- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 173
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #63.601
Oğlumdan kalma bi anakucağı var şimdilik onu ters olarak oturttum ben içine...güzel de oldu...uyuyorsa özellikle ört bastır süper oluyor...eşimin babası devasa bi 3 tekerlekli travel sistem araba almıştı bize tabi kafasına göre...hic sevmedim beğenmedim kullanamadım eve gelen temizlikçi kadına verdim en son...ve tabi baston aldım ama basit bişeydi o zaman aldıgım yine de çok işimizi gördü...bu sefer kızım artık 4 yaşina kadar biner gezer diyorum...her şeyi abiden kalma ilk defa kızıma bişey aldım...çok güzel mor mor...o ön kısmını sonradan fark ettim artık aklım nerdeyse ona bi çare bulmam lazımtired Can'ım bizim de Kraft london. Ben çok memnunum. Tek kötü yanı çift taraflı olmaması. Diğer bastonlar gibi dandik değil. Sağlam bişey.
Çok rahat edicez kısa bi süre şonra emin ol.
Geçen yokuştan inerken eşim aldı içinden kayar diye :)
En olmadı ön tarafına katlayıp bi battaniye konabilir. Ama normal yolda bi sıkıntı olmaz bence. Geniş geniş rahatça yatar çocuklar.
Bence iyi yapmışsın almakla. Çok da uyguna almışsın. Biz de indirşmdeyken ona yakın bi fiyata aldık.
Maşallah suphanallah ne güzel yapıyormuş işte Can'ım. Çok şükür. Bizimki en çok 3 kere yapıyor. Ay bu akşam emerken bi yaptı kakasını. Acıdım çocuğa nasıl uzun uzun gazla birlikte yaptı kiAtak falan diyip kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ki. Bugün 8 kere sıçtı normalde 5 kere falan olurdu karın ağrısı da var sanırım. Gaz sancısı mi bilemedim.
Olsun sen avantajlı yönünü düşün. İnş göre kullan. Yerim olsa ben de düşünebilirdim.Valla canım çok iyi yapmışsın, biz halt yedik afedersin. Evde bir sürü yer kaplıyor, arabada öyle.. sürmesi Harika ama işte avantajından çok dezavantajı var
:))) ay ölüyorum o hallerine. Bizimki de uyuyor omuzumda. Tam beşiğine bırakıyorum elimi çekiyorum şak diye açıyor gözünü. O kadar komik ki. Başlıyor agulamaya.Resmen omuzumda tilki bayilmasi yapıyor kipirdadigim anda gözünü acıyo el kadar bebekler parmağında oynatiyo bizi
Kızlar birinin annesi darılıp da gitmişti yeni doğum yaptığı zamanlarda..kimdi o ne oldu...annenin gönlünü aldılar mı...aklima geldi birden
Ana kucağı oturtmak aklına geldi benim de lite way gibi. Ama denemedim hiç. Mantıklı aslında sağlam duruyorsa.Oğlumdan kalma bi anakucağı var şimdilik onu ters olarak oturttum ben içine...güzel de oldu...uyuyorsa özellikle ört bastır süper oluyor...eşimin babası devasa bi 3 tekerlekli travel sistem araba almıştı bize tabi kafasına göre...hic sevmedim beğenmedim kullanamadım eve gelen temizlikçi kadına verdim en son...ve tabi baston aldım ama basit bişeydi o zaman aldıgım yine de çok işimizi gördü...bu sefer kızım artık 4 yaşina kadar biner gezer diyorum...her şeyi abiden kalma ilk defa kızıma bişey aldım...çok güzel mor mor...o ön kısmını sonradan fark ettim artık aklım nerdeyse ona bi çare bulmam lazım
canım lavman falan verirler bi anlık rahatlar sadece. bence mamasına 1 cay kasıgı zeytinyağı koy yarın sabahtan itibaren. bizimki de 3 gün yapmadı doktora gittik hem lavman verdi hem de günde 3-4 defa birer çaykasığı zeytinyağı koy mamasına dedi. lavmanı bir defa kullandım ama etkisi bir seferlik. sonra zeytinyağı koydum mamasına ama günde 2 defa falan. sonra da bire düşürdüm sabahları koyuyordum sadece. şimdi maşallah hiç sorun kalmadı günde 2 defa yapıyor sabah ve akşam.Kizim tam iki gundur kakasini yapamiyor ve gercekten gozlerimin onunde kivraniyor bu yuzden Aglamiyor feryat ediyor yavrucum Bugun doktor kontrolumuz vardi doktor olur olur boyle seyler kilo aliyor ya önemli olan bu dedi
Mama alan bebeklerde kaka yapamama oluyor dedi
Iyi de eve donduk yine ayni tam uc saat agladi cocugum Tabi ben de onunla beraber
Ne yapsam baska doktora mi gitsem yarin kizlar
Bebecruz diye bi uygulama var oraya da bakabiliriz ben bakiyorum arasira da kafama gore bulamadi dahaLetgo yada tutumlu anneye bakmak lazım aslında hakikaten çok para harcıyoruz
Bende travel almıştım hiç kullanmadan sattım bi arkadaşıma . Chicco lite way plus aldım . Bizimki koyar koymaz uyuyor valla ya . Bugün dışarı çıktık yemk yedik 3.5 -4 saat falan uyudu . Eve gelince açtı gözünü . Dışarı çıktığımızdan haberi yok nerdeyse :)Sizden böyle duydukça iyi ki baston almışım diyorum. Kullanımı çok rahat.
Ben de cesaret edemiyorum tek çıkmaya. Çünkü uyanıkken durmuyor bebek arabasındane zaman alışacaklar bilmiyorum. Kanguru var ben de Can'ım.
Ama belleri henüz oturmadı ya. Korkuyorum koymaya içine. Nebzaman sorunsuz kullanıcım acaba. Arkadaşın dediği gibi çok sıkı değil bizim ki. Zaten küçükler boşluk kalıyor hep etrafı
Oyyy tatlı kuş seni. Dudaklara bak yesinler
Canım arkadaşım aynı operasyonu geçirdi 3 ay önce o emzirmiyodu yani süt falan yokken oldu süt kanalı tıkanmış onunda kızardı sertleşti sonra süt geldi memeden ameliyat oldu kesi yerinde. Akıntı oluyo ara ara antibiyotik çok fayda etmiyo demiş doktoru tedbir amaçlı akıntı çoğalınca verdi hatta bugun yine onunlaydım sertlik var yine ağrıyor dedi ama tedavisiz bişey değil stres yapma doktor enbüyük sebebi sigara demiş kullamıyonusun bilmiyorum ama etkisi çokmuş bilgin olsun Rabbim şifa versin inşallah stres yapmamaya çalış stres herşeye sebeppevet canım mastit olmuştum. Kızarmıştı , şişmişti ama ağrım sızım yoktu geçecek diye doktora gitmedim. Çözemeyip gittiğimde ise geciktiğimi ve basit bir operasyonla temizleyeceğini söyledi.. ama canımdan can gittiişin kötüsü de kestiği yerin altında hala kitle var sert orası.. doktor normal dedi ama o kadar acıyı boşuna mı çektim ben, hala apse gibi orası
Yok canım neden uyandıracaksın ki ateşi falan yoksa bırak uyusun aşılar etkilemiştie belki ondan uyuyordur dinlensin...bu saatten sonra sarılık yükselmez normalde başka bi hastalık vs yoksaKızlar bugün kızım 2.ay aşılarını oldu, ateşlenmesin die 1 çay kaşığı şurup ver dedi doktor, gece de takip et dedi. 9 da bi uyudu bu saat oldu uyanmadı ben de elini kolunu yoklamaktan uyumadım. Çok uyumaktan sarılığı geri gelir mi yaa, uyandırsam mı nasıl da tatlı uyuyo, kıyamıyorum, beklesem daha uyur.. 2.aydan sonra bebeklerin uyku düzeni nasıl olur ki, uyku saatleri artar mı
Ay aynen ya 6 saat uyuyunca deliye donuyorum. Ama bi arkadas demisti gervekten uyudulca uyyo bebeler.Can'ım ben günde bir kez veriyorum Zaten. Hiç ikiye çıkarmadım. O da bahsettiğim durumda. Her zaman dolu dolu olmuyor memem. Ama onun ağladığı saatlerde gerçekten de bi boşluk oluyor. Dudaklarında yoğunluğu görmüyorum. Şuan hala uyuyoruyandırmaya çalıştım açamıyor gözlerini. 6 saat oldu
Sarılığın ilk dönemlerindeki hali gibi.
Benimde oyle. Bende kilo alimina bakiyorum normalse eger az emsin cok emerse zaten obez olur.Aynen memeler bosaliyo bizimki olsa hala cekecek kilolu olmasini istemyrm doydugunu bilmek yeterli benm icin bazen guzel uyuyor ve goguslerm doluyor onu emerken o an ben bile mutlu okuyrm doydugnu anlyrm ama surekli emince cok bisey gelmiyo anlyrm ben
Kızlaaarrr benim kızı saat 4 gibi yıkadım doyurdum, 5 gibi yattı hala yatıyor saat 7 gibi altını açtım, karnını doyurdum gözünü açmadı bile. Şimdi de gittim mıncıkladım kokladım öptüm gerindi gerindi uyudu. Korkuyorum birazdan uyanacak ve sabaha kadar bizi asker edecek diye 2-3 gündür uyumayıp canımızdan bezdiren kız şimdi bunu yapıyor. Her türlü eziyet yaaa uyusa dert uyumasa dert. Bir ortası da yok ki bu bebelerin. Ya hep uyanıklar yada böyle bayılıp gidiyorlar dua edin geceyi sorunsuz atlatalım lütfeeennnn
Uyudukça uyumasında sıkıntı Yok Can'ım. Bizim ki dün geceden beri uyuyor sürekli maşallah. Arada uyanıyor biraz takıldıktan şonra yine uyku. Ama emiyor normalde uyanıp. Yada ben uyandırıyorum acıktı diye. Bu kez uyanmadı zorla uyandırdım sonunda. Mama vermedim bu akşam. Kalkınca baya emdi. Göğüslerimde dolmuştu zaten.Ay aynen ya 6 saat uyuyunca deliye donuyorum. Ama bi arkadas demisti gervekten uyudulca uyyo bebeler.
Benimde oyle. Bende kilo alimina bakiyorum normalse eger az emsin cok emerse zaten obez olur.
Ay benimkide oyle gozunu zor aciyo bugun. Ememiyo bile. Demekki hepsi ayni yaa
Hiç kullanmadım ama anason da biraz ağır olmaz mı...papatya falan...belki...Slm anneler br sorum olacsk herkes anason tavsiye ediyor Gaz ve uyku için kullananaz var mı faydasını görüyor musunuz be eğe zararı var mı yok mu cvp için tşk iyi geceler
Valla ebe bana yıka gel 3gün yıkanma dedi aşıdan sonra ateşte yapabilir dikkat edeceksin dedi benimde az kaldı 2. Aşıya ama şunu biliyorum ki her aşı her bebekte aynı etkiyi göstermez dikkatli olmak şart tabi2. Ay asisinda muttlaka ates oluyo mu kizlar.
Kız sus söyleme bu kadar. İstemeden nazarımız değecek :) maşallah kuzuya.Bende travel almıştım hiç kullanmadan sattım bi arkadaşıma . Chicco lite way plus aldım . Bizimki koyar koymaz uyuyor valla ya . Bugün dışarı çıktık yemk yedik 3.5 -4 saat falan uyudu . Eve gelince açtı gözünü . Dışarı çıktığımızdan haberi yok nerdeyse :)
Ay bilemedim yaa, aç kalmasından sarılıktan o kadar korkuyorum ki, çok çektim çünkü, son zamanlarda uyumazdı bu kadar, alışkın değilim, sarılık geri gelir die korkuyorum, başında bekliyorum öylece kitap okuyarak. Çok ağladı bugün benim bildiğim bebekler ınga derdi benim kız öyle bir çığlık atarak ağlıyor ki cam çatlar. İçim fena oldu o ağlarken. Kıyıp uyandıramam bekliycem bakalımYok canım neden uyandıracaksın ki ateşi falan yoksa bırak uyusun aşılar etkilemiştie belki ondan uyuyordur dinlensin...bu saatten sonra sarılık yükselmez normalde başka bi hastalık vs yoksa
Acaba kullanmayan var mı bizim topicte anason uSlm anneler br sorum olacsk herkes anason tavsiye ediyor Gaz ve uyku için kullananaz var mı faydasını görüyor musunuz be eğe zararı var mı yok mu cvp için tşk iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?