2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım benim kızım gelişim atağı haftasında 5+4 gunluguz. Ben ona bagliyorum. Yanı umarım ataktan dolayıdır. Senin kaç haftalık belki senin kuzu da gelişim haftasindadir

Hay allah ya, bize getirttiler sağolsunlar, keşke bekleseydin ama ne bilcen.. hiç bilmiyorum ki ikisi kullanılır mı sofiarya bilir ona soralım

Canım benim kızım gelişim atağı haftasında 5+4 gunluguz. Ben ona bagliyorum. Yanı umarım ataktan dolayıdır. Senin kaç haftalık belki senin kuzu da gelişim haftasindadir
Bitmedi ataklar :) bizimki de üstümde yaşamak istiyor bu sıcakta, iştahsız ve ilgi meraklısı.. sabahtan beri ayağımda sallıyorum, bıraktım mı kıyamet kopuyor, geri alınca agulu gülümsemeler takvime göre atak haftası degil ama bilemedim valla isyanlardayım

Manayı hızlı geliyor diye cuk cuk emen çocuk hayatta o saate kadar aç uyumaz aciksa uyanirdi hiç vicdan yapma canım yasadiklarini birebir yaşadım mama verdikçe süt azalıyor ama sen bilirsin tabi

Canım bu markanın sırt çantasını aldım n11 den bebek arabasına da asılıyor, sırtta da rahat varsa ondan al çok rahat, içinin gözleri de gayet kullanışlı
Can'ım sırt çantası yoktu. Bi de sırt çantaların küçük görünüyor boyutundan memnun musun

canim e bebekte bunlarin sirt cantalari var ben ondan aldim baya da buyuk her seyi aliyor.bunlar da guzel. sirt cantasini tasimak daha kolay geldi bana.
E bebekte indirim de Can'ım. Sırt çantası istiyorum aslında ama beğendiklerim baya pahalıydı. Hem sırt çantası olan hem omuzA takılanlar çok güzel. Kot rengi falanda var ama pahalı

Kızlar otomatik sallanan beşik vs alacam ama tavsiyeye ihtiyacım var. Kullanan var mı? Memnun musunuz? Bir de bu kraft ve stork markalarının ürünleri artık satılmıyor galiba. Stork dondolino çok işe yarar görünüyor ama satan bulamadım

Çok haklısın canım benim ki mecburiyetten oldu yani meme ucu acısına dayanamayacak hale geldiğimde verdim. Günde bi kez veriyorum sadece bu saatlerde. Doluluk hissi de olmuyor işte. Öncesinde çok emdiği için hızı yavaşlıyor.
Sadece sıktığımda geliyor. Bizimki tembellikten çekmek istemiyor bence biran önce uykuya geçmek istiyor.
Tokken vermiyorum İnan ki aç oluyor. Öncesinde emmemiş oluyor bikaç saat.
Biberonundan da kolay gelmiyor mama. Dr brownsun. Ben elimle sıksam bile zor damlıyor. Ki Zaten uzun bi müddet biberonu da almıyor. Mama ağzına gelince açıyor ağzını sadece.
Bu akşam denicem bakalım vermemeyi. Nasıl atlatıcaz.

Tekmele kısmı çok zor çalışıyor diyorlar, ebevenyler elle yapınca oluyormuş öyle mi? Gerçi bebiş daha küçük belki ilerde tekmeleyince anlaşılır ama yorumların çoğunda sadece tekmele kısmını beğenmemişler diğer kısımları harika diyorlar.

Manayı hızlı geliyor diye cuk cuk emen çocuk hayatta o saate kadar aç uyumaz aciksa uyanirdi hiç vicdan yapma canım yasadiklarini birebir yaşadım mama verdikçe süt azalıyor ama sen bilirsin tabi
Bi kez veriyorum ben o da aslında benim acıya dayanıksız olmam. Meme uçlarım çok acıyor gün sonunda. Üstüne bi de çekip sündürünce perişan oluyorum. Zaten süt de azalmış oluyor gün sonunda. Senin yöntemle deneyeyim ben de. Yavaş yavaş azaltmayı deneyeyim ölçüyü.

Canım ergonomik olanlardan al ben de boyun ve bel fıtığı var böyle rahatsızlığı olanlar da rahat kullanabiliyirmus ergonomikleri bide bebeğin bacaklarının yandan sarkması lazım kalça cikigi gibi sorunlara karşı

Oy çok geçmiş olsun yaa inş hemen düzelir

Kol ve bacak kasları için iyiymiş bir de tekme attıkları için gaz sorunu olmuyormuş.
Denemekte fayda var diye diye herşeyi aldık zaten bir de bunu alalım :))))
Benimki nereye yatsi tepeye bakıp ayakları ile debeleniyor gazı çok iyi çıkıyor şükur ama halı araştıralım burada paylaşmak iyi oluyor

LastMadOnEarth evet benimki solomombaby. 20 gunlukten beri kullaniyorum. Yenidogan aparati ile beraber aldim cok rahat. Ama bu ara sicaklardan dolayi ben de cikamiyorum disari benim oglan sıcak havada delleniyor biraz

Kol ve bacak kasları için iyiymiş bir de tekme attıkları için gaz sorunu olmuyormuş.
Denemekte fayda var diye diye herşeyi aldık zaten bir de bunu alalım :))))
tgb34 oyun halisi ben de düşünüyorum. Gerekliligi tartisilir ama cocugu yatak ustunde tasimaktan biktim biraz yere atiyim da sert zemin gorsun istiyorum şaka bi yana nesneleri kendi kesfetmesi acisindan bence guzel bir sey. Ama fiyatlari asiri uçuk. Gecen e bebekte baktim magzada 250-300 arasi hep fiyatlari o kadar veremem. İcinde max 1 bilemedin 2 ay debelenecek. Cok çabuk buyuyorlar. Evebek int sitesinde bir tane 60 liraya var belki onu alirim. Magzada yoktu. Olsaydi eger inceler oyle karar verirdim

Hay allah ya, bize getirttiler sağolsunlar, keşke bekleseydin ama ne bilcen.. hiç bilmiyorum ki ikisi kullanılır mı sofiarya bilir ona soralım

Tesekkur ederim, haklisin sofiarya duymuştur muhtemelen

Basit bir operasyon hemen şırıngayla çekeceğiz apseyi dedi apar topar kendimi sedyede buldum. Basit olabilir ama acisini düşündükçe bile ürperiyorum. Kitle küçülmüş bir şekilde duruyor, kabus gibi Ne zor kadin olmak!!

Can'ım sırt çantası yoktu. Bi de sırt çantaların küçük görünüyor boyutundan memnun musun
Küçük degil canım, normal. Daha büyük de hantal olur. İçime penye battaniye, emzirme önlüğü, iki takım kıyafet, alt açma, oyuncak koyuyorum. Ön göze biberon emzik falan, telefon cüzdan ne varsa atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…