- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.941
Maşallah masallah darısı başımıza. Nazar değmesin bebeginize . 12 saattir toplasiniz 2 saat uyumadi.Bu kadar okuduklarımdan sonra mayıs ayının en uslu bebeği ilan ediyorum kızımıİnşallah en kısa zamanda sizin bebişlerde benim kız gibi olur o kadar rahatım ki artık maşallah kızıma . Ne gaz sorunu ne kaka sorunu ne uyku sorunu kaldı . Akşam en gec dokuz da bi yatıyor 3.5-4 saat arayla emiyor uyuyor . Önceden altıda kalkar uyumazdı . Artık yeni taktiğim altıda emzirdikten sonra yanıma yatırıp emziği veriyorum bana bakarak uyuyor . 9.5 -10 da kalkıyoruz . Sonra kaka faslı karnı doyuyoe gayet mutlu ve ben rahat rahat khvaltı yapıyorum . Sonra arada bi daha bi saat uyuyor .uyanıyor oyun oynuyor . Sonra yine uyuyor . Tabi uyanıkta kalıyor baya aralarda . Her gn dışarı çıkarıyorum artık . Arabaya bindiği an yine uyuyorn iki gün önce annemle hastaneye götürmüştüm . Dönüşte ilk kez otobuse bindik bebek arabasıyla . O durak anonslarında bile gözünü açmadı . Bu arada bu hafta annem kaldı yanımda ondan mı bu kadar uslu bilmiyorum . Ayy çok mutluyum darısı hepinizin başına
Tamam canım çok sağolCanim ben hepsini ayri ayri aldim. Her seferinde birer poset rezene ve papatya, birer cay kasigi kimyon, lavanta ve keten tohumu, bir parcada yildiz anason ekliyorum. Aktar ölçüsünü @geminiwoman daha iyi bilir.
Çok zır canım ya bn uykusuz kalınca çok sinirli oluyorum . Kızım düzene oturdu artık inşallah değişmez . Mutlu anne mutlu bebekMaşallah masallah darısı başımıza. Nazar değmesin bebeginize . 12 saattir toplasiniz 2 saat uyumadi.
bizde sadece kırkında yapılır bunlar.Canlar bugün 20.gunumuz yani yari kirkimiz cikiyor
Bizde 20 taş toplanip tek tek sua okunup banyo suyuna koyulur bebek bununla yikanir sonra o sudan anne de banyosunda dökünür kendine Suyun kalani da akarduya dökülür
Ha bi de bi tane altin koyulur taslarin yanina O taslar sonra saklaniyor sanirim bu kismi tam bilmiyorum
Sizde neler yapiliyor
Ogleden sonra yapacağız biz ay 20 gun ne cabuk geçti Allah uzun saglikli omurler versin bebislerimize
canm kac gunluk kizin ? belki bizimki de gununu bekliyor die dusunup kendimizi teselli edelimBu kadar okuduklarımdan sonra mayıs ayının en uslu bebeği ilan ediyorum kızımıİnşallah en kısa zamanda sizin bebişlerde benim kız gibi olur o kadar rahatım ki artık maşallah kızıma . Ne gaz sorunu ne kaka sorunu ne uyku sorunu kaldı . Akşam en gec dokuz da bi yatıyor 3.5-4 saat arayla emiyor uyuyor . Önceden altıda kalkar uyumazdı . Artık yeni taktiğim altıda emzirdikten sonra yanıma yatırıp emziği veriyorum bana bakarak uyuyor . 9.5 -10 da kalkıyoruz . Sonra kaka faslı karnı doyuyoe gayet mutlu ve ben rahat rahat khvaltı yapıyorum . Sonra arada bi daha bi saat uyuyor .uyanıyor oyun oynuyor . Sonra yine uyuyor . Tabi uyanıkta kalıyor baya aralarda . Her gn dışarı çıkarıyorum artık . Arabaya bindiği an yine uyuyorn iki gün önce annemle hastaneye götürmüştüm . Dönüşte ilk kez otobuse bindik bebek arabasıyla . O durak anonslarında bile gözünü açmadı . Bu arada bu hafta annem kaldı yanımda ondan mı bu kadar uslu bilmiyorum . Ayy çok mutluyum darısı hepinizin başına
Ya hijyen falan çok derdim de değil dediğin gibi ellerini ağzına sokmaya başladığında olay bitiyor zaten hijyen açısından. Sadece işte beni bırakır mı falan diyorum emziği alınca ağzını nebileyim o da saçma bir kaygı anladığım kadarıyla. Gece çok gğzel uyuyor da işte şu son 4 gündğr gündüz uykusu hiç yok maşallahhhayır bi de gündüz uyumak istiyor başlıyor zırlamaya memeyi veriyorum iki kere çekiyor süt gelmeye başlayınca basıyor yaygarayı,istiyor ki süt gelmesin o ağzında gevelesin yani aslında tam rezillik dimi bu durumu ben alayım ya bi emzik ne alayım ne iyi olur ki onların da milyon tane çeşidi varmış gördüm
Ben sallamıyorum emerken uyuyır gazını çıkartıp yatırıyorum biraz oynasada uyuyır yinede . Yada salonda babynestin içinde kendi kendine uyuyır en fazla çok uykusu varsa emzik veriyorumHerkese merhaba:) arkadaslar kafamı kurcalayan bir soru var. Bebeklerimizi nasıl uyutmalıyız? Sallama geleneği hep varolan bit teknik kültürümüzde ama önerilmiyor. Kendi kendine uyuma yöntemini denedim bikaçkere uyudu aslında ama ayakta sallamak bana kolay gekiyor nedenseayagımda da çok narin sallıyorum öyle siddetli asla değil. 4.aya geldiğinde öğretsem nasıl olur? Sizler neler yapıyorsunuz? amerika da yasayan bi arkadaş vardı orada nasıl yapılıyor? İlk gündem itibaren mi kendi kendine uyuması sağlanıyor acaba?
54 günlük canım . Gaz problemi sadece 15. -30 günlük aradı oldu o da çok az . Gece uykusu hep vardı . Bi ara gündüz çok az uyuyordu onu da atlattık şükürcanm kac gunluk kizin ? belki bizimki de gununu bekliyor die dusunup kendimizi teselli edelim
Allah razı olsun. Ismarladim getirecek eşim yaparım bu akşam. Bende Beykoz da ikamet etmeme rağmen 1 kere gittim. Hz Yusa ya .Hayatimmm70 canım bu çaydan bende içiyorum bebeğine de 3 haftayı geçtikten sonra vermeye başladım. 3 hafta sonra gaz sancıları başlıyor çünkü. Sabah aksam veriyorum ben evde karistirdim hepsinden aynı miktarda 3 çorba kaşığı kadar bi kavanozda koydum. Hatta dün dışarıdaydık hz. Yuşa türbesine gittik yanıma aldım ama yapamadım. Kızım gece kıvrandı sabah 5 de kalktı. Bi kaç gün ver bebise inşallah iyi gelir.
Kizlar bebisleri 4 5 6 saat uyandirmadan birakmak normal mi. Uzun sure ac kaliyo kalmasin diye bn en uzun 3 bucuk saatte kaldiriyorum :/. Ne diyosunuz
ben de taşları kaynattımÇiçek anahtar tuz şeker koyan olmuş ben sadece çiçek ve taş koymalarına izin verdim onalrida önce yikattim sirkeli suda
maşallah kuzuyaBu kadar okuduklarımdan sonra mayıs ayının en uslu bebeği ilan ediyorum kızımıİnşallah en kısa zamanda sizin bebişlerde benim kız gibi olur o kadar rahatım ki artık maşallah kızıma . Ne gaz sorunu ne kaka sorunu ne uyku sorunu kaldı . Akşam en gec dokuz da bi yatıyor 3.5-4 saat arayla emiyor uyuyor . Önceden altıda kalkar uyumazdı . Artık yeni taktiğim altıda emzirdikten sonra yanıma yatırıp emziği veriyorum bana bakarak uyuyor . 9.5 -10 da kalkıyoruz . Sonra kaka faslı karnı doyuyoe gayet mutlu ve ben rahat rahat khvaltı yapıyorum . Sonra arada bi daha bi saat uyuyor .uyanıyor oyun oynuyor . Sonra yine uyuyor . Tabi uyanıkta kalıyor baya aralarda . Her gn dışarı çıkarıyorum artık . Arabaya bindiği an yine uyuyorn iki gün önce annemle hastaneye götürmüştüm . Dönüşte ilk kez otobuse bindik bebek arabasıyla . O durak anonslarında bile gözünü açmadı . Bu arada bu hafta annem kaldı yanımda ondan mı bu kadar uslu bilmiyorum . Ayy çok mutluyum darısı hepinizin başına
endişilenme cnm. benimki beş günde bir yapıyor,iki tane doktor bir günde yedi kez yapması da normal, yedi günde bir yapması da dedi.Kızlar benim kız günde 1 en fazla 2 sefer kaka yapıyor. Bezi doluyor yaptıgında. Normal mi bu? Hani 3-4 defa yapmalı falan diyorlar ya
Allah razı olsun. Ismarladim getirecek eşim yaparım bu akşam. Bende Beykoz da ikamet etmeme rağmen 1 kere gittim. Hz Yusa ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?