2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaa bize de öyle söylemişlerdi, hatta bi tanesi gebeyken yapılan ayrıntılı ultrasonda görülürdü olsaydı dedi. Hatta görümcem dermatolog baktı o da önemli değil dedi, halası sonuçta kötü olsa derdi.. bugün korkuttu baya bu yeni doktor, haftaya ultrason yapılsın da içim rahat etsin.. sana da yazarım canım sonucu
Anne karnında nasıl görülüyorki. Bizim hastanede dogudugu gun yoktu sadece o lekeli yeri teninden daha beyazdı ben farkettim. Taburcu olduk eve geldik bi baktım rengi kırmızı olmuş. Sonrada büyümeye başladı ele geliyor artık baya. Bence canını sıkma doktor seni korkutmuş dedigin gibi. Bizimkini 4 günlükken kontrole götürdüm o doktor hicbisi söylemedi bende sormadım çünkü küçüktü lekesi . Sonra acibadem e götürdüm doktor görür görmez bilgi verdi önemli değil dedi. Sonra birde ilk çocuğumun doktoruna götürdüm ki ona cok.guvenirim 6 yıldır oğlumu ona goturuyorum. O da gececek dedi. Sen mutlaka yaz olur mu ultrason sonucunu

Bilenler yada tecrübeli olanlar cevaplarsaniz sevinirim. Bebegimin ağzına balgam geliyor yutkunamiyor kizariyor 5 10 saniye falan neden olur çok üzgünüm

EvBoregi EvBoregi offf su doktorlar. Senin ailende doktor coktu amaa ne yazikki gereksiz evham yapiyolar. Hamileliğimin yarisi zehir olmustur bu doktorlar yuzunden valla. Sen gonlunu ferah tut canim hic bisey olmaz Allah'ın izniyle

Bilenler yada tecrübeli olanlar cevaplarsaniz sevinirim. Bebegimin ağzına balgam geliyor yutkunamiyor kizariyor 5 10 saniye falan neden olur çok üzgünüm
Canim balgam geliyorsa hasta dır diye düşünüyorum. Aslinda bebekler balgamı agizdan çıkaramazlar ya kakalariyla çıkar yada kusarak çıkarırlar eminmisin balgam olduğundan

Arkadaşlar çok canım sıkkın. kızım 7 gün sonra 2 aylık olacak.ilk ay tam bir kilo aldi.simdi evdeki tarzıyla önce kendim sonra onunla tartistim. 400 gr bile almamış gözüküyor. sadece anne sütü alıyo. çok moralim bozuldu.napscam ben
Sen yarın götür tarttir cnm evdeki tartı değişir bir de daha küçükler bir kilo eksik olsa bize olay ama bende bile iki üç kilo farkediyor başka tartıda düşün.

1 saat kv baktı hopla zıpla beyni sulanmış cocugumun iki emdi uyudu 3 dk sonra kalktı şimdi baba ziplatiyor iyice dellencek :KK70: benimki ben yanına yatmadan uykuya dalmiyor gündüz 3-4 saat uyuduk beraber isteyince emdi uyudu emdi uyudu :KK43: yarın ablamlara gidiyoruz bir hafta inş nefes alacagim var mı önerin cocugu hasta etmeyelim
Valla havalar süper dengesiz kıyafet işini sıkı kollamak lazım onun dışında bişeycik olmaz selametle gidin ;)

sofiarya sofiarya Canım benimki halen uyumaya devam emiyor uyuyor şimdi emzirdim yine sanki baygın gibi uyudu. Yarında böyle olursa korkmalımıyım 3. Gün olacak hiç uyumayan çocuk meme dışında uyanmadı :KK57:
Ya ne korkacan uyuyan çocuktan, yavrum huzura ermiş dokunma. Uyumayandan kork asıl bir derdi mi var diye. Bizimkilerin kitaba göre gğnde 20 ila 22 saat uyuması lazım zaten. Bi kahve koy bi sigara yak keyfine bak :KK50::KK75:

Herkes senin gibi söylemişti ama bugünkü doktor tedirgin etti valla, doktorlar da şaşırmış her kafadan bir ses çıkıyor.. çok sagol canım benim.. bu arada benim sol meme mastite teslim yine :KK43: oğlan emmiyor orayı bağırıyor, sağıyorum çözülmüyor, sıcak uygulama falan yapıyorum hayırlısı
Daya lesitini gitsin me uğraşıyorsun ;) hemanjşom içinde doktor hassas ve doğru olanı yapmış aslında çektir USG leri mutlaka sonuçta bişey çıkmıcak ama ya çıkarsa işte :deli:

Kızlar kontrolden geldik, boyumuz kilomuz iyi çok şükür ama karnında ben vardı çilek görüntüsünde beyninde ve karaciğerinde de olabilirmiş, onun için haftaya randevu aldık. Hem kalça ultrasonu hem de karnının ve kafasının ultrasonu çekilecek.. :KK43: İnşallah kötü bi şey değildir, patlarsa falan çok tehlikeli olurmuş. Normal dogum lekesi gibiydi pütür pütür oldu. Ne olur dua edin minişime bi şey cıkmasın.. sofiarya sofiarya canım sen ne dersin görüntüsüne?
Allah'ın izniyle hicbisey çıkmayacak. Kuzenimin kolunda var aynı izden. Biraz daha büyük onun. Şuan 28 yaşında ve kolunda duruyor. Kuzenim evli çocuklu ve gayet sağlıklı. İçini ferah tut çünkü önemli bişey değildir inşallah. Dr ları biliyosun önlem amaçlı bakarlar. Senin de için rahat eder kafandan atarsın

Canımm senin sürekli yetecek kadar geliyor demek ki.
Benim de oğlum bazen memeyi alıyor bağırıp çağırıyor ağlıyor. Süt geliyor sıkınca ama normal zaman gibi dudak kenarlarında süt olmuyor. Yoğun değil yani. Yetmiyor gelişi. Deli gibi uykusu oluyor. Ama memede çığlık çığlığa tutup çekiyor.
Mecbur mama veriyorum öyle anlarda. Cuk cuk içiyor sakince. Ve uyuyor.
Açıkçası ben her annenin sütü yeter düşüncesine pek inanmıyorum. :KK43:
Tamamen bizde de durum bu şekilde. Sütüm var ama akşama doğru azalıyor yetmiyor. O anda mama veriyorum 60 cc.sonra sıvı şeyler tüketip 2-3 saat sonra emziriyorum

Valla yapsın ya :)) şu bebek uyutucu programı var, orda süpürge sesine kombine pışpış sesi var, telefonu uyku moduna alıp onu açıyorum ben uyurken :KK48: yoksa basına bekçi olurum ya, bari yarım saat bi saat ağzım dursun :KK3:yeni yeni ninniler türettim, uykusu gelmiş uyumamış, sütleri emmiş doymamış, annesi gelmiş gülmemiş, aman benim kuzum nerdeymiş:KK48: uyusun da büyüsün melodisiyle uyumlu, denemek isteyen olursa %5 uyku garantili :ıslık:
Ninnine bayildim canim, sizin kusa oldugu kadar ama %5 cok az ya

sofiarya sofiarya biz de emzik olarak avent free kullanıyoruz. Eczaneden aldık çok çeşidi yoktu. Gece emziği kolay bulmak için fosforlusu var :) çok güzel.ben alamadım sen al bari:) Screenshot_20180623-234055.png

EvBoregi EvBoregi offf su doktorlar. Senin ailende doktor coktu amaa ne yazikki gereksiz evham yapiyolar. Hamileliğimin yarisi zehir olmustur bu doktorlar yuzunden valla. Sen gonlunu ferah tut canim hic bisey olmaz Allah'ın izniyle
Kuzu bizdeki doktorlar önemsemedi ama ne bileyim bugünkü öyle korkutunca.. anlaşılan ben bu doktora da devam edemeyeceğim :( baksana felaket tellalı, kızların söyledikleri doktorlara bakayım en iyisi.. inşallah canım benim teşekkür ederim

Ya ne korkacan uyuyan çocuktan, yavrum huzura ermiş dokunma. Uyumayandan kork asıl bir derdi mi var diye. Bizimkilerin kitaba göre gğnde 20 ila 22 saat uyuması lazım zaten. Bi kahve koy bi sigara yak keyfine bak :KK50::KK75:

Ay o zaman şuan iyice salıyorum kendimi inişe geçiyorum :) uyusunlar o zaman nasıl olsa emiyor aç değil çişi kakasıda var. Demekki normali hu oluyor ama bünye alışmayınca değişik geldi :D

Daya lesitini gitsin me uğraşıyorsun :KK66: hemanjşom içinde doktor hassas ve doğru olanı yapmış aslında çektir USG leri mutlaka sonuçta bişey çıkmıcak ama ya çıkarsa işte :deli:
Yaptıralım bakalım sagol canım benim
Allah'ın izniyle hicbisey çıkmayacak. Kuzenimin kolunda var aynı izden. Biraz daha büyük onun. Şuan 28 yaşında ve kolunda duruyor. Kuzenim evli çocuklu ve gayet sağlıklı. İçini ferah tut çünkü önemli bişey değildir inşallah. Dr ları biliyosun önlem amaçlı bakarlar. Senin de için rahat eder kafandan atarsın
Sağolun kızlar valla iyi ki varsınız, içim açıldı :KK68:
Ninnine bayildim canim, sizin kusa oldugu kadar ama %5 cok az ya
:) teşekkür ederiz kuzum, valla bizim oğlan eşkiya olduğu için anca o kadar :) sen de dene bakalım :KK19: bizim kuş alemdir, o yüzden vazgeçemiyoruz ya bugün de çok yoruldum uykusuzum diyordu çatlak :KK3:

Back