2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ya özellikle erkek anneleri.
Oğlumun pipisinşn ucunda bi beyazlık gördüm az önce. Derisini ittiğimde orda minik topaklanmış bişey vardı. Krem kurur yA onun gibi düşünün. Ama o bölgeye krem sürmüyorum. Diğer yerlerden de bulaşması zor. Ne olabilir ki. Sildim ama tamamen geçmedi. Var mı sizde de benzer durum

ne olduğunu okumuştum bebek bakımı ile ilgili bir kitapta ama unuttum. Hafta da bir deriyi geriye itip temizlemek gerek

Canım o kitlenin içindeki sıvıyı çekse bile kitle dokunun içinde kapsül gibi bir oluşum olduğundan o kpsülü oluşturan Çeper bir süre daha kalıyor,eline gelen sertliğin sebebi o, o çeperde zamanla eriyip Yok olunca o sertlikte kaybolmuş olacak merak etme

Oglumda oluyordu derisini itiyorduk arada bir temizliyorduk sünnet olunca olmuyor şimdi icte kaldığı için oraya bişeyler birikir

peron ben emmediğim için annemin göğsünde öyle bişey olmuş o zaman heralde anlamamışlar taa 8 aylık olduğumda falan ameliyatla kitle alınmış süt orda peynir gibi olmuş sertleşmiş artık...seninki erken müdahaleyle hallolmuştur bence canım

Ay canım bugün aynısını ben de gördüm.ne olduğunu çözemedim.krem ben de sürmüyorum oraya.takip edelim bakalım.

Letgo yada tutumlu anneye bakmak lazım aslında hakikaten çok para harcıyoruz

Doktorlar neden bu kadar açık anlatmazlar ki boşuna operasyon yaptığını düşünmüştüm.. çok teşekkür ederim bilgi için!! :)

umarım öyledir.. göğüste sertlik oluşunca 4-5 güne kendiniz açamazsanız ivedi doktora görünülmesi gerektiğini düşünüyorum. kızarıp, iyice şişip apseye dönünce operasyon harici çözüm olmadığını söyledi doktor

Kızlar birinin annesi darılıp da gitmişti yeni doğum yaptığı zamanlarda..kimdi o ne oldu...annenin gönlünü aldılar mı...aklima geldi birden

ne olduğunu okumuştum bebek bakımı ile ilgili bir kitapta ama unuttum. Hafta da bir deriyi geriye itip temizlemek gerek
Ablam da demişti Can'ım onu. Banyo yaptırırken geri it diye. Ama Tek başıma o kadar hızlıca yıkıyorum ki ciyak ciyak oğlum. O an aklıma gelmiyor.

Oglumda oluyordu derisini itiyorduk arada bir temizliyorduk sünnet olunca olmuyor şimdi icte kaldığı için oraya bişeyler birikir

Ay canım bugün aynısını ben de gördüm.ne olduğunu çözemedim.krem ben de sürmüyorum oraya.takip edelim bakalım.
Sizde de olduğunu duyunca normal olduğunu düşünüp rahatladım biraz kızlar. Köpük kalıntısı falan da olabilir diye düşündüm az önce yıkarken. Tabi o kadar çok olur mu tartışılır

tired Can'ım bizim de Kraft london. Ben çok memnunum. Tek kötü yanı çift taraflı olmaması. Diğer bastonlar gibi dandik değil. Sağlam bişey.
Çok rahat edicez kısa bi süre şonra emin ol.
Geçen yokuştan inerken eşim aldı içinden kayar diye :)
En olmadı ön tarafına katlayıp bi battaniye konabilir. Ama normal yolda bi sıkıntı olmaz bence. Geniş geniş rahatça yatar çocuklar.
Bence iyi yapmışsın almakla. Çok da uyguna almışsın. Biz de indirşmdeyken ona yakın bi fiyata aldık.

Kizim tam iki gundur kakasini yapamiyor ve gercekten gozlerimin onunde kivraniyor bu yuzden Aglamiyor feryat ediyor yavrucum Bugun doktor kontrolumuz vardi doktor olur olur boyle seyler kilo aliyor ya önemli olan bu dedi
Mama alan bebeklerde kaka yapamama oluyor dedi
Iyi de eve donduk yine ayni tam uc saat agladi cocugum Tabi ben de onunla beraber
Ne yapsam baska doktora mi gitsem yarin kizlar

Kol ve bacak kasları için iyiymiş bir de tekme attıkları için gaz sorunu olmuyormuş.
Denemekte fayda var diye diye herşeyi aldık zaten bir de bunu alalım :))))
Ay bizimki hayatta durmaz diyorum. Anakucağını binbir hevesle aldım. Hatta en çok istediğim şeydi. Ama içinde en çok 5 dk duruyor. Sonra başlıyor ciyaklamaya. O yüzden emin olamıyorum aslında çok istiyorum ben de. Keşke böyle seyleri deneyip alma imkanı olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…