- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #63.061
Sigara diyon süte geçer mi kiz burnumda tütüyorYa ne korkacan uyuyan çocuktan, yavrum huzura ermiş dokunma. Uyumayandan kork asıl bir derdi mi var diye. Bizimkilerin kitaba göre gğnde 20 ila 22 saat uyuması lazım zaten. Bi kahve koy bi sigara yak keyfine bak
Oooo ben bir söylediğimi bir daha hatırlamıyorum su beyaz gürültü işe yaradı galiba biz de.Valla yapsın ya :)) şu bebek uyutucu programı var, orda süpürge sesine kombine pışpış sesi var, telefonu uyku moduna alıp onu açıyorum ben uyurkenyoksa basına bekçi olurum ya, bari yarım saat bi saat ağzım dursun yeni yeni ninniler türettim, uykusu gelmiş uyumamış, sütleri emmiş doymamış, annesi gelmiş gülmemiş, aman benim kuzum nerdeymiş uyusun da büyüsün melodisiyle uyumlu, denemek isteyen olursa %5 uyku garantili
götürecem canım .hani doymayan çocuk huzursuz olur derler o da yok.ama söyle bol bol da sütüm yok off aman.sanki ilk defa anne oluyorum.kafamda deli sorularSen yarın götür tarttir cnm evdeki tartı değişir bir de daha küçükler bir kilo eksik olsa bize olay ama bende bile iki üç kilo farkediyor başka tartıda düşün.
Tekrar ısıtılmaz malesefIsıttığım sütü içmedi boşa mı gitti şimdi bu hemen bozulur mu kızlar
Beyaz gürültü aç ise yarar belki cnmKızım bugun dellendi bütün gün uyudu mışıl mışıl şimdi fırıldak olduk offf birde yeni huyunu öğrendim 6 günde bir kaka yapıyordu bugun 3. Gün banyo için hazılrlarken altını açık tuttum kaka yaptı 6. Gün kakalarınıda hep altı açıkken Yaptı bu kız bezemi kıyamıyo anlamıyorum yaa... Uyusana kızım nenni nenni mahalle uyudu kızda tık yok anacım
Ya benimki ysrdumvu olur sözde bak yarın yola gitcez kendi giyeceklerini aldı tamam ben bebişin eşyalarını kendi eşyalarımi toparladım mutfak temizlendi çamaşır katlandı atıldı bebiş kalktı emiyor şimdi benimki TV izliyor hala hadi boşver sen de gel dedi hepŞu kocaları ne yapmalı kaynar kazanami atmalı ben burda cocukla uğraşıyorum o gitmiş kuslariyla oyalanıyor çatıda bide benden 3. Çocuğu istiyo çok beklersin dedim dün açık açık hem yardimcı olma hem 3. Çocuğu iste yav he he
Sigara diyon süte geçer mi kiz burnumda tütüyor
Bugün bizimde kırkımız çıkıyor :) benimde 20 gündür kanamam yoktu iki gündür başladı adet oluyor gibi geliyor ama ağrım yok adet olsa ağrırdı heraldeuykusuz bir geceden merhaba:)
bizim de 40 imiz bugun cikiyor.benim oglan gunduz sadece kucakta uyuyor biraktigim an uyaniyor butun gun toplam da 1 saat uyumustur.
benim hafif kanli akinti da devam ediyor sizde de oylemi kizlar.
bir de dikkatimi ceken bir sey oldu.oglumu hafta sonlari babasinin kucagina veriyorum genelde is yapmam gerekiyor diye ama bebek benden uzak kaldigi icin diye dusunuyorum emmek istemiyor memede agliyor zor ikna ediyorum.once opuyorum sariliyorum gezdiriyorum sonra yavas yavas emiyor.siz de gun icinde baskalarina birakiyorsaniz bebegi dikkat edin derim.
yorgun oldugumuz zamanlarda memeler resmen bombos oluyor.memeyi verince eger bebek bir iki cekip duraksayip yuzunuze veya memeye boss bos bakiyorsa sut yok demektir.boyle durumlarda memeyi almasa da agzina degdirmek yuzunde gezdirmek bebegin yanagini memeye yaslamak süt salinmasini sagliyor. süt gelene kadar sık sık tekrar ediyorum.memeler her zaman ayni miktarda süt uretmiyor, bazen az oluyor ve kisa sure sonra emmek istemesinden anliyorum.
uyku egitimini bir kac gun denedim ancak bebegim cok mutsuz oldu emmek bile istemedi.anladim ki ilk uc ay bebek ne isterse onu yapicam.sut artirici olarak galactago bende cok ise yariyor. denemeyenler denesin derim.
sütünun az oldugunu dusunen anneler mutlaka sık sık emzirin sonra az mama verin, bir muddet sonra süt artar insallah.
Lesitin benim anladığım kadarıyla yağ bezelerini parçalıyor o yüzden tıkanan kanallar açılıyor sut akışı kolay oluyor. Ben hemen Sağdım hemen emzirdim valla bebişe çünkü tıkanıklık cok zor mastit oluyor sonrasofiarya ve lesitin kullanan arkadaşlar cvp verebilir öi? Lesitin sürün göğüsten dısarı atılmasını mı sağlıyor yoksa sadece göğüsleri mi yumuşatıyor? Bir de lesitinle dışarı atılan süt bebeğe içirilebilir mi? Şimdi ben süt sağamıyorum ya acaba lesitin içsem sağılabişir mi sütüm diye düşünüyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?