2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben mamada veriyorum ama uyutan bir şey değilki canım mama :110:Ama memede aç kalıyorsa uyumuyor.Bende sütüm olmadığında mama vermek durumunda kalıyorum
Benimki uyuyo ama yanından kalkarsam uyanıyor yine mi aç kalkmazsam 3-4 saat uyuyor valla az az emip. Gece iyiyiz ama aç olsa gecede olur dimi

Kizlar elim ayagim titriyor kizim bu saat oldu uyumadi. Sekerim 65 lerde tansiyon 8/3 cıktı önce ayran içtim 9/5 olmuş. Kulaklarım çınlıyor. Annem gelmişti akşam üzeri simdi yanımda horlayarak uyuyor. Vücudunda yaralara ek sivilce de çıkmaya başladı. Neden böyle oluyor anlamadım. Neden vücudun alarm veriyor anlamadım. 2 gündür kızım da bi acayip. Çözmüştük birbirimizi ama 2 gündür anlayamıyorum isteklerini fenalardayım
Can'ım ya çok geçmiş olsun.
Acaba atak döneminde mi ki?
Hepimizde oluyor zaman zaman. Anlayabilsek dillerinden keşke :(

Ay ayniyiz valla dün akşam daha fenaydi yoldan galiba ama ablam bile yok ayakta salladı yok battaniyede. Onun ogluda öyleydi mama vermem diye diretmisti sonra 30 ml verdik arada uyudu diyor. Ama beni istiyor aç degil alinca iki dk emiyo uyuyo ben yataktan kalkarken basıyor çığlığı tişörtumü koydum da kalkmadı sonra zaten 11 olmuştu hergun aynı saatte uyuyor, 3 te ve 6.30 da uyanma oldu emiyo şimdi uyucak 10 a kadar saat başı az emerek uyur ah o emziği alsa. Anne sütüne batiriyom az kaldı şeker yapcam :silah:
Bizimki de akşamları mama verince uyuyor Can'ım. Öncesi memeye saldırıyor bağırıp çağırıyor. Dün resmen kafa yumruk atıyordu memeye :KK70:
Ama mamada tam çare olmuyor tabi. Azcık uyuyup uyanıyor meme istiyor. İlla memede uyuyacak. Bi iki fırt çekiyor ancak öyle geçiyor derin uykuya.
Emzik almıyor bizimki de yaa. Ne kadar istemiştim alsın :KK51:
Valla ben reçele bile batırdım emip emip atıyor ağzından

Ayni durumdayiz canim biz de sabah bi posta (3 saat) aglama krizinden sonra azcik uyuduk sonra oy atmaya ciktik hep beraber kuzucum arabada da misil misil uyudu aslinda Eve geldik saat 5ten itibaren aglama krizi saat 9a kadar surdu Cogu zaman ben de agliyorum zaten onunla simdi uyuyor ama kulagimda hep aglama sesi

Sen gaz icin bisey kullaniyor musun?

Ay ben de 40ı ciksin biraz rahatlarim diyordum
Mahfolduk bu gece yine
Çok uykusu var ama gazdan uyuyamadı hep ağladı ya
Biogaia kullanıyorduk doktor sab simplex deneyin dedi onu kullanıyoz bi süredir ama hiçbiri hiç bir halta yaramıyo
O kadar uykusuzum ki

M Mustu 34 kardeşi konuşuyor mu hiç canım bebekle...ben bazen ana kucağına koyup mutfağa gidiyorum abisi öpuyor seviyor sallıyor konuşuyor kızım da onu çok güzel dinliyor mest oluyor sanki...ikisine de iyi geliyor bi dene bence...bir de artık renkler falan farklı ortamlar dikkatini çekiyor mesela biraz karanlık koridordan asansöre geçince bi şaşırma ağaçların yapraklarının rüzgarla sallanması bi heyecan vs dışarı çıkın birlikte biri parkta oynar biri etrafı izler
Konuşuyor evet. Nadirde olsa ağlamadığı zamanlar oluyor o zaman kardeşine sen konuş seni cok güzel dinliyor ben bunu şunu yapıp geliyorum diyorum. Parka gitmek bi daha yok bize. Götürdüm ikisini abi arkadaş buldu hevesle oynarken. Kızım ne pusette durdu ne kucakta ağla da ağla. Sonra abiye hadi gidelim durmuyor nehir diyince istemedi eve gitmek falan filan. Yani bildiğiniz gibi değil. Gündüz sürekli kucakta ama yinede ağlıyor .

Konuşuyor evet. Nadirde olsa ağlamadığı zamanlar oluyor o zaman kardeşine sen konuş seni cok güzel dinliyor ben bunu şunu yapıp geliyorum diyorum. Parka gitmek bi daha yok bize. Götürdüm ikisini abi arkadaş buldu hevesle oynarken. Kızım ne pusette durdu ne kucakta ağla da ağla. Sonra abiye hadi gidelim durmuyor nehir diyince istemedi eve gitmek falan filan. Yani bildiğiniz gibi değil. Gündüz sürekli kucakta ama yinede ağlıyor .
1 aylık olduğunda falan bi 4-5 gün bizim de öyle olmuştu kucak mucak kâr etmedi hoplat gezdir olmuyor sadece meme bilmiyorum dönemsel mi yoksa bi rahatsızlığı mı vardı sonra geçti ama ara ara yine oluyor bikaç gün...kangruda çok iyi duruyordu canım...evde iş yaparken ya da oğlumu okula bırakırken kangruda sefil sefil uyuyor...bi de görenler yazık o orda nasıl duruyor yamuk yumuk falan diyorlar valla hiç de yazık değil bence onun sesi kesiliyor ben de iki iş yapıyorum bari

Mahfolduk bu gece yine
Çok uykusu var ama gazdan uyuyamadı hep ağladı ya
Biogaia kullanıyorduk doktor sab simplex deneyin dedi onu kullanıyoz bi süredir ama hiçbiri hiç bir halta yaramıyo
O kadar uykusuzum ki
Gel inat etme bizim çaydan ver :KK45: valla gaz damlasindan iyidir hem çözüyor.

Kizlar bir akıl verin hele 6 saat yol geldik ablamlara 2 kere 20 dk uyudu gerisinde hep emmek istedi ablamlara girdik hep memede ağladı vermezsek gaz kaka yaptı ama uyuyo uyaniyor emzik almiyo ne yapcam ben. Ablam bile arada mama ver uyusun rahat et diyor ki hemşire kendi hayır doyuyor kilo aliyor diyorum ama esimde üstüme gelmeye başladı kv falan ayni sanki kendilerine yük :KK43: :KK43: oğlum ben yaninda olmazsam gündüz uyumuyor yaa gece tamam uyuyo nedenki
Şakın mama verme ne maması kilo alan çocuğa,gece de uyuyormuş üstelik. Benim kız dün 6da kalktı 10a kadar aralıksız emdi bi sağ bi sol bi sağ bi sol oha dedim noluyor,ağzına kadar dolu midesi hala emiyor :halay: Gül gül öldüm haline,gündüzleri de genelde pek uyumuyor saatbaşı emiyor,hiç te doymuyor mu diye endişelenmedim. Emzikte almıyor üstelik :işsiz:Memiş bağımlısı bunlar valla gece uyudugu sürece ohh hiçbirşeyi dert etmem sen de etme doyuyordur o şakın mama verme bütün sistemini düzenini altüst edeceksin Yok yere. :(

Kizlar bir akıl verin hele 6 saat yol geldik ablamlara 2 kere 20 dk uyudu gerisinde hep emmek istedi ablamlara girdik hep memede ağladı vermezsek gaz kaka yaptı ama uyuyo uyaniyor emzik almiyo ne yapcam ben. Ablam bile arada mama ver uyusun rahat et diyor ki hemşire kendi hayır doyuyor kilo aliyor diyorum ama esimde üstüme gelmeye başladı kv falan ayni sanki kendilerine yük :KK43: :KK43: oğlum ben yaninda olmazsam gündüz uyumuyor yaa gece tamam uyuyo nedenki
Benim kız da aynı canim gündüz yapışık bana hep uyursa da kucagimda uyuyor gunduz gece derin daldigindan yatağına koyunca uyuyabiliyor iki saat herkes birşey söylüyor kucağa alisirmis iş yapamazmisim yapamiyorm evet wc ye bile gidemiyorum ama onun bana ihtiyacı var alisirsa alissin kokumu istiyor huzur buluyor surda bir yıl sonra istesemde kucagimda durmayacak .o yuzden senin kucağını huzuru arıyor senin kuzun da boşver tadını çıkar canim

Bu zamana kadar bu günler geçecek sabır tadını çıkarın diyordum fakat bir haftadan beri aşırı bunalmış boğulmuş durumdayım. Lohusalık sendorumunu resmen 2.aydan sonra yaşıyorum. Kızım gun icinde sürekli ağlıyor ve uyumuyor. Yatırıyorum bea dakika sonra uyanıyor. Kucakta dursa amenna illa omzumda olacak o da sancı zamanları kar etmiyor . Hadi ben işimi gücümü yapamadım yemek yapmayı bırak yemek olsa bile yemeye fırsat bulmaiyorumda 5 yaşında oğlum var ona üzülmüyorum. Ona ilgim sıfır hatta çoğu zaman bana, kardeşimi seviyorsun ona bakıyorsun bana bakmıyorsun diyip beni kalbimden vuruyor. Yetemiyorum.ne kendime ne bebege ne oğluma ne eşime ne eve. Pertim çıktığı halde kimseye hicbiseye yetemiyorum. Bebegi aksam sakinlestirmeye calisirken oglum aç aç uyumuş . E şimdi bu da bana dert oldu. Neye üzüleceğimi şaşırdım inanın. Ne olurdu gazsız bi bebek olsaydı diyorum ama tabi sonrasında şükrediyorum . Geçecek biliyorum ama geçerkende cok yıpratıyor dayanamıyorum
Aynen öyle valla al bendende o kadar geçecek gecek inşallah herşey düzelecek benim oğlum da 2 yaşına girecek kızım 2 aylik olacak gerçekten zor kimse anlamiyo beni:( herse e yetişebiliyorum diye motor falan zannediyorlar galiba yardım istemem ama yardım edim diyende yok zaten geleni yalvara yalvara çağırıyorum dışarı çıkmak gerektiğinde kayinvalidem yıkamaya gelip gidiyordu şimdi o da yok kızının 5 yasindaki çocuklarına bakıyo 40 li bebeği bırakıp eşimin tüm sitemlerine rağmen daha neler neler annem desen üç günlük torunu evde yengem soğuksun oglumdada yapmıştı bunu 40 gün sonra doğurmuştu benden şimdi yine aynı tamam kimseye güvenip doğurmadık ama nedense herşey zoruma gitmeye başladı anlamadim:(

21F46170-B325-4BD8-9503-6063A23E3546.png
sofiarya sofiarya bu ilk verdiğimiz örneğin kültür sonucu
Temiz çıkanın kültürü yarın çıkacak
Ya bu kız dünden beri o kdar kıvranıyo ki gaz diyorum ama idrar sıkıntısı olabilir mi
Uyuyo anına uyanıyo sancıdan
Bulaş dolayısıyla bu bakteri çıkmış olabilir mi

Son düzenleme:
Kızlar bugün 41 günlüğüz dünden beri aralıksız uyuyor biz hiç sarılık olmadık artık olma ihtimali var mı ? Çok uyuyunca şüphelendim

Kizlar elim ayagim titriyor kizim bu saat oldu uyumadi. Sekerim 65 lerde tansiyon 8/3 cıktı önce ayran içtim 9/5 olmuş. Kulaklarım çınlıyor. Annem gelmişti akşam üzeri simdi yanımda horlayarak uyuyor. Vücudunda yaralara ek sivilce de çıkmaya başladı. Neden böyle oluyor anlamadım. Neden vücudun alarm veriyor anlamadım. 2 gündür kızım da bi acayip. Çözmüştük birbirimizi ama 2 gündür anlayamıyorum isteklerini fenalardayım
canım genelde ben8m iyi olmadığım. veya rahatsız olduğum günler kızımda huzursuz oluyor..ya birbirimize yansıyor..yada yorgunluk halsizlikten tam vakti vaktinde yatırıp kaldıramıyorum galiba yada ondan oluyor..sizde de öyle olmuştur belki

Kızlar bugün 41 günlüğüz dünden beri aralıksız uyuyor biz hiç sarılık olmadık artık olma ihtimali var mı ? Çok uyuyunca şüphelendim
hiç sanmam canım..belki uyumadığı günlerin acısını çıkarıyordur..üst üste uyumadığı günlerin arkasından yapıyorlar baz3n öyle..bide bak bi bakalım ateşine falan..ateşi falan yoksa elleme uyusun..sende biraz dinlenmiş olursun

Kızlar kuzumu kundaga alistirdim maşallah uyumuyor ama arada bir yatağın üzerinde öylece ağlamadan yatıyor. Kucagi istemiyor hiç.

Bir de ben bütün damlaları vermeyi bıraktım bizimkinde gaz ağrısı çok çok azaldı. Barsakları çalıştırıyor çocuğa sancı yapiyorlardi bence

canım genelde ben8m iyi olmadığım. veya rahatsız olduğum günler kızımda huzursuz oluyor..ya birbirimize yansıyor..yada yorgunluk halsizlikten tam vakti vaktinde yatırıp kaldıramıyorum galiba yada ondan oluyor..sizde de öyle olmuştur belki

hiç sanmam canım..belki uyumadığı günlerin acısını çıkarıyordur..üst üste uyumadığı günlerin arkasından yapıyorlar baz3n öyle..bide bak bi bakalım ateşine falan..ateşi falan yoksa elleme uyusun..sende biraz dinlenmiş olursun
Ateşimizde normal uyanıyor kaka çiş gaz yemek uyuyor geri alışık olmayınca insan korkuyor:) yoksa bu kırk mucizesi mi :anne:

Back