• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ya özellikle erkek anneleri.
Oğlumun pipisinşn ucunda bi beyazlık gördüm az önce. Derisini ittiğimde orda minik topaklanmış bişey vardı. Krem kurur yA onun gibi düşünün. Ama o bölgeye krem sürmüyorum. Diğer yerlerden de bulaşması zor. Ne olabilir ki. Sildim ama tamamen geçmedi. Var mı sizde de benzer durum

Sizden böyle duydukça iyi ki baston almışım diyorum. Kullanımı çok rahat.
Ben de cesaret edemiyorum tek çıkmaya. Çünkü uyanıkken durmuyor bebek arabasında :KK43: ne zaman alışacaklar bilmiyorum. Kanguru var ben de Can'ım.
Ama belleri henüz oturmadı ya. Korkuyorum koymaya içine. Nebzaman sorunsuz kullanıcım acaba. Arkadaşın dediği gibi çok sıkı değil bizim ki. Zaten küçükler boşluk kalıyor hep etrafı

Ya ben de yeter dedim bu kararsızlık gecen carşıda gezerken kızım da kangruda sıkıldı vizıldıyordu bi dükkandan mor bir Kraft London alıp geçiverdim 525 liraya baston ama tabi biraz daha iyi sağlam falan da bu ön barından oturma yerine inen bişey yok sanki bebek kayıp gidecek gibi geliyor bana Allah korusun var mı seninkinde hangi markaydı canım

Oğlumun pipisinşn ucunda bi beyazlık gördüm az önce. Derisini ittiğimde orda minik topaklanmış bişey vardı. Krem kurur yA onun gibi düşünün. Ama o bölgeye krem sürmüyorum. Diğer yerlerden de bulaşması zor. Ne olabilir ki. Sildim ama tamamen geçmedi. Var mı sizde de benzer durum
ne olduğunu okumuştum bebek bakımı ile ilgili bir kitapta ama unuttum. Hafta da bir deriyi geriye itip temizlemek gerek

Tesekkur ederim, haklisin sofiarya sofiarya duymuştur muhtemelen

Basit bir operasyon hemen şırıngayla çekeceğiz apseyi dedi apar topar kendimi sedyede buldum. Basit olabilir ama acisini düşündükçe bile ürperiyorum. Kitle küçülmüş bir şekilde duruyor, kabus gibi:KK43: Ne zor kadin olmak!!
Canım o kitlenin içindeki sıvıyı çekse bile kitle dokunun içinde kapsül gibi bir oluşum olduğundan o kpsülü oluşturan Çeper bir süre daha kalıyor,eline gelen sertliğin sebebi o, o çeperde zamanla eriyip Yok olunca o sertlikte kaybolmuş olacak merak etme ;)

Oglumda oluyordu derisini itiyorduk arada bir temizliyorduk sünnet olunca olmuyor şimdi icte kaldığı için oraya bişeyler birikir

peron peron ben emmediğim için annemin göğsünde öyle bişey olmuş o zaman heralde anlamamışlar taa 8 aylık olduğumda falan ameliyatla kitle alınmış süt orda peynir gibi olmuş sertleşmiş artık...seninki erken müdahaleyle hallolmuştur bence canım

Ay canım bugün aynısını ben de gördüm.ne olduğunu çözemedim.krem ben de sürmüyorum oraya.takip edelim bakalım.

tgb34 tgb34 oyun halisi ben de düşünüyorum. Gerekliligi tartisilir ama cocugu yatak ustunde tasimaktan biktim :KK70: biraz yere atiyim da sert zemin gorsun istiyorum :KK70: şaka bi yana nesneleri kendi kesfetmesi acisindan bence guzel bir sey. Ama fiyatlari asiri uçuk. Gecen e bebekte baktim magzada 250-300 arasi hep fiyatlari o kadar veremem. İcinde max 1 bilemedin 2 ay debelenecek. Cok çabuk buyuyorlar. Evebek int sitesinde bir tane 60 liraya var belki onu alirim. Magzada yoktu. Olsaydi eger inceler oyle karar verirdim
Letgo yada tutumlu anneye bakmak lazım aslında hakikaten çok para harcıyoruz :(

Canım o kitlenin içindeki sıvıyı çekse bile kitle dokunun içinde kapsül gibi bir oluşum olduğundan o kpsülü oluşturan Çeper bir süre daha kalıyor,eline gelen sertliğin sebebi o, o çeperde zamanla eriyip Yok olunca o sertlikte kaybolmuş olacak merak etme :KK66:

Doktorlar neden bu kadar açık anlatmazlar ki :( boşuna operasyon yaptığını düşünmüştüm.. çok teşekkür ederim bilgi için!! :)

peron peron ben emmediğim için annemin göğsünde öyle bişey olmuş o zaman heralde anlamamışlar taa 8 aylık olduğumda falan ameliyatla kitle alınmış süt orda peynir gibi olmuş sertleşmiş artık...seninki erken müdahaleyle hallolmuştur bence canım

umarım öyledir.. göğüste sertlik oluşunca 4-5 güne kendiniz açamazsanız ivedi doktora görünülmesi gerektiğini düşünüyorum. kızarıp, iyice şişip apseye dönünce operasyon harici çözüm olmadığını söyledi doktor

Kızlar birinin annesi darılıp da gitmişti yeni doğum yaptığı zamanlarda..kimdi o ne oldu...annenin gönlünü aldılar mı...aklima geldi birden

ne olduğunu okumuştum bebek bakımı ile ilgili bir kitapta ama unuttum. Hafta da bir deriyi geriye itip temizlemek gerek
Ablam da demişti Can'ım onu. Banyo yaptırırken geri it diye. Ama Tek başıma o kadar hızlıca yıkıyorum ki ciyak ciyak oğlum. O an aklıma gelmiyor.

Oglumda oluyordu derisini itiyorduk arada bir temizliyorduk sünnet olunca olmuyor şimdi icte kaldığı için oraya bişeyler birikir

Ay canım bugün aynısını ben de gördüm.ne olduğunu çözemedim.krem ben de sürmüyorum oraya.takip edelim bakalım.
Sizde de olduğunu duyunca normal olduğunu düşünüp rahatladım biraz kızlar. Köpük kalıntısı falan da olabilir diye düşündüm az önce yıkarken. Tabi o kadar çok olur mu tartışılır

tired tired Can'ım bizim de Kraft london. Ben çok memnunum. Tek kötü yanı çift taraflı olmaması. Diğer bastonlar gibi dandik değil. Sağlam bişey.
Çok rahat edicez kısa bi süre şonra emin ol.
Geçen yokuştan inerken eşim aldı içinden kayar diye :)
En olmadı ön tarafına katlayıp bi battaniye konabilir. Ama normal yolda bi sıkıntı olmaz bence. Geniş geniş rahatça yatar çocuklar.
Bence iyi yapmışsın almakla. Çok da uyguna almışsın. Biz de indirşmdeyken ona yakın bi fiyata aldık.

E bebekte indirim de Can'ım. Sırt çantası istiyorum aslında ama beğendiklerim baya pahalıydı. Hem sırt çantası olan hem omuzA takılanlar çok güzel. Kot rengi falanda var ama pahalı :KK43:

benimki bu canim. inditimdeydi 70 tl ye aldim.aklina gelen her sey sigiyor.
Screenshot_20180626-233620.png

Kizim tam iki gundur kakasini yapamiyor ve gercekten gozlerimin onunde kivraniyor bu yuzden Aglamiyor feryat ediyor yavrucum Bugun doktor kontrolumuz vardi doktor olur olur boyle seyler kilo aliyor ya önemli olan bu dedi
Mama alan bebeklerde kaka yapamama oluyor dedi
Iyi de eve donduk yine ayni tam uc saat agladi cocugum Tabi ben de onunla beraber
Ne yapsam baska doktora mi gitsem yarin kizlar

Kol ve bacak kasları için iyiymiş bir de tekme attıkları için gaz sorunu olmuyormuş.
Denemekte fayda var diye diye herşeyi aldık zaten bir de bunu alalım :))))
Ay bizimki hayatta durmaz diyorum. Anakucağını binbir hevesle aldım. Hatta en çok istediğim şeydi. Ama içinde en çok 5 dk duruyor. Sonra başlıyor ciyaklamaya. O yüzden emin olamıyorum aslında çok istiyorum ben de. Keşke böyle seyleri deneyip alma imkanı olsa :)

Back