2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun cnm Allah bağışlasın evladını korkma birddy çıkmaz ins

Kız ben de rahat bırakayım mi gece biraksam 5-6 saat uyucak obur olmasına rağmen. Birde alti hep ıslak muhakkak bir kaka olur gece ben uyandırayim dimi altını alıp emzireyim çünkü 15 dk anca emiyo uykulu oluyor.

Canım geçmiş olsun şifa bulsun bebiş, bir şey yoktur kötüyü çağırma, bebeklik döneminde ki çoğu şey müdahalesiz geçiyor bu da öyledir inşallah.

Canım inşallah önemli birşey değildir. Doktor sadece kontrol amaclı istemiştir de birşey çıkmaz umarım

Ah kuzum ilk defa görüyorum ve duyuyorum Allah şifa versin inşallah bisey çıkmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut

Geçmiş olsun cnm Allah bağışlasın evladını korkma birddy çıkmaz ins

İnşallah kızlar çok teşekkür ederim, allah tüm yavruları korusun

Kuzum ben alırken orda çalışan kız 0-3 ile 3+ olanın arasında çok çok az fark var büyüğü alın dedi ben de 3+yı aldım.dogdugundan beri onu kullanıyoruz. Bizimkinin yanakları da kocaman, diğer emzikler iz yapıyor ama wee nin sothie ye benzer bi emzigi var onu yeni kesfettik. 5 tl mı ne, bence önce onu al aynı çünkü

Canımm ben de hep gazdan sanıyordum ama her zaman gazdan olmuyor. Normalde ağlamıyor çünkü. Memeyi alıp çekip bağırıyor. Mama sonrası sakinleşiyor. Ben de çok mecbur kalınca veriyorum. Bu da genelde dinlenemediğim ve sıvı tüketmediğim zamanlarda oluyor. Bende de uyku çok etkiliyor sütümü.

Emmesi nasıl uzun emiyor mu?? Sen peki çok su tüketiyor musun? Sütün kalorisiz önsüt kısmını çok aldığında da böyle olur kakası

Bazen o kadar kötü ağlıyo ki etinden et kopuyor sanki
Karnı tok altı temiz derdi ne anlamıyorum
Popo deliği kırmızı kaka yapmak mı zorluyo
Tüm enerjim gidiyor o öyle ağlayınca
Yarın 40 çıkçak ama hiç umudum yok

Hee soothie ler ağır mı diyorsun? Evet bu resimdekilere de bakmıştım bunlarında baya düz ucu. İkili olması bence de avantaj yaa yedekte bitane herzaman iyidir

Evet EvBoregi de demiş o aventin yassı olanlarından ondan alayım bari ozman

Yok ben içmiyorum özel bişey bitkiler biraz beni düşündürüyor daha önce de söylemiştim ben böyle meyvelerden falan yanayım daha ziyade bitki olayı biraz sıkıntı

Merhaba anneler
Bugun oglumun dosyasini duzenlerken yapilmasi gerekenler icinde 1ay icinde
TANDEM MS Taraması yapilmasi gerek yaziyor. Hic duymamıştım siz yaptirdiniz mi 1ay icinde mi yaptirmak gerek ?

Kız ben de rahat bırakayım mi gece biraksam 5-6 saat uyucak obur olmasına rağmen. Birde alti hep ıslak muhakkak bir kaka olur gece ben uyandırayim dimi altını alıp emzireyim çünkü 15 dk anca emiyo uykulu oluyor.
Kakayı 6saat totosunda bekletme kesin pişik olur ama kaka yoksa Bırqk uyusun eşek kadar oldular senin ki o oburlukla okadar uyumaz zaten merak etme

Aaaa öyle mi wee e bebekte vardı sanki hemen bakayım ya evet şöyle şu emzik işinde de testerlar olsa keşke reyonlarda bu ne ya bugün 30tl çöp mesela

Emmesi nasıl uzun emiyor mu?? Sen peki çok su tüketiyor musun? Sütün kalorisiz önsüt kısmını çok aldığında da böyle olur kakası
Evet canım saat başı emmek istiyor gunduz ve azıcık emip bırakıyor sonra tekrar istiyor şu bu aralar az içiyorum sanırım

Kakayı 6saat totosunda bekletme kesin pişik olur ama kaka yoksa Bırqk uyusun eşek kadar oldular senin ki o oburlukla okadar uyumaz zaten merak etme
Depoluyor kız 5 saat uyudu geçen nasıl saldirdi altını açtırmadı ağladı elini yumruk yapıp emiyo dün akşam 4 saate kurup açtım altını uyanmak istemedi az emzirdim

Aynen dediğin gibi oluyor canım benim de. Sıkınca süt geliyor, sütüm yetiyor sanıyordum ben de. 1 aylık kontrolde çok az kilo aldığını öğrenince mamaya başladık biz de. Çok üzüldüm kilo almamasına ama yapacak bir şey yok

Evet canım saat başı emmek istiyor gunduz ve azıcık emip bırakıyor sonra tekrar istiyor şu bu aralar az içiyorum sanırım
İşte azıcık emip bırakıyorsa önsütü çekiyor bırakıyor demek ki memeyi kakası da muhtemelen o sebepten yeşil, kilo alımı nasıl 2 haftadır bakıldı mı hiç? Önsüt kalorisizdir fazla kiloda yapmaz

Canım 6 sında bakıldı en son 20 günde 900 Gr almıştı cuma günü aşısı var bakilicak ama ben farkediyorum kilo aldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…