2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim kızın uyku sorunu yoktu takiiiii 40 çıkana kadar resmen evrim geçirdi şuan hala fildir fildir bakınıyo benim gözler kayıyo onda tık yokkk

arkadasim benim bebekde oyle aile hekimimiz emzirdikden sonra kesinlikle 2 saat emzirme gaz ustune gaz biriktiriyorsn dedi ama cocukda deli gibi araniyo yani bizde aksam 11lerden sonra sabah 4leri goruyoruz. ustelik 2 cocuk ve esim yardin etmiyor aksama kadar calisiyorum bide cocuk bakamam diyor bas agrisi tavan yapiyo bende sinirlilk artik sabah cocuk uyurkende esim sofra istiyor sonra kizim uyaniyor onu yedir degis oglum kalkiyor cok az uyuyorum yemekde cok zorlaniyorum ikisiyle

Kızlar ağlamaktan bir hal oldum. Ackaliyor sık emmek istiyor diye Mama verdik sutum çok azaldı artık hiç doyuramiyorum. Nasıl geri gelir

birincisi sitres yapma ikincisi iyi beslen ve uyu cunku bnimde sutum yorgunlukdan bile gidiyor iyi beslensem bile bazen gelmiyo uyudummu duzelme basliyo yani bebekle uyumak lazim aslinda ama benim iki cocukla munkun olmuyo pek

Kizlar selam. Normal dogum yapanlara bir sorum olacak. 59 gun once vajinal dogum yaptim. Dikislrrim doktorumun soylemeyecegi kadar fazlaydi. Anca iyilesme yasadim. Esimle de ilk kez bu aksam birlikte olduk. Surekli ben kontrol ettim esimi ben yonlendirdim. Basta biraz acidi ama sonra gecti. Sanirim ben birazda pdikolojik olarak etkiliyorum kendimi acira sartladim cok zor bir dogum yaptigim icin. Sizler ne zaman esinizle birlikte oldunuz. Dikkat etmrm gereken bir nokta vsrmi yada yapmam gereken arti birsey. Ne zaman tam anlamiyla eskiye donerim acaba? Vajinusmus olmaktan korkuyorum

Kızlar ağlamaktan bir hal oldum. Ackaliyor sık emmek istiyor diye Mama verdik sutum çok azaldı artık hiç doyuramiyorum. Nasıl geri gelir
Bir kere kesinlikle ağlama stres çok etkili,süt üretimi beyin işi çoğunlukla sutum artacak ve bebegime yetecek diye düşün canim bol su,sıvı, protein ve altın kural emzirmek. Emdikce çoğalacak. Benim sezeryandan sonra bir hafta sutum yoktu sonra az diye bebeğim tutmadı iştahlı bebekti mama verdikçe beyine daha az süt üretimi için uyarı gidiyor. Emzirdikce de daha çok süt üretimi için uyarı oluyor yani tek çare emzirmek ve tabi su tüketmek ben 15 günden sonra vazgecmedm aşırı sutum olmasa da çoğaldı 3 gündür mamayi tamamen kestim kendini yirtiyodu alıştı demekki doyuyor süt artar sen emzirmekten vazgeçme ve bol su tuket canım

Canım sütün azalsa çeker çeker ağlar hep emmek ister ağlar vs. Aç olmaması enteresan yani. Bişeyi yoktur belki ya bir iki günlük bişeydir. Ama ağlamaması tuhaf
Benimki akşam 2 posta öyle yapıyor. Çekiyor çekiyor bi süre şonra gözleri büyüyor geriyor kendini başlıyor ağlamaya tekrar saldırıyor memeye çekiyor sündürüyor ağlıyor
Süt azalıyor sanırım. Ve o durumda mecbur mama veriyorum
Can'ım ben de böyle bi tablo var

Eklentiler

• 5e37bd60-d8eb-494c-b70e-dfc1a8411f80.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 56
Çok şükür yıkanınca sızdı kaldı, el kadar şey tüm gün uyumadan ağlayarak nasıl dayandı bilmem.. sesi kısıldı, gözleri şişti yazık.. sadece taş yicem yakında gaz olmasın diye
Oy kıyamam yaaa. Bizimki de az önce sızdı. Akşam boyu ağladı durdu yine iç çeke çeke. Çaresiz olmak çok zor. İçi parçalanıyor insanın

Canım altıma imzamı atıyorum. Benimki siyaset bilimi hep var ama yanında sosyolog da oldu kızımın da sesi kısıldı. Çok ağlamaktan mı yoksa usuttu mu bilmiyorum canım çok sıkkın

Aynen. Hem o uyudu hem ben. Dinlendim . Bende direk oturma odasına koydum.

maşallah canım ne tatlısınız siz oyle

Canım bende dün gece çok kötü oldum sinirimden ağlayamadım da. Ya sekerim düşmüş tansiyon yerlerde ayaga kalksam basim donuyor ellerim titriyor bebiş ağlıyor bir kişi bakmıyor mecbur ben kalktim yine duvara yasladim kendimi kucagimda pispisledim ama cok gucume gitti Allah ım merhamet etsin yardım etsin bize.

Canım benim çocukta gün boyu ağlayan uyuyunca 5 dk uyuyup hop kalkardı. Valla bugün bir hamak aldık çocuk uyumaya başladı. Şimdide ben korkmaya başladım niye bu kadar uyudu diye

Nasıl bir hamak canım? Fotosunu atar mısın? Gündüz uykusuna acilen çözüm bulmalıyım, yoksa bir köşede bayılıp kalacam. Bir de nerden aldınız?

Canım maşallah size. Benim kızım da bugün 55 günlük ama rahatlık ne mümkün günboyu bu moddaydık bugün. Senin normal dogum muydu ve sadece anne sütüyle mi besleniyor? Bu ikisi bebek üzerinde çok etkili. Ben sezeryan ve mama+meme oldugu için çok sıkıntımız var. Hatta memeden de kopuyor iyice. Çok ama çok üzülüyorum. Üzülmek az kalır gerçi kanser olacam

Bildigim kadarıyla aşılar erken yapılamıyor ama geç yapılabiliyor canım. Yine de en saglıklı bilgiyi saglık ocagından alırsın

Mamayı kesmene çok sevindim canım darısı başıma ama bir türlü cesaret edemiyorum. Şu anda bile ağlaması geçmiyor manayı da kessem vay halimize düşünemiyorum bile. Sen nasıl dayandın aglamasına?

Bnde 57 gün önce doğum yaptım çok dikişim olmadığı halde henüz birlikte olmadım ben tamamen iyileştiğini düşünmüyorum . İçte hala dikiş kaşıntısı gibi kaşıntı var . Artık ne zamm birlikte oluruz bilmiyorum bnde korkuyorum ilk ilişkiden

Normal doğum canım anne sütüyle besleniyor sdece . Bebişlerin karakteriyle de ilgili galiba ya . Benim bi arkadaş bi hafta ancak emzirdi sonra sıkıldı emzirmeyi bırakıp mama verdi bebişi hep usluydu . Sizinkilerde düzelir inşallah en kısa zamnda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…