıyor Can'ım kol altlarına sıkıştırıyorum.
Siz böyle diyince inçe örttüğümü fark ettim. Gerçi bizim ev çok sıcak. Ben hiçbişey örtmüyorum o derece.

İnce polar ortuyorum ben sabaha karşı ben. Bile üşüyorum çünkü
bizim ev sıcak ben üşümüyorum. Askılıyla üstüm açık yatıyorum. İsilik olduğu için iyice artmasın serin yatsın dedim ama üşür mü ki

Peki ates cikmasi ne anlama geliyor. Sasece atesi cikiyo ve dusuyo mu. Yoksa herhangi bir hastalik tetikleniyor mu
EvBoregi
Can'ım bak instagramda böyle bişey gördüm
Kuzum bn bunu begenmedim ayaklar aşağı sallaniyor. EvBoregi canim huggyberry ye bak kumasi dokusu yumusacik ve bebekler icin kalca kismi cok uygun.

Canım ya benim de sütüm çok az maalesef.hala tam olarak hata nerde bilmiyorum.ama senin mama miktarin bana baya fazla geldi.zaten 60 cc mama alan çocuk memede oyun oynuyor.acayip mayisiyorlar.memede mümkün olduğunca emzirmelisin canım süreler çok kısa. Bırak biraz ağlasın sipalar kocaman oldular.mama verdikçe bizim süt gidiyor.Biraz zorlayalim arkadaşım

Bugün ağlamayı kestim. Biraz daha iyiyim. Sadece memede emzirme den aniden hiç süt gelmemeye dusmustum. Sutum 1 hafta sonra geri gelmeye başladı. Her şeyi aldım, sanırım şu yedi günde internette yok Peru da kullanılan vitamin yok Brezilya bilmem eşim ne bulduysan aldım. Daha bazıları gelmedi bile.

Sanırım çözen sütü pompa ile almak oldu.. dün öğlenden beri her iki saatte bir 20 dk ( gece dahil) elektrikli pompanın en güclu ayarina getirip süt sagdim. Süt artmaya başladı. Bugün yine devam etmeyi düşünüyorum. Eşim zorla kavgaya butun gece bebeğe baktı ben süt sagdim.

Emzik mi vermek lazim
Elini bulmuş elini emsin..çok kurcalamak iyi olmuyor bunlari

Merhaba bizde 41 gunluguz 2 hafta once ayni sekilde tiroid yuksekliginden tekrar kan aldilar cok stres yapmistim bende ama ikincisi temiz cikti insallah sizinde oyle olur iciniz rahatlasin diye yazayim dedim :)
Çok teşekkür ederim sabah çocuk doktoru koldan kan aldı baktı sonuç normal çıktı yinede sağlık ocağı topuktan kan almakta israr etti bekliyoruz onuda sizin de gözünüz aydın olsun Allahım korktuğumuza uğratmasın çok sağolun.

Canım inan emmiyor ortalığı yıkıyor mamayı son çare veriyorum doysun diye öncesinde bir 15 dk memeyle cebelleşiyor sütümün olan kısmını emiyor azalınc uğraşmıyor bırakıyor hiç çekeyimde süt getirteyim demiyor nefesi kesiliyor artık bende bırakıyorum meme vermeyi mamaya dönüyorum. Mama cc olarak çokmu diyorsun bana az geliyor zaten bir kez 3 ölçek içti onun dışında hep yarım yamalak

teşekkür ederim bilgi için. ben çevremde kimsede duymadım bu şırınga ve kesi işini, o yüzden aklım karıştı neden bana yapıldı diye.. bana doktor emzirmemi söyledi, emziriyorum ilk günden beri.. sütümde bir anormallik görmedim, akıntı da sadece kesi yerinden geliyor bantların üzerine çıkıyor. emzirip emzirmemek için arada kalmıştım ama doktor emzirmelisin deyince kesmedin sütten.. umarım hata etmiyorumdur

sigara da kullanmıyorum bu arada.. hiç de kullanmadım. şans

Evin sicaksa usumez canım

Benimki poposuyla aşağıya kayıyor bulunduğu noktadan. Uyuduğunda beşiğinin en üst tarafına koyuyorum; bir kaç saat sonra ayakları karnına çekilmiş kadar sıkışık bir şekilde buluyorum beşiğinin en alt kısmında :)

@f_askar84 ben bu eds nin her türlusunu denedim. Hatta evde iki tane hiç açılmamış tüp var. Tek başına yapmak inanılmaz zor geldi bana. 4-5 tane elinin olması lazım. Benim kızım biraz zor tutuyor memeli. Iki el onu tutturmaya gidiyor. Bir el bineronu tutmak için lazım. Dördüncü el tüpü yerleştirmeli. Birde akis hızıni ayarlamak için bineronu önce yukarıda tutuyorsun. Süt gelince bebek sakinleşince aşağıya indiriyorsun ki süt emmeden bedavadan ağzına akmasin. Çaba sarfedince gitsin. Neyse dün arkadaşimla denedim ben bunu başaramadım yine. Benim cimcime sütun tüpten geldiğini anında anladı. Memeyi birakti tüpe asıldı. Çok komikti aslında. Bir kaç defa aynı şeyi yapınca bıraktık. İlk hafta Sutum gelmediğinde yapmışlardı hastanede. O zaman bu kadar akıllı değilmiş. Biraz daha uzun süre tutmuştu

cis ve kaka çıkışında değişiklik var mı? Günde 5-7 cisli bezi olmaliymis

maşallah kuzuya, benim oğlum da kaka cimrisi, 5-6 günde anca yapıyor. dr normal diyor, ama son günler baya ızdırap oluyo bizde.

Canım dikkatimi çeken ilk şey bu tabloda beslenme aralıklarını birkere az tutmuşsun 2 saat hatta bazen daha erken beslemişsin,bak nezaman Aralık’lar açılmış memede kaldığı süre de uzamış, hem annesütü hem mama veriyorsan 3 saatten aşağı besleme. Zaten artık memede 5dk falan kalıyırlar o yazdığın 2/3 dk larda iyi çekiyor iyi süt alıyor ki sonrasında aldıgı mama miktarı epey az çünkü. Ayrıca sütümü sağıyorum diyorsun bu çocuk bukadar sık emerken ne ara sağıyorsun ki sütünü

Sağ meme süt vermiyor ya canım onu sağıyorum çünkü o göğsümü hiç ama hiç almıyor bende az da olsa bir iki damla veriyor diye sağıyorum. Diğer mememide arada bir sağıyorum diğeriyle birlikte süt azalınca emmeyi bırakıyor ya memeyi uyarayım çoğalsın diye onuda arada sağıyorum ama çoğalma olmadı hiç. Aralıklar ben aç kalıyor diye vermeye çalıştığım zaman kısalıyor. Aç kalıyor psikolojisinden kendimi bi çıkarmam lazım demekki. Mamayıda sırf aç kalıyor memede nefesi kesilene kadar ağlıyor diye veriyorum. Yarın ben sağlıkocağında tartırcam bakalım mamayıda keseyim aç kalıyormu kalmıyormu anlarım yoksa böyle bende oda düzene girmeyecek ya kendimi yıpratıyorum resmen

Ay bu ara ondan şikayetçiyim yaa kazılet oldu iyice hiç gezmeye çıkartmıyor beni annem olmasa evde kalcam bnde . Şuan soğuk davranıyırum bende gıcık oldum ona insan bi süpriz falan yapar hadi kalk şuraya gidelim der . Yok anam illa ben söylicem adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…