2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar aglama krizlerimiz gun gectikce artiyor dun aksam artik cocuga bir sey oluyor diye acile gittik doktor cigerlerini falan dinledi hicbir seyi yok gaz sancisi cekiyor dedi bikac hareket gosterdi hicbir sey kullanmaniza gerek yok dedi
Bugun sabahtan yine tam iki bucuk saat aglama krizi Zaten ben de dayanamayip agliyorum sonunda
Simdi uyudu zar zor ama o uyurken bile kulagima surekli aglama sesi geliyor kalkip bakmaya gidiyorum
Ya hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz neden ya :(
Kardeşimin bebeği nasıl usluydu, emsin uyusun hiç sesi çıkmazdı
BiZimkiler neden böyle

hic oyle normal fln degilim ben walla. 45 gunluguz dun bir aglama krizi gecirdim evlerden uzak. uykusuzluk, yorgunluk, yetememe hissi, yalnizlik, evin/benim sefilligimiz, kizin aglamasi... ust uste bindi. 40 gun gecti ama ne bana ne de bizim kiza sihirli degnek degmedi maalesef, dua ediyorum sadece
Valla biz 65 günlüğüz dün kendimden korktum, öyle hem bağırmalı hem ağlamalı falan Doğumdan bu yana ilk büyük sinir krizimizi geçirdim, o arada elimde kupa vardı onu bile fırlattım eşime.. ama işe yaradı pamuk gibi oldu dün her işleri yaptı, bebiş neyseki arka odada uyuyordu.. ama rahatladım yine de normal değilim hala sinirlerim çok bozuk. Aynaya baktıkça deliricem, göt göbek bi yandan, çatlaklar, saçma sapan bir topuz.. uykusuz yorgun.. gözlerimin altı mosmor olmuş. Ben evde makyaj yapan insandım yani kendimden geçtim resmen.. allahım sağlık sıhhatler versin, yine de çok şükür

Dün kayınvalidemin doğum günüydü ama zehir oldu
O kadar çok ağladı ki sürekli memede durdu
Ben de ağladım beni sakinleştirmeye çalıştılar
Aldılar bebişim ama durmuyo ki kimsede
Her seferinde sakin olcam diyom ama etini koparmışlar gibi ağlayınca gücüm kalmıyo
Zar zor uyudu kucağımda getirdim direkt yattık
Ne üstümü değiştirdim ne tuvalet ne diş fırçalama
Banyo da yaptıramadım ki çarşambaya kadar yaptıramıcam işitme testi var
11 4. Buçuk arası emdi uyudu hep ama 4 buçuk sonrası gaz sancısı oldu
Atak dönemi mi diye baktım değil sanırım
Bugün 40 ı çıkıyo.. mucize olmayacak bizde belli
İçimş dökmek istedim
Herkes sen bu bebek için nelere katlandın ağlama allahın gücüne gider diyo
Ama benim de canım var.. güçlü değilmişim onu anladım
Ama size yine de benim güzeller güzelimin fotosunu atayımEki Görüntüle 2160802
Oy prenses maşallah annesi geçecek merak etme. Sen şu bizim çaydan versene bebişe bak hepimiz rahatız

kızlar gaz sancisi icin başarılı cözümleriniz neler? kızım sabahtan beri kasila kasila top gibi oldu..masaj yaptim..1 damla rezene cayi verdim..havlu isitip karnina koydum..poposuna zeytinyagi surdum..az cok gaz yapti ama hala kasilıo sanki..garibim aglamiyo da ama homur homur ıkınıo..yapsa kurtulacak :KK43:
Kimyon rezene anason keten lavanta tohumu karışık çay yaptır aktardan emziriyorsan hep sen iç hem bebişe ver bir tatlı kaşığı nasıl yapiyor gaz kaka çok şükür

Ben de öyle Can'ım. 60 cc veriyorum ne zaman Bu durum yaşanırsa.

Ya yerim ben bunu koca adam :KK200:
Artık yenidoğan hallerinden çıkıp bebek oldular iyice. Bizimki de çok seviyor omuzu. Ben de bayılıyorum orda yatırmaya. Ama hiç iş yapamıyorum. 5 dk öyle durup etrafa bakılmıyor. Hemen mıZ mıZ. En azından anakucağında dursa yanımda yemek falan yaparım ama Yok.
Canımmm saçlarını kestirdiniz mi siZ?

Maşallah sana Melinda yaa ne tatlısın ağzını burnunu yesinler senin :nazar:
Evet cnm kestirdim çok terliyordu emerken. Teşekkürler valla benimki yarım saate kadar laf atarsam oynamaya başladı ayakları ile hem gazda çıkıyor ama iş nerede yapcam.

Ya hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz neden ya :KK43:
Kardeşimin bebeği nasıl usluydu, emsin uyusun hiç sesi çıkmazdı
BiZimkiler neden böyle

Valla biz 65 günlüğüz dün kendimden korktum, öyle hem bağırmalı hem ağlamalı falan Doğumdan bu yana ilk büyük sinir krizimizi geçirdim, o arada elimde kupa vardı onu bile fırlattım eşime.. ama işe yaradı pamuk gibi oldu dün her işleri yaptı, bebiş neyseki arka odada uyuyordu.. ama rahatladım yine de normal değilim hala sinirlerim çok bozuk. Aynaya baktıkça deliricem, göt göbek bi yandan, çatlaklar, saçma sapan bir topuz.. uykusuz yorgun.. gözlerimin altı mosmor olmuş. Ben evde makyaj yapan insandım yani kendimden geçtim resmen.. allahım sağlık sıhhatler versin, yine de çok şükür

Oy prenses maşallah annesi geçecek merak etme. Sen şu bizim çaydan versene bebişe bak hepimiz rahatız

Kimyon rezene anason keten lavanta tohumu karışık çay yaptır aktardan emziriyorsan hep sen iç hem bebişe ver bir tatlı kaşığı nasıl yapiyor gaz kaka çok şükür

Bu caydan vermeme esim izin vermiyor doktora sorcam ama onun yaninda Gerci doktor da damla falan verir sanki daha iyi kimyasal onlar da..

Ayniyiz cnm hepimiz bak Eskişehir yolundayım ablama gidiyoruz eşim kaşını bıyığını neden almadin diyo yuh dedim ben kakayi çocukla yapıyorum ama ablamla gitcem kuaföre boya ağda Kaş bıyık ne varsa :D ablam bana gelince yapardı kuaför ben bakardim bebişe sıra onda artik :KK48:

Bu caydan vermeme esim izin vermiyor doktora sorcam ama onun yaninda Gerci doktor da damla falan verir sanki daha iyi kimyasal onlar da..
Ben eşime benim çocuğum benim kurallarım var pimpirik deli ne dersen de diyorum çocuğum kivraniyor ne yapcam damla zaten kimyasal. Sanki kendileri cekiyor cilesini yaa yazik

A97FB390-7446-4D64-8ABE-A9F011AC9813.jpeg
Kızlar az önce farkettim oğlumun bacak boğumları simetrik değil . İlk doğduğunda doktor bakmıştı simetrikti kalça usg mizde normal çıktı az önce uydururken baktım da sağ tarafta üç boğum solda iki boğum var üst bacaklarda. Fakat soldaki bi çizgi belli belirsiz . Araştırdık biraz kalça çıkığı olabilir denmiş. Sizin bebeklerin nasıl hiç dikkat ettiniz mi ? Resim koyuyorum kundak yapmıştım uyuyor diye tam açamadım ama anlayanlar bakabilir mi

Eki Görüntüle 2160853 Kızlar az önce farkettim oğlumun bacak boğumları simetrik değil . İlk doğduğunda doktor bakmıştı simetrikti kalça usg mizde normal çıktı az önce uydururken baktım da sağ tarafta üç boğum solda iki boğum var üst bacaklarda. Fakat soldaki bi çizgi belli belirsiz . Araştırdık biraz kalça çıkığı olabilir denmiş. Sizin bebeklerin nasıl hiç dikkat ettiniz mi ? Resim koyuyorum kundak yapmıştım uyuyor diye tam açamadım ama anlayanlar bakabilir mi
aa bu önemli birşey mi ki, hiç dikkat etmedim. aklımın ucundan da geçmezdi boğumların simetrisi. o_Obi bakayım ben de

1. Kizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya

aa bu önemli birşey mi ki, hiç dikkat etmedim. aklımın ucundan da geçmezdi boğumların simetrisi. o_Obi bakayım ben de
Doktorunuza gönderdim şimdi çocuğu koltuk altında kavrayıp ayakları üstünde tutmak arkadan boğumları saymak gerekir dedi . Bizimkine baktım Arkadanda asimetrik o_O bu durum illa kalça çıkığı olmazmış ama şüphe ettirirmiş , bacak boyu vs sorun olabilir miş en kısa sürede doktora götğrcem şimdi tatildeyiz iyi bi doktor araştırayım da sonra gideyim . Moralim bozuldu

1. Kizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya
Oğlumun iki ismi var geçici belgede yine iki isim yazıyordu canım bizim

Doktorunuza gönderdim şimdi çocuğu koltuk altında kavrayıp ayakları üstünde tutmak arkadan boğumları saymak gerekir dedi . Bizimkine baktım Arkadanda asimetrik o_O bu durum illa kalça çıkığı olmazmış ama şüphe ettirirmiş , bacak boyu vs sorun olabilir miş en kısa sürede doktora götğrcem şimdi tatildeyiz iyi bi doktor araştırayım da sonra gideyim . Moralim bozuldu
Allah korktuğuna uğratmasın canım.

Bilenler yada tecrübeli olanlar cevaplarsaniz sevinirim. Bebegimin ağzına balgam geliyor yutkunamiyor kizariyor 5 10 saniye falan neden olur çok üzgünüm
Kuzum reflüymus ama ileri derecede değilmiş bizimki de öyle oluyor gece uyurken bile oluyor doktor ilaca gerek yok çok aşırı kusmadigi surece, eğimli yatır biraz dedi

Kuzum hangi sehirdesin? Ankaradaysan çocuk doktoru onereyim onun yan binasında da doktorun yonlendirdigi bir radyolog var ikisine de bayıldım tavsiye edeyim sana da

Back