2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ilk iki hafta kilo kaybettik. Sonra düzeldi günde 15-35 gr alması lazimmis, bazen 20 bazen 30 lıkır almış oluyor. Biruygulamadan büyüme eğrisine bakıyorum o egride gidiyor haftalik degerleri.

Gerçi üç gündür emzirmeyi biraktim, sagilmis süt + mamaya başladım gibi. Göğüs ucumda geçmeyen çatlak, beyaz kabarcıklar oluştu. Emmese de agriyor. Doktora gosterdim normal çatlak dedi. Ertesi gun Emzirdiktem sonra emzirme hemşiresine gösterdim mantar dedi.

Emziremiyorum diye, cok mutsuzum. Sürekli agliyorum

Evet kimse yok. TV bile acmiyoruz pek. Sürekli uyutuyoruz. Eşim izin aldı memeede 15er dk dan fazla kalmasini yasakladı. Bebegimi özlüyorum. Ama canım da çok acıyor
Memeden süt geldiği sürece yeniden seni emmemesi için hiçbir sebep Yok,sadece sağdığını versen yetmez mi ki mama hiç vermesen :( yaraların iyileşince yeniden tutarsın memeye emer hiç merak etme, benim büyük kızım 3 aylıktı beni emmeyi bırakmıştı 3 Aydan 5aya kadar sağdım verdim sadece sütümü,5.ayda keyfi geldi nolduysa yeniden beni emmeye başladı 20aya kadar emzirdim. Ki seninki bırakmamışta seni,yaraların iyileşir bir hafta 10güne kadar dönersin yine emzirmeye. 3 saatte bir çift meme 15dk yeterde artar bile büyüyorlar artık,benimki 15dk bile emmiyor 10ar dk yetiyor şişiyor hemen tostos :emir_bebek:

deliricem heralde, uyumuyor uyumuyor. ni gun iyiysek iki gun kotu geciyor. zar zor uyutuyorum meme emerken onda da yatagina koydugum an yine uyaniyor. bi dahakine koymuycam yataga, kucakta kac dk uyuycak acaba, cok uzun surmez yine kesin

Benimki bu saate kadar uyudu çok şükür ya Allah yüzüme baktı ay çok mutlu oldum 65 defa uyansak da uyuduk geri kuzum darısı başına ya
Önceden uyurdu canım 1 haftadır bı haller oldu bütün gün uyurdu 8 de kalkar 1e kadar durur sonra geri uyurdu bişey oldu çocuğa uyumuyor şimdi ben uyandım o uyuyo

deliricem heralde, uyumuyor uyumuyor. ni gun iyiysek iki gun kotu geciyor. zar zor uyutuyorum meme emerken onda da yatagina koydugum an yine uyaniyor. bi dahakine koymuycam yataga, kucakta kac dk uyuycak acaba, cok uzun surmez yine kesin
Denedim cnm 1 saat uyuyo gündüz kucakta o yüzden üstüme yatıp emiyo uyuyo ben de uyuyorum :KK70: sağım solum yastık dönemiyorum bebiş üstümde valla insan sıkılıyor yedir uyut kalksın :-(

İşte bakalım bizimki Hangisini beğenecek :KK66: çok damaklı birşey almam ama aventinkilerde parmak gibi dümdüz omları da tutmayabilir chicconunkiler olr gibi geldi ama deniyecez artık, valla dışarıdayken sakinleştirse bana yeter :KK66:
Benimki o dümdüzleri tuttu işte ama bebekten bebeğe değişir gibime geliyor. Chicconun hepsini denedim ı ıh tutmadı. Tuttur canım valla çok iyi oluyor benim kurtarıcım gerçekten diyorum ya benimki sürekli memede durmak istiyor o yüzden dayıyorum emziği

Gunaydin anneler. Ben haziran annesiyim dogum 4haziran gozuktugu icin belki mayista dogar diye burayida takip ettim hep :) cok sukur 3 haziranda kucağıma aldim yavrumu allah herkesin yavrusuna saglik sihhat versin.
Ateş ölçer ne kullaniyorsunuz acaba tavsiye alabilir miyim?
Medisana alından ölçer aldık biz çok memnunum
Suyu odayı bebeği her şeyi ölçüyom

Oda sıcaklığında 3 saate kadar kalabilir canım sıkıntı Yok,güneş almayan bir yerde bekletirsin hava da sıcak zaten tekrar ısıtmana da gerek yok,memeden gelende soğuğa yakın ılık oluyor içsin öyle :KK66: benimki de dün gündüz hiiiiç uyumadı akşam 8de vurdu kafayı 2de emmeye kalktı,5de kalktı, 8de kalktı 3 saatte bire bağladı çift meme emdi hemde ve şimdi hala uyuyor düzenin gözünü seveyim :kahve:
Benimde bu gece hiç ellemedim 3 saate uyandı emmeye emzirdim uyudu sanırım düzene girecek şimdide uyuyor mis gibiii inşallah bu düzenleri devam eder :)

Denedim cnm 1 saat uyuyo gündüz kucakta o yüzden üstüme yatıp emiyo uyuyo ben de uyuyorum :KK70: sağım solum yastık dönemiyorum bebiş üstümde valla insan sıkılıyor yedir uyut kalksın :-(
uyudu boyle ser sefil. ama bana uyku yok, omzumda kafasi, koltukta yari oturur durumdayiz. kipirdasam mizildanmaya basliyor. bacaginin yan tarafinda da bi islaklik var, cis mi yoksa benm terim bilmiyorum, cis gibi ama kipirdamiycam, yatsin oyle cisli cisli, zaten bedeviler gibi yasiyor artik anasi. banyo kisitli, catal bicak zaman kaybi, temiz ev bir hayal, saclar karman corman. analik carpti beni walla

sofiarya sofiarya canim emziği çıkaranlardan Allah razi olsun ben dışarı çıkarken veriyorum rahat rahat geziyorum 1 2 saat oyaliyo bizi zaten acıkınca firlatiyo bu sefer çılgın gibi emiyo sonra gelsin tatli uykular:KK49:avent soft serisini aldi bizim kız iyi ki alıştı valla kurtardı bizi evde zaten cok
Nadir veriyorum mesela altini alirken acikmis olunca deli gibi bagiriyo ya da banyodan sonra masaj yapmadan önce ağlıyo o zaman veriyorum gibi gibi al kurtul bence

uyudu boyle ser sefil. ama bana uyku yok, omzumda kafasi, koltukta yari oturur durumdayiz. kipirdasam mizildanmaya basliyor. bacaginin yan tarafinda da bi islaklik var, cis mi yoksa benm terim bilmiyorum, cis gibi ama kipirdamiycam, yatsin oyle cisli cisli, zaten bedeviler gibi yasiyor artik anasi. banyo kisitli, catal bicak zaman kaybi, temiz ev bir hayal, saclar karman corman. analik carpti beni walla
Off hangimizi çarpmadı ki :110:bizimki de epey uyudu çişi yapmıştır kesin ama almadim uyanmasin diye ilk defa rahat bi kahvalti ettim

Benim memede de iltihap var antibiyotik kullanıyorum
Birinin ucu beyaz dediğim gibi emzirmemek mi lazım ya
Doktor bana emzirirsen daha çabuk geçer dedi
Bugün hastaneye gidicez olmadı bi sorayım
Ya o beyazlardan bnm tek memede var ve cok agriyo emzirme sonrasi. Doktordan snra ne dedigini yazarmisn canm

Gunaydin anneler. Ben haziran annesiyim dogum 4haziran gozuktugu icin belki mayista dogar diye burayida takip ettim hep :) cok sukur 3 haziranda kucağıma aldim yavrumu allah herkesin yavrusuna saglik sihhat versin.
Ateş ölçer ne kullaniyorsunuz acaba tavsiye alabilir miyim?

Bn beurer kullaniyorum. Temassiz ates olcer. Yanlis gosterdigini yazmislar hep tereddutte kaldim ama bence dogru. Mesela kolalti civali dereceyle 36.8 cikiyo alinda temassizla 37.1 fln. Ben menunum zaten dereceyi cozunce anliyosun kac gösterdiğini

Ya o beyazlardan bnm tek memede var ve cok agriyo emzirme sonrasi. Doktordan snra ne dedigini yazarmisn canm

Bn beurer kullaniyorum. Temassiz ates olcer. Yanlis gosterdigini yazmislar hep tereddutte kaldim ama bence dogru. Mesela kolalti civali dereceyle 36.8 cikiyo alinda temassizla 37.1 fln. Ben menunum zaten dereceyi cozunce anliyosun kac gösterdiğini
Enfeksiyondan o emzirmene hiç engel yok hatta bol bol emzir dedi canım

Ay sorma dün tam yarım saat saçımı açmaya çalıştım duşta krem bitti :KK43: dolaşmış bir de uzun ki kıyamıyorum ilk defa bu kadar uzadı ama topuz yapmaktan blendaks reklamındaki kıza dönmüşüm :KK70:

sofiarya sofiarya canim emziği çıkaranlardan Allah razi olsun ben dışarı çıkarken veriyorum rahat rahat geziyorum 1 2 saat oyaliyo bizi zaten acıkınca firlatiyo bu sefer çılgın gibi emiyo sonra gelsin tatli uykular:KK49:avent soft serisini aldi bizim kız iyi ki alıştı valla kurtardı bizi evde zaten cok
Nadir veriyorum mesela altini alirken acikmis olunca deli gibi bagiriyo ya da banyodan sonra masaj yapmadan önce ağlıyo o zaman veriyorum gibi gibi al kurtul bence
Benimki onu da almiyo :( bakkal emziği bulcam az kaldı. Çünkü hiç kendi birkamadi memeyi benim çocuğum bir buçuk saat emmisligi var beni emzik yaptı

Kizlar bebisleri 4 5 6 saat uyandirmadan birakmak normal mi. Uzun sure ac kaliyo kalmasin diye bn en uzun 3 bucuk saatte kaldiriyorum :/. Ne diyosunuz

Maalesef uyumadi. Üstüne üstlük felaket kıvranıyor gaz sancısı tuttu. Zikkim olası damlalar bir halta yaramıyor. Solucan gibi kıvranıyor yavrum. Son ses kolik müzikleri acik. Kafam kazan gibi oldu. İnşallah tez zamanda biter.
Bizim çayı dene cnm Mayıs anneleri çayı oldu :KK70:

Back