2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
  1. Kizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya

Geçici demek kimlik elinize ulaşana kadar ki resmi belge demektir. O belgede ne yazıyorsa kimlikte o şekilde gelir.

Bu caydan vermeme esim izin vermiyor doktora sorcam ama onun yaninda Gerci doktor da damla falan verir sanki daha iyi kimyasal onlar da..
Canım benimki de verdirmiyor, sadece biogai veriyoruz. Bazen babası görmeden rezene veriyordum, farketmiş dün doktora sordu. Doktor altı aydan önce tavsiye etmiyoruz, illa verecekseniz çocuk sizin siz bilirsiniz dedi

Ayniyiz cnm hepimiz bak Eskişehir yolundayım ablama gidiyoruz eşim kaşını bıyığını neden almadin diyo yuh dedim ben kakayi çocukla yapıyorum ama ablamla gitcem kuaföre boya ağda Kaş bıyık ne varsa :KK70: ablam bana gelince yapardı kuaför ben bakardim bebişe sıra onda artik :KK48:
Kaş bıyık bu sene moda diyeydin :KK48: benim hamilelikte bıyık bölgem leke oldu, alınsa da bıyıklı gibi karartı görünüyor zaten :skandal:

Kızlar mutlu pazarlar herkese, oyumuzu kullandık geldik herkese hayırlı olur inşallah :KK200: oğlanı da götürdük, emesi geldi bahçede bi bankta ilk defa emzirme önlüğü ile emdik ama nefret etti resmen her yerimi cırmaladı:110: sonra gazını çıkaralım dedik tüm emdigini kustu :işsiz: resmen travmaydı:63: neyse şimdi bambaşka bir soru ile geldim, üç dört gündür ayağıma sıcak su dökülmüş hissi oluyor, ilk olduğunda işedim sandım :KK45: ama baktım ıslaklık yok, bugün de iyice cogaldı, abime sordum yine şişmanlığa bagladı, hiç bi doktor ilaç vermez vitamin takviyesi al, emzirme dönemi bitince doktora git dedi, dedim iki yıl sürebilir :KK53: evet sürebilir diye dalga geçti. Bel fıtığı olmuştur falan dedi ama bilemedim yani sizlerde de yaşayan var mı bu sıcak su dökülmüş hissini?

Kızlar mutlu pazarlar herkese, oyumuzu kullandık geldik herkese hayırlı olur inşallah :KK200: oğlanı da götürdük, emesi geldi bahçede bi bankta ilk defa emzirme önlüğü ile emdik ama nefret etti resmen her yerimi cırmaladı:110: sonra gazını çıkaralım dedik tüm emdigini kustu :işsiz: resmen travmaydı:63: neyse şimdi bambaşka bir soru ile geldim, üç dört gündür ayağıma sıcak su dökülmüş hissi oluyor, ilk olduğunda işedim sandım :KK45: ama baktım ıslaklık yok, bugün de iyice cogaldı, abime sordum yine şişmanlığa bagladı, hiç bi doktor ilaç vermez vitamin takviyesi al, emzirme dönemi bitince doktora git dedi, dedim iki yıl sürebilir :KK53: evet sürebilir diye dalga geçti. Bel fıtığı olmuştur falan dedi ama bilemedim yani sizlerde de yaşayan var mı bu sıcak su dökülmüş hissini?
Senin abin de benim esim gibi :D gokten taş yagsa kiloya baglar :D

1. Kizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya

Canım benimki de iki isimli iki ismide yazıyor. Yazdırmamış eşin eğer tek isim yazdırdıysa düzeltemezsin artık mahkemeye vermen gerekiyor.

Şimdi şöyle süt bazen Sudan yoksun yoğun kıvamlı olduğunda kanalları tıkayabiliyor. Bu durum sonraki aşamada mastite sebep oluyor hatta. Lesitinin yaptığı ise sütün su tutuxuluğunu arttırıp kıvamını inceltmek böylede akıp gidiyor tıkanan kanallardan. Gıda takviyesi olduğu içinde bebeğe herhangi bir zararı Yok, soyadan elde ediliyor zaten. Sütün artsın diye incir yemek gibi birşey bu da.sen süt neden sağamıyorsun? Bebek nasıl besleniyor?
Bebeği hem emziriyorum hem de mama veriorum. Elimde 2 tane sağma makinesi var ama ben ikisiyle de birkaç damla dısında süt getiremedim göğüslerimden :110: dakikalarca bekletiyorum makinelerde ama süt gelmiyor. Kızım emdiginde agzının kenarında görüyorum, sıktıgımda da fışkırıyor ama sağma makinelerinde yok. Ben beceremiyorum galiba

8.haftadayız ve büyüme atağı varmış sürekli mız mız meme istiyor ve 12.haftada yani 3 hafta sonra yeniden olacakmış. Emiyor emiyor kusuyor yeniden emmek istiyor :)) bu haftada böyle bakalım.
Var mı bizim gibi olan?

Mayıs anneleri çayını da verdim. Mübarek tilki uykusunda. 24saati gecti. Doğru dürüst uyumadi .40i geçince dahada berbat oldu .ben napicam. Pev li alçılı ayaklari . daha gece gündüz giyilen ortez ayakkabılara geçicek. Ameliyattan sonra.Bebeklerin nerdeyse hepsi dahada huysuz ve uykusuz oluyor. Bu evrelerden geçenler çok. Rabbim sabır versin bebeğimede huzurlu geceler nasip etsin.

Dualarıniza benim bebeğimide ekleyin kızlar. Kimin duasinin kabul olacağı belli olmaz.
Canim insallah en kisa surede iyilesirsiniz. Ne durumd bebegin? Daha once sordugumda cikacak alcilari demistin hala neden cikmadi :(

sofiarya sofiarya canım benim sağ göğsüm sol göğsüme göre daha gergin oluyor sol tarafım daha yumuşacık sağı emzirmeme rağmen doluluk hissi var.o göğsüm daha çok sertleşiyor ve bazen bebek emmekte zorlanıyor zaman zaman iğne batması hissediyorum ama diğer tarafta sıkıntı yok lesitini bu durumda kullanmamın faydası olurmu diğer göğsüm gibi yumuşatırmı?birde lesitinin solgar dışında başka firmadan üretimi varmı çok büyük bir şehir değil yaşadığım yer eczane sayısı az birde bugün pazar nöbetçi eczaneye bakacağım
Benim memelerde oyle. Ama normL deniliyor bu duruma.
Anne kuzusu göğsümde pek mutlu ya emiyor ya uyuyor. Saçlar sarıya mı dönüyor ne ayni baba oldu bu bebiş:işsiz::halay:Eki Görüntüle 2160801
Oy kuzum yaa masallah cok tatli . Kocaman olmus annesi.

Dün kayınvalidemin doğum günüydü ama zehir oldu
O kadar çok ağladı ki sürekli memede durdu
Ben de ağladım beni sakinleştirmeye çalıştılar
Aldılar bebişim ama durmuyo ki kimsede
Her seferinde sakin olcam diyom ama etini koparmışlar gibi ağlayınca gücüm kalmıyo
Zar zor uyudu kucağımda getirdim direkt yattık
Ne üstümü değiştirdim ne tuvalet ne diş fırçalama
Banyo da yaptıramadım ki çarşambaya kadar yaptıramıcam işitme testi var
11 4. Buçuk arası emdi uyudu hep ama 4 buçuk sonrası gaz sancısı oldu
Atak dönemi mi diye baktım değil sanırım
Bugün 40 ı çıkıyo.. mucize olmayacak bizde belli
İçimş dökmek istedim
Herkes sen bu bebek için nelere katlandın ağlama allahın gücüne gider diyo
Ama benim de canım var.. güçlü değilmişim onu anladım
Ama size yine de benim güzeller güzelimin fotosunu atayımEki Görüntüle 2160802
Mucize 50 li gunlere yaklasinca oluyor galiba az sabret:) yalniz senin bebis asiri sinirli ha ta burdan belli siniri :) yerim onu gozlere bak masallah boncuk gozluy.
Ya benim sol mememde daha az süt var sanırım
O hep yumuşacık diğeri setleşiyo
Bebeğim onunla daha fazla cebelleşiyo
Yutkunma sesi de daha az duyuyorum
Sıkınca fışkırıyo halbuki
Bu cebelleşmeyi doktora sordum karnı tok diye yapıyodur dedi ama açtı yani ilk o memeyi verdim
Sağmak da istemiyom az çıkçak moralim bozulcak diye
Napsam acaba, şimdi diğer memeyi güzel güzel emiyo
Benimse oyle. Benimki sert olan memeyle cebellesiyor bildigin. Cocuk icemiyor ordan süt. Ben fazla ve tazyikli geldiginden heralde diyorum. Cunku ne zaman agzindan atsa memeden süt fışkırıyor yuzu gözü ustu basi süt oluyor ben heri agzina tıkana kadar. Oyle oldukca cocuk almak istemiyor o memeyi. İsin ilginc yani, bu doluluk azalsin diye emzirmeden once veya sonra sagmaya calisiyorum nerdeyse süt gelmiyor makinaya :/ galiba artik bebeklerin cekim gücü fazlalaştı. Makinayla denedigimde artik makinanin hic cekemedigini fark ediyorum. Manuel makina, elektrikli olsa bozuldu falan derdim ama bozulma şansı da yok.

8.haftadayız ve büyüme atağı varmış sürekli mız mız meme istiyor ve 12.haftada yani 3 hafta sonra yeniden olacakmış. Emiyor emiyor kusuyor yeniden emmek istiyor :)) bu haftada böyle bakalım.
Var mı bizim gibi olan?
O haftayı hatırlamak istemiyorum desem :) bizimki erken ergenlik gibi birer hafta önce yasıyor, 12 ye az kaldı korkuyorum :))

ben de ankaradayım cnm, hangi doktoru beğendin, lazım olur belki :KK3:

Çocuk doktoru önerini ben alabilirim canım.içime sinen bir doktor bulamadım daha.
Kızlar medicanadaki Bilge doktor da tırt çıktı, hiç beni dinlemedi bile, bilgisayara bişiler yazdı durdu. Oradaki Süheyla doktora da gitmiştim, o da 84 mezunu bi teyze, çok unutkanım falan demişti o yüzden onu da eledim. LastMadOnEarth LastMadOnEarth canım senin doktorda özel sigorta geçiyor mu ki?

Bebeği hem emziriyorum hem de mama veriorum. Elimde 2 tane sağma makinesi var ama ben ikisiyle de birkaç damla dısında süt getiremedim göğüslerimden :110: dakikalarca bekletiyorum makinelerde ama süt gelmiyor. Kızım emdiginde agzının kenarında görüyorum, sıktıgımda da fışkırıyor ama sağma makinelerinde yok. Ben beceremiyorum galiba
Makineyle alakalıdır o ya,bebek emdiğinde gelen süt makinaya niye gelmesin??? Bende birkere öyle mamajoo ile denemiştim hiç süt gelmemişti :işsiz:

Eki Görüntüle 2160853 Kızlar az önce farkettim oğlumun bacak boğumları simetrik değil . İlk doğduğunda doktor bakmıştı simetrikti kalça usg mizde normal çıktı az önce uydururken baktım da sağ tarafta üç boğum solda iki boğum var üst bacaklarda. Fakat soldaki bi çizgi belli belirsiz . Araştırdık biraz kalça çıkığı olabilir denmiş. Sizin bebeklerin nasıl hiç dikkat ettiniz mi ? Resim koyuyorum kundak yapmıştım uyuyor diye tam açamadım ama anlayanlar bakabilir mi
O elle kalma muayenesi böyle ayrık bacaklarına bakarak yapılmıyor canım,bacaklarını birleştirmen lazım öncelikle. Sonra boğum sayısı eşit olacak diye birşey Yok var olan boğum çizgileri eşit hizada olmalı sadece ve kasık çizgisi en önemlisi ;)

Bu kızın kakası bugün yeşil, üşütmemişizdir di mi neden yeşil oluyordu?
Memelerle cebelleşme de devam uyumuyo da sürekli emiyo
Zaten sol meme konusunda modum düşük süt az mı diye
Seçim sonucu izletmiyo resmen

Back