2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
O elle kalma muayenesi böyle ayrık bacaklarına bakarak yapılmıyor canım,bacaklarını birleştirmen lazım öncelikle. Sonra boğum sayısı eşit olacak diye birşey Yok var olan boğum çizgileri eşit hizada olmalı sadece ve kasık çizgisi en önemlisi :KK66:
Kasık çizgisi dediğin bacak başlangıç yeri mi canım? Doktorumuzda döndü ayaklar dik arkadan bakılacak dedi çizgiler eşit yerde bi çizgi bir tarafta var diğer tarafta Yok sadece . Ay ben mi pimpiriğim bilemedim

Bu kızın kakası bugün yeşil, üşütmemişizdir di mi neden yeşil oluyordu?
Memelerle cebelleşme de devam uyumuyo da sürekli emiyo
Zaten sol meme konusunda modum düşük süt az mı diye
Seçim sonucu izletmiyo resmen
Ah o yeşil kaka bizde uzun zamandır var yarın tahlil yaptırmayi düşünüyorum bakalım inşallah temiz çıkar

1. Kizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya
İki isminde yazması lazım canım,dilekçeyle değiştirebilirsin ancak

Kızlar medicanadaki Bilge doktor da tırt çıktı, hiç beni dinlemedi bile, bilgisayara bişiler yazdı durdu. Oradaki Süheyla doktora da gitmiştim, o da 84 mezunu bi teyze, çok unutkanım falan demişti o yüzden onu da eledim. LastMadOnEarth LastMadOnEarth canım senin doktorda özel sigorta geçiyor mu ki?
Hiç bilmiyorum kuzum bi internetten arat bulursun numarası var ara yardımcı olurlar çok tatlı bi doktor

On sütü çok aldığında olurmuş genelde ama bilemiyorum usuttugumude düşünmüyorum aslında ay bilmiyorum yasa :KK43:
Üşüttüysek de artık yuh yemin ederim üstüne dikkat etmekten kafayı yicem bez koy atletini değiştir birde şehir değiştirdik bura sıcak çocuk çok terliyor işim zor benim. Zaten bunalımdayım herhalde ben ya :KK43: eşim öyle soğukki bana onu boğmak sonra da oğlumu alıp yabancı bir ülkeye gitmek istiyorum

Çocuk doktoru önerini ben alabilirim canım.içime sinen bir doktor bulamadım daha.
Osman Özdemir canım cukurambarda muayenehanesi. Gerekirse radyolog arkadaşına da yönlendiriyor biz bütün muayenelerini yaptırdık çok ağladığı için. 2 saat kadar kaldık muayenede. Randevuyu akşam saatine al hasta olmuyor çok rahat oluyor. Bize masaj tekniklerini bile gösterdi. Numarasını verdi her an arayın dedi-ki biz şehir dışındayız bi daha gidip gitmeyecegimiz belli değil bile. Olsun gelmeseniz de yardımcı olurum her konuda dedi

Üşüttüysek de artık yuh yemin ederim üstüne dikkat etmekten kafayı yicem bez koy atletini değiştir birde şehir değiştirdik bura sıcak çocuk çok terliyor işim zor benim. Zaten bunalımdayım herhalde ben ya :KK43: eşim öyle soğukki bana onu boğmak sonra da oğlumu alıp yabancı bir ülkeye gitmek istiyorum
Eşler zaten sabır siniyolar resmen benimki bana ilgilide çocuğa bakma yardım etme konusunda 0 0 0 geçen gece 4 de kadar uyumadı kızım alıpta azıcık ben gezdiriyim demedi belim koptu resmen gittim karakter odasına oda yattı bazen bogasim geliyo

1. Kizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya
Bizde ikiside yazıyordu geçiçide

Eşler zaten sabır siniyolar resmen benimki bana ilgilide çocuğa bakma yardım etme konusunda 0 0 0 geçen gece 4 de kadar uyumadı kızım alıpta azıcık ben gezdiriyim demedi belim koptu resmen gittim karakter odasına oda yattı bazen bogasim geliyo
Çalışıyorum yoruluyorum ayağına takılıyor sabah 6 da çıkıyor akşam be akşamı gece oluyor 10-11 de geliyor iki pış oğlum oğlum Agu fiği sonra koltukta uzanıyor sosyal medya gecenin körü oluyor aşkım uykum var . Yani elleme. İyi de kardeşim o gezdiğin sosyal medya turlarını bıraksan pekala karına vakit ayırırsın değil mi ? Söylesem ama sizin için bu haldeyim der . :kızgın: Bazen diyorum ki bu adam beni aldatıyor mu

Çalışıyorum yoruluyorum ayağına takılıyor sabah 6 da çıkıyor akşam be akşamı gece oluyor 10-11 de geliyor iki pış oğlum oğlum Agu fiği sonra koltukta uzanıyor sosyal medya gecenin körü oluyor aşkım uykum var . Yani elleme. İyi de kardeşim o gezdiğin sosyal medya turlarını bıraksan pekala karına vakit ayırırsın değil mi ? Söylesem ama sizin için bu haldeyim der . :kızgın: Bazen diyorum ki bu adam beni aldatıyor mu
Ay yok öyle düşünme biz içgüdüsel olarak direk annelige adapte okuyoruz ama onlar farklı çocuk azıcık babaya meyletmeye başlayınca anlıyorum onlar babalığı

kizlar bana bi yardim edin sanirim mastit oldum. birden bire nasil oldu anlamadim. sertlik var, oyle olunca 15 dk sagdm azicik sut geldi. kizimi ters emzirdim ustune. sut az gelince almak istemedi 5 dkka sonra. zorladim baya katila katila a0gla0yinca vazgectim. sicak dus aldm tekrar sagdim, bu sefer daha az geldi. simdi yine kizima emzirtmeye calisiyorum. atesim 38.5 ve titriyorum resmen. kadin doktorunu aradim aksef 500 basla, yarin da genel cerraha git dedi erkenden. antibiyotigi ictim. hala cok kotuyum ama her yerim kiriliyor. oyyy Allahim

Eki Görüntüle 2160853 Kızlar az önce farkettim oğlumun bacak boğumları simetrik değil . İlk doğduğunda doktor bakmıştı simetrikti kalça usg mizde normal çıktı az önce uydururken baktım da sağ tarafta üç boğum solda iki boğum var üst bacaklarda. Fakat soldaki bi çizgi belli belirsiz . Araştırdık biraz kalça çıkığı olabilir denmiş. Sizin bebeklerin nasıl hiç dikkat ettiniz mi ? Resim koyuyorum kundak yapmıştım uyuyor diye tam açamadım ama anlayanlar bakabilir mi
Şimdi msjini okuyunca bende baktım
Sağ 3 boğum
Sol 2 boğum çizik
15 gun önce cekindik ultrason normaldi

Yine başladı çığlık çığlığa ağlamaya
Gazdan mı ağlıyo neyden ağlıyo bu kız ya
Memelerimi haşat etti sündürüp sinirlenip duruyo
Emip emip kusuyo adam akıllı uyumadı da
Dışarı çıktığımızda böyle oluyo nazar mı değiyor ne ya
Çok güzel 40 hediyesi oldu bana.. ağlamıcam diyip yine ağlıyom
Canı yanıyo sanki öyle bi ağlıyo ki
Keşke benim yansa yine napçamı şaşırdım

kizlar bana bi yardim edin sanirim mastit oldum. birden bire nasil oldu anlamadim. sertlik var, oyle olunca 15 dk sagdm azicik sut geldi. kizimi ters emzirdim ustune. sut az gelince almak istemedi 5 dkka sonra. zorladim baya katila katila a0gla0yinca vazgectim. sicak dus aldm tekrar sagdim, bu sefer daha az geldi. simdi yine kizima emzirtmeye calisiyorum. atesim 38.5 ve titriyorum resmen. kadin doktorunu aradim aksef 500 basla, yarin da genel cerraha git dedi erkenden. antibiyotigi ictim. hala cok kotuyum ama her yerim kiriliyor. oyyy Allahim
Burada birçok kişi lesitin tabletle kurtuldu mastitten Sen de dene istersen

Back