2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim pek rahat oğlum 24 saatin 12 saati emiyo kıçım yere yapıştı on pozisyon geliştirdik artık emmesine ama mama vermiyorum doymuyor mu diye doyacak mecburen :KK70: tosun olduk Maşallah süt az bile olsa emdikce gelir verin memeyi en kolayı hazır süt işte.
Canımm senin sürekli yetecek kadar geliyor demek ki.
Benim de oğlum bazen memeyi alıyor bağırıp çağırıyor ağlıyor. Süt geliyor sıkınca ama normal zaman gibi dudak kenarlarında süt olmuyor. Yoğun değil yani. Yetmiyor gelişi. Deli gibi uykusu oluyor. Ama memede çığlık çığlığa tutup çekiyor.
Mecbur mama veriyorum öyle anlarda. Cuk cuk içiyor sakince. Ve uyuyor.
Açıkçası ben her annenin sütü yeter düşüncesine pek inanmıyorum. :(

Benimde bu gece hiç ellemedim 3 saate uyandı emmeye emzirdim uyudu sanırım düzene girecek şimdide uyuyor mis gibiii inşallah bu düzenleri devam eder :)
Yauw bugün benimkine de bir haller oldu 2,5-3 saatte uyanıyor emiyor iki gülücük hooop yeniden uykuya dalıyor ;) allahımmm sana geliyorummmm :dua:

Yauw bugün benimkine de bir haller oldu 2,5-3 saatte uyanıyor emiyor iki gülücük hooop yeniden uykuya dalıyor :KK66: allahımmm sana geliyorummmm :dua:

Aynı canım benimde iki gündür ayık kaldığı 2 3 saat toplamda belki daha az özledim uyan diye kucağıma aldım uyanmadı yine uyudu emmiyor olsa korkardım ama uyanıp emiyor. Bence bazı evrelerden geçiyorlar baktığımız zaman hep aynı şeyleri yaşıyoruz. Şuan horluyor :D korkacağım ama bırak uyusun uyumasa dert yapıyosun uyanmasa dert yapıyosun diyorlar

Kızlar kontrolden geldik, boyumuz kilomuz iyi çok şükür ama karnında ben vardı çilek görüntüsünde beyninde ve karaciğerinde de olabilirmiş, onun için haftaya randevu aldık. Hem kalça ultrasonu hem de karnının ve kafasının ultrasonu çekilecek.. :KK43: İnşallah kötü bi şey değildir, patlarsa falan çok tehlikeli olurmuş. Normal dogum lekesi gibiydi pütür pütür oldu. Ne olur dua edin minişime bi şey cıkmasın.. sofiarya sofiarya canım sen ne dersin görüntüsüne?

Eklentiler

• A2463297-EC22-46F6-96FB-15F7CD06569C.jpeg
    A2463297-EC22-46F6-96FB-15F7CD06569C.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 101
Önemli olan bebegin saglikli beslenmesi. Emziremiyorum diye üzülme. Kendisi icin en faydali besin olan anne sütünü aliyoe iste. Benim de göğüs uclarim cok kotuyduyuebi yeni duzeldi. İlk haftalar hep sagip verdim ogluma sütü. Emziremedim çünkü emzirdikce daha beter oldu. Sonra yaralar hafiflemeye baslayinca gunde bir iki sefver emzirmek kaydiyla basladim emzirmeye. Simdi her aey yolunda cok şükür

Cift memeyi nasil veriyorsun ya benimki bir tanesini bosaltamadan uyumkuya daliyor gece. Mumkun degil ikinciyi ayni anda veremiyorum.

Ah ah o kadar saat uyusa da biraksam uykuda. Bence birakilabilir bebekler artik acikiklarinda kendileri uyanir dert etme.

Sütten de geciyor ama biz artik iki uc cay kasigi bebislere de veriyoriz. Daha cok etki ediyor anne sutunden gecmesinden. Sen de o cayi yapip sabah aksam iki uc cay kasigi bebegine verebilirsin. Valla biz gaz sancisi cekmiyoruz kullanmaya basladigimizdan beri.
Valla 6saat deliksiz uyuyunca ölümüne acıkmış uyanıyor sanırım uykudan vee ikisini de emiyor,ilk memeyi 10dk emzirip çekiyorım ağzından tamamen boşaltmasına izin vermiyorum yoksa yorulur uyur,ikinci memeyi veriyorum onu da hemen hemen boşaltana kadar emiyor hooop uyku. Bu dediğim tabi 2-3 gündğr böyle çünkü uyumasına izin veriyorum önceden uykusundan uyandırıyordum bir memeyi zor emiyordu bayılıyordu hemen sinir oluyordum meğer azcık rahat bırakmak gerekiyormuş ;)

Kızlar kontrolden geldik, boyumuz kilomuz iyi çok şükür ama karnında ben vardı çilek görüntüsünde beyninde ve karaciğerinde de olabilirmiş, onun için haftaya randevu aldık. Hem kalça ultrasonu hem de karnının ve kafasının ultrasonu çekilecek.. :KK43: İnşallah kötü bi şey değildir, patlarsa falan çok tehlikeli olurmuş. Normal dogum lekesi gibiydi pütür pütür oldu. Ne olur dua edin minişime bi şey cıkmasın.. sofiarya sofiarya canım sen ne dersin görüntüsüne?
Canım inşallah çıkmaz başka biterse tertemiz çıkar ultrasonlar

Aynı canım benimde iki gündür ayık kaldığı 2 3 saat toplamda belki daha az özledim uyan diye kucağıma aldım uyanmadı yine uyudu emmiyor olsa korkardım ama uyanıp emiyor. Bence bazı evrelerden geçiyorlar baktığımız zaman hep aynı şeyleri yaşıyoruz. Şuan horluyor :KK70: korkacağım ama bırak uyusun uyumasa dert yapıyosun uyanmasa dert yapıyosun diyorlar
Bence de dönemsel,biz bir de burda birbirimizden etkilenip biraz da fazla didikleyip gözlemliyoruz çocukları yani ilk kızımda hiç ben böyle şeyler hatırlamıyorum,zaman geçti ama çok irdelememişim demekki aman uyudu aman uyandı diye ;) bundan sonra vitesi boşa aldım bayır aşağa salıyorum hadi bakalım :KK50:

Öyle mi diyosun kusma yada herhangi ateş falanda yok ama randevu aliyim o zaman ben
Yani aklıma aslında şu içtiğiniz bitki çayları da geliyor ya da süt yapsın diye sürekli tükettiğiniz şeyler. Var mı senin öyle düzenli hergün tükettiğin birşey??

Buarada canlar kızıma emzik aldımmmmm vee tabi ki TUTMADI :kızgın: chicco nun damaklısını aldım ve bence emzik kaynaklı tutmadı ağzına bi büyük geldi sanki yaaa geveledi geveledi sonra tam yakaladı bir iki çekti hooop kaydı ağzından bir de yanaklarının kenarlarına değen yerleri kızarttı yanaklarını iz yaptı :( beğenmedim ben emziği. Keşke soothie alsaydım yaaa elimde tuttum tuttum çok düz geldi tutmaz bunu dedim almadım ama halbuki düz olsa daha rahat tutacakmış gibi hissettim chicco yine verince :( biraz bakalım bugün pek sakin ama dellenirse alacam soothie yi ;) bizim ki şimdi 2,5 aylık oldu nerdeyse bu soothie nin +3 ay olanını alayım dimi kullananlar ne diyorsunuz 0-3 alsam küçük gelecek bir aya :(

Yani aklıma aslında şu içtiğiniz bitki çayları da geliyor ya da süt yapsın diye sürekli tükettiğiniz şeyler. Var mı senin öyle düzenli hergün tükettiğin birşey??
Yok artık öyle bişey tüketmiyorum bıraktım bir-iki haftadır içmiyorum çay falan normal besleniyorum bilemedim nedenini nette çok araştırdım sadece anne sütü alan bebeklerde yeşil hafif mukuslu kaka normal diyor

Bence de dönemsel,biz bir de burda birbirimizden etkilenip biraz da fazla didikleyip gözlemliyoruz çocukları yani ilk kızımda hiç ben böyle şeyler hatırlamıyorum,zaman geçti ama çok irdelememişim demekki aman uyudu aman uyandı diye :KK66: bundan sonra vitesi boşa aldım bayır aşağa salıyorum hadi bakalım :KK50:

Bende öyle yapcam canım yoksa başımı yiyolar sen evhamlısın sen şöylesin sen böylesin. Birde şunu farkettim başka bir yere gidip geldimi düzenleri şaşıyor çocukların ama şuan için emiyor doyuyor bir yerleride ağrımıyorsa salalım gitsin. Bugün kakasına bakıyodum eşim bağırdı artık b.kunda boncuk arama diye tam yerinde oldu :D bırak rahat büyüsün çocuk diyor. Artık biraz rahat olalım birde böyle deneyelim :KK47:

http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
ANNONA ANNONA baksana kuzum burda baya ayrıntılı anlatmış, bizimki de mukuslu gibi hafif yeşile bakıyor ama bu görseldeki kadar degil
Yok c
http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
ANNONA ANNONA baksana kuzum burda baya ayrıntılı anlatmış, bizimki de mukuslu gibi hafif yeşile bakıyor ama bu görseldeki kadar degil
Abim bunların hiçbiri gibi değil normal galiba benimki ua

Back