2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu kadar okuduklarımdan sonra mayıs ayının en uslu bebeği ilan ediyorum kızımı İnşallah en kısa zamanda sizin bebişlerde benim kız gibi olur o kadar rahatım ki artık maşallah kızıma . Ne gaz sorunu ne kaka sorunu ne uyku sorunu kaldı . Akşam en gec dokuz da bi yatıyor 3.5-4 saat arayla emiyor uyuyor . Önceden altıda kalkar uyumazdı . Artık yeni taktiğim altıda emzirdikten sonra yanıma yatırıp emziği veriyorum bana bakarak uyuyor . 9.5 -10 da kalkıyoruz . Sonra kaka faslı karnı doyuyoe gayet mutlu ve ben rahat rahat khvaltı yapıyorum . Sonra arada bi daha bi saat uyuyor .uyanıyor oyun oynuyor . Sonra yine uyuyor . Tabi uyanıkta kalıyor baya aralarda . Her gn dışarı çıkarıyorum artık . Arabaya bindiği an yine uyuyorniki gün önce annemle hastaneye götürmüştüm . Dönüşte ilk kez otobuse bindik bebek arabasıyla . O durak anonslarında bile gözünü açmadı . Bu arada bu hafta annem kaldı yanımda ondan mı bu kadar uslu bilmiyorum . Ayy çok mutluyum darısı hepinizin başına

Maşallah masallah darısı başımıza. Nazar değmesin bebeginize . 12 saattir toplasiniz 2 saat uyumadi.

sofiarya benim kızın yeşil mukuslu kakası 2 haftadır devam ediyor tahlil yaptırmak gerekirmi sence birşeyi yokken hastaneye götürüp oralarda hasta etmekte istemiyorum şaştım kaldım

Maşallah masallah darısı başımıza. Nazar değmesin bebeginize . 12 saattir toplasiniz 2 saat uyumadi.
Çok zır canım ya bn uykusuz kalınca çok sinirli oluyorum . Kızım düzene oturdu artık inşallah değişmez . Mutlu anne mutlu bebek inşallh düzene girer sizinde

Herkese merhaba:) arkadaslar kafamı kurcalayan bir soru var. Bebeklerimizi nasıl uyutmalıyız? Sallama geleneği hep varolan bit teknik kültürümüzde ama önerilmiyor. Kendi kendine uyuma yöntemini denedim bikaçkere uyudu aslında ama ayakta sallamak bana kolay gekiyor nedense ayagımda da çok narin sallıyorum öyle siddetli asla değil. 4.aya geldiğinde öğretsem nasıl olur? Sizler neler yapıyorsunuz? amerika da yasayan bi arkadaş vardı orada nasıl yapılıyor? İlk gündem itibaren mi kendi kendine uyuması sağlanıyor acaba?

bizde sadece kırkında yapılır bunlar.

canm kac gunluk kizin ? belki bizimki de gununu bekliyor die dusunup kendimizi teselli edelim

Hayatimmm70 canım bu çaydan bende içiyorum bebeğine de 3 haftayı geçtikten sonra vermeye başladım. 3 hafta sonra gaz sancıları başlıyor çünkü. Sabah aksam veriyorum ben evde karistirdim hepsinden aynı miktarda 3 çorba kaşığı kadar bi kavanozda koydum. Hatta dün dışarıdaydık hz. Yuşa türbesine gittik yanıma aldım ama yapamadım. Kızım gece kıvrandı sabah 5 de kalktı. Bi kaç gün ver bebise inşallah iyi gelir.

Ben bir kaç kez emzik verdim ama sonrasında mememi emzik gibi emmeye başladı yani aerola bölgesini değilde meme ucunu emzik gibi emerek emmeye başladı o da biraz mememi acıttı. Sonra vermemeye başladım ki zaten süt yok diye fırlatıyordu. Bizimki de meme olacak süt gelecek paşada uyuyacak arada 2 çekecek..
allah sonumuzu hayır etsin

Ben sallamıyorum emerken uyuyır gazını çıkartıp yatırıyorum biraz oynasada uyuyır yinede . Yada salonda babynestin içinde kendi kendine uyuyır en fazla çok uykusu varsa emzik veriyorum

Kızlar benim kız günde 1 en fazla 2 sefer kaka yapıyor. Bezi doluyor yaptıgında. Normal mi bu? Hani 3-4 defa yapmalı falan diyorlar ya

canm kac gunluk kizin ? belki bizimki de gununu bekliyor die dusunup kendimizi teselli edelim
54 günlük canım . Gaz problemi sadece 15. -30 günlük aradı oldu o da çok az . Gece uykusu hep vardı . Bi ara gündüz çok az uyuyordu onu da atlattık şükür

Allah razı olsun. Ismarladim getirecek eşim yaparım bu akşam. Bende Beykoz da ikamet etmeme rağmen 1 kere gittim. Hz Yusa ya .

maşallah kuzuya

Kızlar benim kız günde 1 en fazla 2 sefer kaka yapıyor. Bezi doluyor yaptıgında. Normal mi bu? Hani 3-4 defa yapmalı falan diyorlar ya
endişilenme cnm. benimki beş günde bir yapıyor,iki tane doktor bir günde yedi kez yapması da normal, yedi günde bir yapması da dedi.

Allah razı olsun. Ismarladim getirecek eşim yaparım bu akşam. Bende Beykoz da ikamet etmeme rağmen 1 kere gittim. Hz Yusa ya .

Canım sen geldim aklıma beykoz devlet hastanesini görünce. Yakında olunca gidilemiyor zaten canım. Kartaldan uzak ama her sene gitmee calisiyoruz Çok rahatlatıcı bir ortamı sahane manzarasi var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…