2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay yok öyle düşünme biz içgüdüsel olarak direk annelige adapte okuyoruz ama onlar farklı çocuk azıcık babaya meyletmeye başlayınca anlıyorum onlar babalığı
Bizimkinde bi haller var canım Bayram Arefe’sinden beri Yanyana geldik uzaktık YÖK adam asker arkadaşı gibi davranıyor bana . Sarılıp öptüğü bile YÖK düşün
Şimdi msjini okuyunca bende baktım
Sağ 3 boğum
Sol 2 boğum çizik
15 gun önce cekindik ultrason normaldi
bizimse aynen usg normaldi kuşku düştü içime

İnşallah düzelir canım sen biraz yakın davran bakalım ne olacak

Canım banada oldu her göğsümü 1 saat sağdim toplam 2 saat sağdim benimde ilksut azdi.
Sagdiktan sonra ılık banyo et surekli ateşini kontrol et bide Parol içmiştim gecmisti
İnşallah seninde gdcer ihmal etme yoksa süt gidermis

Bu zamana kadar bu günler geçecek sabır tadını çıkarın diyordum fakat bir haftadan beri aşırı bunalmış boğulmuş durumdayım. Lohusalık sendorumunu resmen 2.aydan sonra yaşıyorum. Kızım gun icinde sürekli ağlıyor ve uyumuyor. Yatırıyorum bea dakika sonra uyanıyor. Kucakta dursa amenna illa omzumda olacak o da sancı zamanları kar etmiyor . Hadi ben işimi gücümü yapamadım yemek yapmayı bırak yemek olsa bile yemeye fırsat bulmaiyorumda 5 yaşında oğlum var ona üzülmüyorum. Ona ilgim sıfır hatta çoğu zaman bana, kardeşimi seviyorsun ona bakıyorsun bana bakmıyorsun diyip beni kalbimden vuruyor. Yetemiyorum.ne kendime ne bebege ne oğluma ne eşime ne eve. Pertim çıktığı halde kimseye hicbiseye yetemiyorum. Bebegi aksam sakinlestirmeye calisirken oglum aç aç uyumuş . E şimdi bu da bana dert oldu. Neye üzüleceğimi şaşırdım inanın. Ne olurdu gazsız bi bebek olsaydı diyorum ama tabi sonrasında şükrediyorum . Geçecek biliyorum ama geçerkende cok yıpratıyor dayanamıyorum

Cnm bizde iki isim de yazıyordu geçici de

Ayni durumdayiz canim biz de sabah bi posta (3 saat) aglama krizinden sonra azcik uyuduk sonra oy atmaya ciktik hep beraber kuzucum arabada da misil misil uyudu aslinda Eve geldik saat 5ten itibaren aglama krizi saat 9a kadar surdu Cogu zaman ben de agliyorum zaten onunla simdi uyuyor ama kulagimda hep aglama sesi

Sen gaz icin bisey kullaniyor musun?

Ay ben de 40ı ciksin biraz rahatlarim diyordum

Kasık işte bacakları kapayınca çizgi gibi oluyor ya oralarda onlarında eşit açıyla inmesi önemli yoktur onda bişey yahuu evham yapmaaa

Ama 2 makine??? Biri Wewell digeri de Medela.. oyy oy
Ooo medela iyidir yaaa nasıl çekmez bebe emdikten sonra mı deniyorsun?? Memeler bi posta boşaldıktan sonra bir 3-5 dk boş çekmek gerek sonra yeniden süt akışı başlıyor,bebek emiyorken de öyle oluyor hatta dikkat et bak. Memen doluyken denedin mi hiç bi 3-4 saat emzirmeden??

Çok aşırı büyüdülerse çatlayacak ondan kaşınıyor olabilir. Enfeksiyon desem o ağrı yapar, karaciğer enzimleri yükselmiş desem sadece meme değil vücut kaşıntısı olur, özel bir durum gelmiyor aklıma açıkçası

sofiarya kuzum sabahtan beri koca Ankara’da nöbetçi eczanelerde lesitin arıyoruz. Neyse bi tanesi anca tedarik etti bu saatte, eşim gidip alıcak da kaç tane alıyorduk nasıl alıyorduk bunu.. çok defa yazdın ama okuyup okuyup unuttum ben, sana zahmet bi kere daha yazıver canını yedigim :) danışman hemşiremiz oldun resmen, allah sana ve çocuklarına sağlık sıhhat versin

8 saatte 1 yazmıştı . 24 saatte 3 defa demişti .ben de her ihtimale karşı aklımda tuttum :)

İlk alışta 2 tablet al sonra 8saatte 1 1 tablet yeter ayrıca Nedemek yahu dert ortağıyız şurda hepimiz

Denedim sonuç aynı.. 3-5 damla ya geliyor ya gelmiyor. Göğsümü 15 dakika içinde beklettim geçen gün. Banamısun demedi

8 saatte 1 yazmıştı . 24 saatte 3 defa demişti .ben de her ihtimale karşı aklımda tuttum :)
Ayy ben de tutmuştum da akıl gitti :) keşke ekran görüntüsü alaydım dedim, döndüm aradım bulamadım da

İlk alışta 2 tablet al sonra 8saatte 1 1 tablet yeter ayrıca Nedemek yahu dert ortağıyız şurda hepimiz
Canım çok teşekkürler, ayrıca benim memişler de kaşınıyor hatta iğneleniyor. Benim ki mastitten ama kızlarınki neden bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…