- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 173
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #63.581
Kız maşallah ne boyluymuş senin bücür :) ataktır o atak, atak olmasa duramazsınAtak falan diyip kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ki. Bugün 8 kere sıçtı normalde 5 kere falan olurdu karın ağrısı da var sanırım. Gaz sancısı mi bilemedim.
Sizden böyle duydukça iyi ki baston almışım diyorum. Kullanımı çok rahat.
Ben de cesaret edemiyorum tek çıkmaya. Çünkü uyanıkken durmuyor bebek arabasındane zaman alışacaklar bilmiyorum. Kanguru var ben de Can'ım.
Ama belleri henüz oturmadı ya. Korkuyorum koymaya içine. Nebzaman sorunsuz kullanıcım acaba. Arkadaşın dediği gibi çok sıkı değil bizim ki. Zaten küçükler boşluk kalıyor hep etrafı
Ya ben de yeter dedim bu kararsızlık gecen carşıda gezerken kızım da kangruda sıkıldı vizıldıyordu bi dükkandan mor bir Kraft London alıp geçiverdim 525 liraya baston ama tabi biraz daha iyi sağlam falan da bu ön barından oturma yerine inen bişey yok sanki bebek kayıp gidecek gibi geliyor bana Allah korusun var mı seninkinde hangi markaydı canım
Nereye yatmış canım .Kızlar doğum parası yatmış Bizim ama hangi ara dışarı çıkıp cekicem bilmiyorum.
ne olduğunu okumuştum bebek bakımı ile ilgili bir kitapta ama unuttum. Hafta da bir deriyi geriye itip temizlemek gerekKızlar ya özellikle erkek anneleri.
Oğlumun pipisinşn ucunda bi beyazlık gördüm az önce. Derisini ittiğimde orda minik topaklanmış bişey vardı. Krem kurur yA onun gibi düşünün. Ama o bölgeye krem sürmüyorum. Diğer yerlerden de bulaşması zor. Ne olabilir ki. Sildim ama tamamen geçmedi. Var mı sizde de benzer durum
Canım o kitlenin içindeki sıvıyı çekse bile kitle dokunun içinde kapsül gibi bir oluşum olduğundan o kpsülü oluşturan Çeper bir süre daha kalıyor,eline gelen sertliğin sebebi o, o çeperde zamanla eriyip Yok olunca o sertlikte kaybolmuş olacak merak etmeTesekkur ederim, haklisinsofiarya duymuştur muhtemelen
Basit bir operasyon hemen şırıngayla çekeceğiz apseyi dedi apar topar kendimi sedyede buldum. Basit olabilir ama acisini düşündükçe bile ürperiyorum. Kitle küçülmüş bir şekilde duruyor, kabus gibiNe zor kadin olmak!!
Oglumda oluyordu derisini itiyorduk arada bir temizliyorduk sünnet olunca olmuyor şimdi icte kaldığı için oraya bişeyler birikirKızlar ya özellikle erkek anneleri.
Oğlumun pipisinşn ucunda bi beyazlık gördüm az önce. Derisini ittiğimde orda minik topaklanmış bişey vardı. Krem kurur yA onun gibi düşünün. Ama o bölgeye krem sürmüyorum. Diğer yerlerden de bulaşması zor. Ne olabilir ki. Sildim ama tamamen geçmedi. Var mı sizde de benzer durum
Ay canım bugün aynısını ben de gördüm.ne olduğunu çözemedim.krem ben de sürmüyorum oraya.takip edelim bakalım.Kızlar ya özellikle erkek anneleri.
Letgo yada tutumlu anneye bakmak lazım aslında hakikaten çok para harcıyoruztgb34 oyun halisi ben de düşünüyorum. Gerekliligi tartisilir ama cocugu yatak ustunde tasimaktan biktim biraz yere atiyim da sert zemin gorsun istiyorum şaka bi yana nesneleri kendi kesfetmesi acisindan bence guzel bir sey. Ama fiyatlari asiri uçuk. Gecen e bebekte baktim magzada 250-300 arasi hep fiyatlari o kadar veremem. İcinde max 1 bilemedin 2 ay debelenecek. Cok çabuk buyuyorlar. Evebek int sitesinde bir tane 60 liraya var belki onu alirim. Magzada yoktu. Olsaydi eger inceler oyle karar verirdim
Canım o kitlenin içindeki sıvıyı çekse bile kitle dokunun içinde kapsül gibi bir oluşum olduğundan o kpsülü oluşturan Çeper bir süre daha kalıyor,eline gelen sertliğin sebebi o, o çeperde zamanla eriyip Yok olunca o sertlikte kaybolmuş olacak merak etme
peron ben emmediğim için annemin göğsünde öyle bişey olmuş o zaman heralde anlamamışlar taa 8 aylık olduğumda falan ameliyatla kitle alınmış süt orda peynir gibi olmuş sertleşmiş artık...seninki erken müdahaleyle hallolmuştur bence canım
Ptt ye cam e devlette yatmış görünüyorNereye yatmış canım .
Ablam da demişti Can'ım onu. Banyo yaptırırken geri it diye. Ama Tek başıma o kadar hızlıca yıkıyorum ki ciyak ciyak oğlum. O an aklıma gelmiyor.ne olduğunu okumuştum bebek bakımı ile ilgili bir kitapta ama unuttum. Hafta da bir deriyi geriye itip temizlemek gerek
Oglumda oluyordu derisini itiyorduk arada bir temizliyorduk sünnet olunca olmuyor şimdi icte kaldığı için oraya bişeyler birikir
Sizde de olduğunu duyunca normal olduğunu düşünüp rahatladım biraz kızlar. Köpük kalıntısı falan da olabilir diye düşündüm az önce yıkarken. Tabi o kadar çok olur mu tartışılırAy canım bugün aynısını ben de gördüm.ne olduğunu çözemedim.krem ben de sürmüyorum oraya.takip edelim bakalım.
E bebekte indirim de Can'ım. Sırt çantası istiyorum aslında ama beğendiklerim baya pahalıydı. Hem sırt çantası olan hem omuzA takılanlar çok güzel. Kot rengi falanda var ama pahalı
benimki bu canim. inditimdeydi 70 tl ye aldim.aklina gelen her sey sigiyor.
Ay bizimki hayatta durmaz diyorum. Anakucağını binbir hevesle aldım. Hatta en çok istediğim şeydi. Ama içinde en çok 5 dk duruyor. Sonra başlıyor ciyaklamaya. O yüzden emin olamıyorum aslında çok istiyorum ben de. Keşke böyle seyleri deneyip alma imkanı olsa :)Kol ve bacak kasları için iyiymiş bir de tekme attıkları için gaz sorunu olmuyormuş.
Denemekte fayda var diye diye herşeyi aldık zaten bir de bunu alalım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?