- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #62.901
Memeden süt geldiği sürece yeniden seni emmemesi için hiçbir sebep Yok,sadece sağdığını versen yetmez mi ki mama hiç vermesen yaraların iyileşince yeniden tutarsın memeye emer hiç merak etme, benim büyük kızım 3 aylıktı beni emmeyi bırakmıştı 3 Aydan 5aya kadar sağdım verdim sadece sütümü,5.ayda keyfi geldi nolduysa yeniden beni emmeye başladı 20aya kadar emzirdim. Ki seninki bırakmamışta seni,yaraların iyileşir bir hafta 10güne kadar dönersin yine emzirmeye. 3 saatte bir çift meme 15dk yeterde artar bile büyüyorlar artık,benimki 15dk bile emmiyor 10ar dk yetiyor şişiyor hemen tostosIlk iki hafta kilo kaybettik. Sonra düzeldi günde 15-35 gr alması lazimmis, bazen 20 bazen 30 lıkır almış oluyor. Biruygulamadan büyüme eğrisine bakıyorum o egride gidiyor haftalik degerleri.
Gerçi üç gündür emzirmeyi biraktim, sagilmis süt + mamaya başladım gibi. Göğüs ucumda geçmeyen çatlak, beyaz kabarcıklar oluştu. Emmese de agriyor. Doktora gosterdim normal çatlak dedi. Ertesi gun Emzirdiktem sonra emzirme hemşiresine gösterdim mantar dedi.
Emziremiyorum diye, cok mutsuzum. Sürekli agliyorum
Evet kimse yok. TV bile acmiyoruz pek. Sürekli uyutuyoruz. Eşim izin aldı memeede 15er dk dan fazla kalmasini yasakladı. Bebegimi özlüyorum. Ama canım da çok acıyor