2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sert vurmak gerekiyor ama şimdi zaten vuramaz, o bilinçte degil. Normal müzik açma tuşu var onu açıyorum ben. Tekmele kısmı yere yatıyor elle vurarak da çalışıyor, biraz büyüyünce göbek üstü yattığında yapabilir canım

Tamam kuzum bende de bel ağrısı oluyor belki de fıtık, ergonomik varsa onu alırım

Ay aynen o söylenmesi Yok mu beni benden alıyor Zaten. Emzik verdiğimde de öyle. O yüzden gelen sütün yetmediğini düşünüyorum Can'ım. Bu akşam vermedim mama. Bakalım gece ne durumda olucaz. Şimdilik uyuyor. 6 7 gibi Çok ağladı bağırdı ama emmedi doğru düzgün. Hepsini toplasan 5 dk etmez. Sonra uyudu saat 3 den beri adam akıllı emmedi yani.
Şimdi ben doymadığını düşünmeyeyim de ne yapayım
Beş buçuk saatte 5 dk emdi emmedi. Mama vermemeye direniyorum. İnş sarılığı ilerlemez.

Bugun dra gittik u sefer medipole. Dr mamayi kesti. Sadece annesuyu ver bi sure bakalim yetecekmi dedi. Bide fitil verdi. Minnacik popoya koydum fitili 15 dakkaya bi dunya kaka cikti . Bakalim insallah sutum yeterse sorunlar hallolurmus

Of canim benim varmi yardimcin Allah kolaylik versin.insallah kolay atlatirsin .cok zor ya
Ailemden yardim istesem bi dert istemesem bi dert
Eşim toparlıyor Can'ım şimdilik kitapları vs topladı. Arkadaşım çok. sağolsunlar. Sorup duruyorlar ne zaman toparlanıyoruz diye. Ama ben zahmet vermek istemiyorum kimseye. 2 gün kala falan annem gelir. O yardım eder inş. Kadının zaten aylardır benden çektiği yetti. Son aşamada çağırıcam.

Oyun halisi konusu acilmis cokda guzel olmus. Ben cok az kullanicak diye anakucagini cok dandik bisey aldim. Bin pismanim. Oyun halisini iyi bisey alicaktm smdi onuda cok az kullaniyo diyosunuz kararsiz kaldim yaa. Gakiba 2 secenk baskin tiny love ve fisher price. Ne dersinz tecrubeli anneler.

Bizde 2 aylik olduk cok skur kanamam da kesilmeye basladigi icin doktora gtmedm bugun oglumu goturduk kilo alimi boyu iyi cok skur ama gaz devam ediyor cikariyor cikariyor bitmiyor kipkirmizi tortop oluyo hele yykudan uyanirken ve surekli emmek istemesi doymuyo mu acaba dedim kili aldgna gore doyuyodur sen emme saatlerini uzatmaya cals baska seylerle oyala dedi bide emdikten sonra ev yogurdu bermeye calis istemiyosa doyuyodur dedi kafam karisik yine tombik bi oglum var ama emzirmektende yipraniyrm bazen bugun ilk kez avmye gttik ben tedirgin olunca oda olcak diye sakin kalmaya calstm ama hala aglarsa panigimi ustumden atamyrm disarda

Valla bak ne dicem bende senin gibi dusunuyorum saat3 bi bakiyoeum 6 olmus adam akilli en son 11de emmis oluyo mesela. Sonra soyle dusunmeye basladim. Bu cocuk hep mamayla beslense her agladiginda 60 cc dayasam sonra obez oluyo cocuklar. Ideal kilo aldigi surece bazen 30 cc emsin bazen 20cc. Onemli olan aylik kontrol. Ac diye dusunme. Ben kendi annemin surekli mama dayamasindan oturu tum genckizligim boyunca fazla kilolarla ugrastim. Kilolu bebek saglikli bebek demek değil bunu asla unutmayalim. Hatta ayda 2 kilo alsin istemem. Obez mi olsun cocuk. Ileriki hayati icin bile ne kdr zor. Sen azaltarak kes mamayi bos cekiyolar evet benimkide bos cekiyo. Hem soralim burda surekli her emmede boyle geceki gibi dolu dolu emziren var mi??

Sen niye doyuyomu diyosun canim. Seninde surekli memede oldugundan sut mu bitiyo gibi geliyo.

Ayyy Allah yardımcın olsun inşallah canm ben daha evin tozunu bile alamıyorum zaman bulup. Bir de taşınmayı düşünemiyorum bile.

Kızlar doğum parası yatmış Bizim ama hangi ara dışarı çıkıp cekicem bilmiyorum.

Can'ım ben günde bir kez veriyorum Zaten. Hiç ikiye çıkarmadım. O da bahsettiğim durumda. Her zaman dolu dolu olmuyor memem. Ama onun ağladığı saatlerde gerçekten de bi boşluk oluyor. Dudaklarında yoğunluğu görmüyorum. Şuan hala uyuyor uyandırmaya çalıştım açamıyor gözlerini. 6 saat oldu
Sarılığın ilk dönemlerindeki hali gibi.

Ayyy Allah yardımcın olsun inşallah canm ben daha evin tozunu bile alamıyorum zaman bulup. Bir de taşınmayı düşünemiyorum bile.
Ben de öyleyim Can'ım. Yemeğe zor vakit buluyorum. Olduğu kadar artık napalım. Taşınıp yerleşince de misafirlerim başlar. Herkes taşınmamızı bekliyor

Sen niye doyuyomu diyosun canim. Seninde surekli memede oldugundan sut mu bitiyo gibi geliyo.
Aynen memeler bosaliyo bizimki olsa hala cekecek kilolu olmasini istemyrm doydugunu bilmek yeterli benm icin bazen guzel uyuyor ve goguslerm doluyor onu emerken o an ben bile mutlu okuyrm doydugnu anlyrm ama surekli emince cok bisey gelmiyo anlyrm ben

Sizden böyle duydukça iyi ki baston almışım diyorum. Kullanımı çok rahat.
Ben de cesaret edemiyorum tek çıkmaya. Çünkü uyanıkken durmuyor bebek arabasında ne zaman alışacaklar bilmiyorum. Kanguru var ben de Can'ım.
Ama belleri henüz oturmadı ya. Korkuyorum koymaya içine. Nebzaman sorunsuz kullanıcım acaba. Arkadaşın dediği gibi çok sıkı değil bizim ki. Zaten küçükler boşluk kalıyor hep etrafı
Bizde abimizden kalma yarı kırılmış salıncagimizda uyumaya çalışıyoruz :)
Oyyy tatlı kuş seni. Dudaklara bak yesinler

Kızlaaarrr benim kızı saat 4 gibi yıkadım doyurdum, 5 gibi yattı hala yatıyor saat 7 gibi altını açtım, karnını doyurdum gözünü açmadı bile. Şimdi de gittim mıncıkladım kokladım öptüm gerindi gerindi uyudu. Korkuyorum birazdan uyanacak ve sabaha kadar bizi asker edecek diye 2-3 gündür uyumayıp canımızdan bezdiren kız şimdi bunu yapıyor. Her türlü eziyet yaaa uyusa dert uyumasa dert. Bir ortası da yok ki bu bebelerin. Ya hep uyanıklar yada böyle bayılıp gidiyorlar dua edin geceyi sorunsuz atlatalım lütfeeennnn

Kiz madem gunlerdir uyumuyor, simdi uyuyan cocugu niye uyanmaya zorluyon ben uyudu mu valla ne alt degistirme ne emzirme ne öpme koklama hicbir sey yapmiyorum uyanmasin diye elimden gelse odaya girmeyecem

Atak falan diyip kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ki. Bugün 8 kere sıçtı normalde 5 kere falan olurdu karın ağrısı da var sanırım. Gaz sancısı mi bilemedim.

Valla canım çok iyi yapmışsın, biz halt yedik afedersin. Evde bir sürü yer kaplıyor, arabada öyle.. sürmesi Harika ama işte avantajından çok dezavantajı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…