2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Annecikler bebekleri akşam nasıl giydiriyorsunuz? Bizim ki gece emerken terliyor sırtı su içinde kalıyor ve sadece pamuklu tshirt var, gece 2-3 kez üst değiştiriyorum. Kalın giydirip üzerine müslin bez örttüm olmadı ince giydirdim olmadı ne yapıcam???

Aynen dediğin gibi oluyor canım benim de. Sıkınca süt geliyor, sütüm yetiyor sanıyordum ben de. 1 aylık kontrolde çok az kilo aldığını öğrenince mamaya başladık biz de. Çok üzüldüm kilo almamasına ama yapacak bir şey yok :KK43:
Aynen ben de o durumdayım canım. 32 günlük olduk. İki memeden 40 cc 50 CC çıkıyor.çocuk yarım saat uyuyor acikip kalkıyor. Hangi bünye dayanır buna.gece hatta sütümu sagip gece biberonla veriyorum. Ama gundüz bol bol emiyor.memeyi biraktirmiyorum

Bazen o kadar kötü ağlıyo ki etinden et kopuyor sanki
Karnı tok altı temiz derdi ne anlamıyorum
Popo deliği kırmızı kaka yapmak mı zorluyo
Tüm enerjim gidiyor o öyle ağlayınca
Yarın 40 çıkçak ama hiç umudum yok
Hiç endişelenme bence. Hepsi zaman zaman aynı durumlardan geçiyor. Benim kızım 2 gün önce öyleydi. Ne yapacagımı şaşırdım, neye agladıgı belli değil. Hergün yeni bir huy ediniyorlar bence

Yok ben içmiyorum özel bişey bitkiler biraz beni düşündürüyor daha önce de söylemiştim ben böyle meyvelerden falan yanayım daha ziyade bitki olayı biraz sıkıntı :KK43:
Bitkilerle ilgili sıkıntı nedir kuzum ya? İçime kurt düşürdün

54 günlük olduk bugün . Ben tv den müzik açıyırum bazen ona bakarken yerde uyuyakalıyor
Maşallah de maşalllaaaahhh :nazar::nazar:

Aynen ben de o durumdayım canım. 32 günlük olduk. İki memeden 40 cc 50 CC çıkıyor.çocuk yarım saat uyuyor acikip kalkıyor. Hangi bünye dayanır buna.gece hatta sütümu sagip gece biberonla veriyorum. Ama gundüz bol bol emiyor.memeyi biraktirmiyorum

Ben hiç sağmadım da bilmiyorum ne kadar çıkıyor. Doktor sütünü sağ bir bakalım ne kadar çıkıyor demişti. Ama makinem yok sağamadım gerçi medikaller de kiralıyormuş da hiç bakamadım ona da.

Benim de sürekli memede uyanıkken, mama vermeye başladım 5 gündür biraz daha rahatladı sanki. Ya da büyüdüğü için biraz daha duruyor, oyalanıyor bilmiyorum. Inşallah sütümüz çoğalır rahatça besleriz de biz de rahat ederiz bebeklerimiz de.

Benim memede de iltihap var antibiyotik kullanıyorum
Birinin ucu beyaz dediğim gibi emzirmemek mi lazım ya
Doktor bana emzirirsen daha çabuk geçer dedi
Bugün hastaneye gidicez olmadı bi sorayım
Benim doktorum bir şey yok emzirme iyileşir dedi. Başka doktor istiyorum. Sütün azaldı. Dikkat etmek lazım

Masallah canm benim Alah nazarlardan saklasın. Malesef bzşde öyle bi durum yok, gaza çok uyanıyor geçsin diye bekliyorum bu gazlıngünler
Amin canım inşallah gecer sizlerinde gaz olayı çok sıkıntı . Gözümün içine bakıyordu gaz sıkıntısı çektiği zamanlar

Depoluyor kız 5 saat uyudu geçen nasıl saldirdi altını açtırmadı ağladı elini yumruk yapıp emiyo :KK70: dün akşam 4 saate kurup açtım altını uyanmak istemedi az emzirdim
Benimki saat öğlen 2de. Beri uyuyor sadece emmeye kalktı iki güldü bayıldı,geceyi böyle kapatacak anlaşıldı ;)

Benimki saat öğlen 2de. Beri uyuyor sadece emmeye kalktı iki güldü bayıldı,geceyi böyle kapatacak anlaşıldı :KK66:
1 saat kv baktı hopla zıpla beyni sulanmış cocugumun iki emdi uyudu 3 dk sonra kalktı şimdi baba ziplatiyor iyice dellencek :D benimki ben yanına yatmadan uykuya dalmiyor gündüz 3-4 saat uyuduk beraber isteyince emdi uyudu emdi uyudu :( yarın ablamlara gidiyoruz bir hafta inş nefes alacagim var mı önerin cocugu hasta etmeyelim

Kızlar kontrolden geldik, boyumuz kilomuz iyi çok şükür ama karnında ben vardı çilek görüntüsünde beyninde ve karaciğerinde de olabilirmiş, onun için haftaya randevu aldık. Hem kalça ultrasonu hem de karnının ve kafasının ultrasonu çekilecek.. :KK43: İnşallah kötü bi şey değildir, patlarsa falan çok tehlikeli olurmuş. Normal dogum lekesi gibiydi pütür pütür oldu. Ne olur dua edin minişime bi şey cıkmasın.. sofiarya sofiarya canım sen ne dersin görüntüsüne?
Küçücük hemanjiom diyorlar bu pütürcüklü çıkıntılara içinden kılcal damarlar geçiyor ve patlarsa kontrolsüz kanama yapabiliyor tehlikeli olmasının sebebi o ve bazen çiltte olan bu hemanjiomlardsn iç organlar üzerinde de oluyor ultrasonla onlara bakacaklardır,sıkıntı çıkmaz merak etme. Sadece ciltte varsa zamanla da sönüyor geçip gidiyor

Arkadaşlar çok canım sıkkın. kızım 7 gün sonra 2 aylık olacak.ilk ay tam bir kilo aldi.simdi evdeki tarzıyla önce kendim sonra onunla tartistim. 400 gr bile almamış gözüküyor. sadece anne sütü alıyo. çok moralim bozuldu.napscam ben

sofiarya sofiarya Canım benimki halen uyumaya devam emiyor uyuyor şimdi emzirdim yine sanki baygın gibi uyudu. Yarında böyle olursa korkmalımıyım 3. Gün olacak hiç uyumayan çocuk meme dışında uyanmadı :KK57:

Küçücük hemanjiom diyorlar bu pütürcüklü çıkıntılara içinden kılcal damarlar geçiyor ve patlarsa kontrolsüz kanama yapabiliyor tehlikeli olmasının sebebi o ve bazen çiltte olan bu hemanjiomlardsn iç organlar üzerinde de oluyor ultrasonla onlara bakacaklardır,sıkıntı çıkmaz merak etme. Sadece ciltte varsa zamanla da sönüyor geçip gidiyor
EvBoregi EvBoregi
Benim kızımın bacağında da var o et beni gibi olan şeyden . Iki tane doktor gördü . Ikisi de önemli değil, zamanla büyür ve 1 yaşında tamamen yok olur dedi. Hiç iç organlara bakilacak filan demediler. Şimdi görsellerden arattimda aman allahım bebeklerin yüzünde kocaman kocaman . Korkmadigim değil allah korusun. Inşallah sıkıntı olmaz ilerde. Ama gören doktorlar cok rahat bi şekilde karşıladı ve önce büyüüp sonra kaybolacağını söyledi. Endişe ettim şimdi

Herkes senin gibi söylemişti ama bugünkü doktor tedirgin etti valla, doktorlar da şaşırmış her kafadan bir ses çıkıyor.. çok sagol canım benim.. bu arada benim sol meme mastite teslim yine :( oğlan emmiyor orayı bağırıyor, sağıyorum çözülmüyor, sıcak uygulama falan yapıyorum hayırlısı

EvBoregi EvBoregi
Benim kızımın bacağında da var o et beni gibi olan şeyden . Iki tane doktor gördü . Ikisi de önemli değil, zamanla büyür ve 1 yaşında tamamen yok olur dedi. Hiç iç organlara bakilacak filan demediler. Şimdi görsellerden arattimda aman allahım bebeklerin yüzünde kocaman kocaman . Korkmadigim değil allah korusun. Inşallah sıkıntı olmaz ilerde. Ama gören doktorlar cok rahat bi şekilde karşıladı ve önce büyüüp sonra kaybolacağını söyledi. Endişe ettim şimdi
Yaa bize de öyle söylemişlerdi, hatta bi tanesi gebeyken yapılan ayrıntılı ultrasonda görülürdü olsaydı dedi. Hatta görümcem dermatolog baktı o da önemli değil dedi, halası sonuçta kötü olsa derdi.. bugün korkuttu baya bu yeni doktor, haftaya ultrason yapılsın da içim rahat etsin.. sana da yazarım canım sonucu

Back