- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #63.161
Bizimkinde bi haller var canım Bayram Arefe’sinden beri Yanyana geldik uzaktık YÖK adam asker arkadaşı gibi davranıyor bana . Sarılıp öptüğü bile YÖK düşünAy yok öyle düşünme biz içgüdüsel olarak direk annelige adapte okuyoruz ama onlar farklı çocuk azıcık babaya meyletmeye başlayınca anlıyorum onlar babalığı
bizimse aynen usg normaldi kuşku düştü içimeŞimdi msjini okuyunca bende baktım
Sağ 3 boğum
Sol 2 boğum çizik
15 gun önce cekindik ultrason normaldi
İnşallah düzelir canım sen biraz yakın davran bakalım ne olacakBizimkinde bi haller var canım Bayram Arefe’sinden beri Yanyana geldik uzaktık YÖK adam asker arkadaşı gibi davranıyor bana . Sarılıp öptüğü bile YÖK düşün
bizimse aynen usg normaldi kuşku düştü içime
Canım banada oldu her göğsümü 1 saat sağdim toplam 2 saat sağdim benimde ilksut azdi.kizlar bana bi yardim edin sanirim mastit oldum. birden bire nasil oldu anlamadim. sertlik var, oyle olunca 15 dk sagdm azicik sut geldi. kizimi ters emzirdim ustune. sut az gelince almak istemedi 5 dkka sonra. zorladim baya katila katila a0gla0yinca vazgectim. sicak dus aldm tekrar sagdim, bu sefer daha az geldi. simdi yine kizima emzirtmeye calisiyorum. atesim 38.5 ve titriyorum resmen. kadin doktorunu aradim aksef 500 basla, yarin da genel cerraha git dedi erkenden. antibiyotigi ictim. hala cok kotuyum ama her yerim kiriliyor. oyyy Allahim
Benimkiler yara oldu kaşımaktansofiarya canım sağ ğöğsüm sürekli kaşınıyor . Koparasım geliyor valla kaşımaktan . Kaşıntı normal midir?
Benim ucu değil de göğsümün tamamı kaşınıyor . Seninde mi öyle ?Benimkiler yara oldu kaşımaktan
Cnm bizde iki isim de yazıyordu geçici de
- Kizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya
Yine başladı çığlık çığlığa ağlamaya
Gazdan mı ağlıyo neyden ağlıyo bu kız ya
Memelerimi haşat etti sündürüp sinirlenip duruyo
Emip emip kusuyo adam akıllı uyumadı da
Dışarı çıktığımızda böyle oluyo nazar mı değiyor ne ya
Çok güzel 40 hediyesi oldu bana.. ağlamıcam diyip yine ağlıyom
Canı yanıyo sanki öyle bi ağlıyo ki
Keşke benim yansa yine napçamı şaşırdım
Bu zamana kadar bu günler geçecek sabır tadını çıkarın diyordum fakat bir haftadan beri aşırı bunalmış boğulmuş durumdayım. Lohusalık sendorumunu resmen 2.aydan sonra yaşıyorum. Kızım gun icinde sürekli ağlıyor ve uyumuyor. Yatırıyorum bea dakika sonra uyanıyor. Kucakta dursa amenna illa omzumda olacak o da sancı zamanları kar etmiyor . Hadi ben işimi gücümü yapamadım yemek yapmayı bırak yemek olsa bile yemeye fırsat bulmaiyorumda 5 yaşında oğlum var ona üzülmüyorum. Ona ilgim sıfır hatta çoğu zaman bana, kardeşimi seviyorsun ona bakıyorsun bana bakmıyorsun diyip beni kalbimden vuruyor. Yetemiyorum.ne kendime ne bebege ne oğluma ne eşime ne eve. Pertim çıktığı halde kimseye hicbiseye yetemiyorum. Bebegi aksam sakinlestirmeye calisirken oglum aç aç uyumuş . E şimdi bu da bana dert oldu. Neye üzüleceğimi şaşırdım inanın. Ne olurdu gazsız bi bebek olsaydı diyorum ama tabi sonrasında şükrediyorum . Geçecek biliyorum ama geçerkende cok yıpratıyor dayanamıyorum
Kasık işte bacakları kapayınca çizgi gibi oluyor ya oralarda onlarında eşit açıyla inmesi önemli yoktur onda bişey yahuu evham yapmaaaKasık çizgisi dediğin bacak başlangıç yeri mi canım? Doktorumuzda döndü ayaklar dik arkadan bakılacak dedi çizgiler eşit yerde bi çizgi bir tarafta var diğer tarafta Yok sadece . Ay ben mi pimpiriğim bilemedim
Ooo medela iyidir yaaa nasıl çekmezAma 2 makine??? Biri Wewell digeri de Medela.. oyy oy
Ucu mu kaşınıyor? Komple mi kaşınıyor? Kaşıntı pek normal bişey değil amasofiarya canım sağ ğöğsüm sürekli kaşınıyor . Koparasım geliyor valla kaşımaktan . Kaşıntı normal midir?
Ucu kaşınmıyor . Komple meme kaşınıyor (uç dışındaki her yeri)Ucu mu kaşınıyor? Komple mi kaşınıyor? Kaşıntı pek normal bişey değil ama
8 saatte 1 yazmıştı . 24 saatte 3 defa demişti .ben de her ihtimale karşı aklımda tuttum :)sofiarya kuzum sabahtan beri koca Ankara’da nöbetçi eczanelerde lesitin arıyoruz. Neyse bi tanesi anca tedarik etti bu saatte, eşim gidip alıcak da kaç tane alıyorduk nasıl alıyorduk bunu.. çok defa yazdın ama okuyup okuyup unuttum ben, sana zahmet bi kere daha yazıver canını yedigim :) danışman hemşiremiz oldun resmen, allah sana ve çocuklarına sağlık sıhhat versin
İlk alışta 2 tablet al sonra 8saatte 1 1 tablet yetersofiarya kuzum sabahtan beri koca Ankara’da nöbetçi eczanelerde lesitin arıyoruz. Neyse bi tanesi anca tedarik etti bu saatte, eşim gidip alıcak da kaç tane alıyorduk nasıl alıyorduk bunu.. çok defa yazdın ama okuyup okuyup unuttum ben, sana zahmet bi kere daha yazıver canını yedigim :) danışman hemşiremiz oldun resmen, allah sana ve çocuklarına sağlık sıhhat versin
DenedimOoo medela iyidir yaaa nasıl çekmezbebe emdikten sonra mı deniyorsun?? Memeler bi posta boşaldıktan sonra bir 3-5 dk boş çekmek gerek sonra yeniden süt akışı başlıyor,bebek emiyorken de öyle oluyor hatta dikkat et bak. Memen doluyken denedin mi hiç bi 3-4 saat emzirmeden??
Ayy ben de tutmuştum da akıl gitti :) keşke ekran görüntüsü alaydım dedim, döndüm aradım bulamadım da8 saatte 1 yazmıştı . 24 saatte 3 defa demişti .ben de her ihtimale karşı aklımda tuttum :)
Canım çok teşekkürler, ayrıca benim memişler de kaşınıyor hatta iğneleniyor. Benim ki mastitten ama kızlarınki neden bilmemİlk alışta 2 tablet al sonra 8saatte 1 1 tablet yeterayrıca Nedemek yahu dert ortağıyız şurda hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?