- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.881
Maalesef uyumadi. Üstüne üstlük felaket kıvranıyor gaz sancısı tuttu. Zikkim olası damlalar bir halta yaramıyor. Solucan gibi kıvranıyor yavrum. Son ses kolik müzikleri acik. Kafam kazan gibi oldu. İnşallah tez zamanda biter.Uyur inşallah kuzum ben şimdi uyurken mamayi verdim içti uykuya devam etti gazi falan cikarmadan yatırdım valla derin derin uyuyordu inşallah uyanmaz
Ilk iki hafta kilo kaybettik. Sonra düzeldi günde 15-35 gr alması lazimmis, bazen 20 bazen 30 lıkır almış oluyor. Biruygulamadan büyüme eğrisine bakıyorum o egride gidiyor haftalik degerleri.Sizin memleketin bebişleri sükut içinde sakince uyuyarak büyüyorlar bizimkiler hala amca teyze nine kucağında sürekli bir uyarım halinde ağlayıp zırladıkça ağzına meme tıkılarakbizim burda 40günde 600 gr alsa anne kafayı yer;doktor mamaya başlatır hemen bir eyvahlar olsun psikolojisi senin pediatrist normal demiştir dimi kesin kilo alımına
Ayni moddayim. Iki hafta önce beni ve kizimi yatak odasından kovmaya calosti gece. Sabah da tatlı dille gazını cikar kızın dedim.ters ters davranıyordu. Bir gucendim ağladım. Şimdi kedi gibi. Ara ara fabrika ayarlarına dönmesi gerekiyor. Öyle yada böyle döndürüyorumBeyazkediiiiii ve 26sever Allah size sabır vermiş valla. Ben öyle kocaları camdan atarım. Benim ki herşeyde yardımcıdır. Siler süpürür, yemek yapar, bebeği oyalar ben banyoya girerim, gece uyanır mama yapar getirir ben emzirirken sonra ben yedireyim diye, bebeğin banyosunu hazırlar toplar vs vs.. sadece 1 kere öküzlük yaptı ben bebekle ciyak ciyak ugrasırken o oturdu FB basketbol maçı izledi, hiç uzatmadan boşanıyoruz dedim ve gayet ciddiydim. O oldu. Kendine çeki düzen verdi. Mesela şu an bile benimşe beraber uyanık. Ezdirmeyin kendinizi. Siz o çocugu babanızın evinden getirmediniz yada tek basınıza yapmadınız. Tek büyütecekseniz de boşanın madem, en azından bir öküzü çekmezsiniz
Benimki soothie emiyo sadeceHahaha en güzeli bakkal emzigi diyorlareşek bunlar yaaa vallahii o aventin emZikleri de dümdüz parmak gibi nasıl oturtacak çocuk onu damağına da emecek anlamadım, chicco nun damaklı klasik vardı silikon ondan alayım diyorum ama şimdi baktım bu aventin shottie midir nedir onları da medikal silikondan yapıyorlarmış wauuuuvv oldum sonuçta sürekli emecek ya tükürükle falan erir yani bişiler gider içine dandikte bizi almıyım diyorum ama bu bebelerde anladığım kadarıyla kaliteli emzik pek sevmiyorlar duyumlarım o yönde
Benimki de öyle gündüz hiç uyku yokBen vercem yaa kararımı verdim,böyle gündüz sıfır uyku,bebek bu ayol gündüz hiç mi uyumaz,gecede nefessiz uyuyor garibim yorgunluktan. Bir de büyüğünün peşinde hep dışarıdayım,küçüğü telef oluyor ağlıyorlarken ben de sinir hastasıyarın alıyorum bakalım nekadar rahata ericez görücez yarın sen de dene bence böyle yıpranıyor bebelerde daha kötü, inatlaşmanın da bir anlamı iyilik yapalım derken
Benim memede de iltihap var antibiyotik kullanıyorumIlk iki hafta kilo kaybettik. Sonra düzeldi günde 15-35 gr alması lazimmis, bazen 20 bazen 30 lıkır almış oluyor. Biruygulamadan büyüme eğrisine bakıyorum o egride gidiyor haftalik degerleri.
Gerçi üç gündür emzirmeyi biraktim, sagilmis süt + mamaya başladım gibi. Göğüs ucumda geçmeyen çatlak, beyaz kabarcıklar oluştu. Emmese de agriyor. Doktora gosterdim normal çatlak dedi. Ertesi gun Emzirdiktem sonra emzirme hemşiresine gösterdim mantar dedi.
Emziremiyorum diye, cok mutsuzum. Sürekli agliyorum
Evet kimse yok. TV bile acmiyoruz pek. Sürekli uyutuyoruz. Eşim izin aldı memeede 15er dk dan fazla kalmasini yasakladı. Bebegimi özlüyorum. Ama canım da çok acıyor
4te uyudu şimdi geri uyandıUyur inşallah kuzum ben şimdi uyurken mamayi verdim içti uykuya devam etti gazi falan cikarmadan yatırdım valla derin derin uyuyordu inşallah uyanmaz
Aminn aminn . Bizimki de 35 yasinda ama dedigin gibi yasa bakmkyor. Cahil her yas da cahilCanım evet amcasıyla geziyor ama çok şımarıyor. Amca kaptan zaten bir sefere ciksa 10 ay burada olmayacak diye ses etmiyorum.
Birde senin dediğin dusuncesizlikleri yapmaz yaş olmuş 45. Gerçi bu olaylar yaşa bakmıyor. Biz aynı evde olmadığımız için belki de yapmaz diye düşünüyorum
Allah sana sabır ve kolaylık versin canim
İşte bakalım bizimki Hangisini beğenecekKızlar emzik konusu geçmiş ben 5 günlükten beri veriyorum bir sürü emzik aldım chicconun kauçuk olanını silikon olanını nukun emziğini aldım mamajoo aldım ama damaklı diye tutmadı onları. Doğmadan aylar önce suavinex diye bir emzik almıştım sırf kabı çok güzel diye yassı ama damaklı değil onu tuttu benim oğlan başkada emzik almıyor. Bence emzik kesinlikle kurtarıcı eşim artık emziğe susturucu diyor nerde bunun susturucusu diye gezinir evdeöyle oluyorki sürekli emmek istiyor helede uyku geldimi benimkinin ağız hep açık aranır tok olsa bile dayıyorum emziği uyurken bile emiyor benimki ne zaman sıkılıyor o zaman bırakıyor. Bir tek bugün çok derin uyudu almadı hiç onun dışında benim memelerimin dinlenmesini sağlıyor. Bence alıyorsa verin hem size rahat hem emme refleksini dindiriyor.
Oda sıcaklığında 3 saate kadar kalabilir canım sıkıntı Yok,güneş almayan bir yerde bekletirsin hava da sıcak zaten tekrar ısıtmana da gerek yok,memeden gelende soğuğa yakın ılık oluyor içsin öyleAy dokunmuyorum canım içim rahat valla sayende. Gerçekten 24 saat uyumadı 10 dk belki bak saat bile demiyorum 10 dk görümcem bile şaşırdı bu nasıl bebek ben yoruldum uykum geldi bu uyumadı diye resmen direndi uykuya en sonunda sabaha karşı koyverdi kendini halende uyuyor. Arada kalktı emdi uyurken bile emsi bazen iki çekip bıraktı. Banyo 1 yada 2 saat ayık kaldı o kadar. Sabaha kadarda uyursa benim için on numara. Sağdım sütümü gece emmezse veririm hazırda bekliyor. Bakalım bugünde dinlensin yavrum. Birde ben birşey soracağım. Bu sağdığımız sütleri bir kez ısıtınca geri ısıtamıyoruz ya kaç dakikada tüketmesi gerekiyor ısınınca ben bazen ısıtıyorum ısrarla o an almıyor 20 dk falan geçiyor o an alıyor verilebilirmi 20 dk sonra süresi ne kadar onun
Benimki bu saate kadar uyudu çok şükür ya Allah yüzüme baktı ay çok mutlu oldum 65 defa uyansak da uyuduk geri kuzum darısı başına ya4te uyudu şimdi geri uyandı
Ayy böyle yazıyorsun nasıl mutluyum çok seviyorum hepiniziCanım ben nuk silikon damaklı emzik kullanıyorum oğlumda da kullanmıştım sadece uyuyacagi zaman verirsen sonradan biraktirmasida kolay oluyor birde bebek uykuya dalınca kendi atıyor zaten ağzından
OOO yazdım bunu da bir kenaranette bir kadın emziğim baş kısmına kesik atmış, böyle kolay bıraktırabilirsiniz diyordu. aklımızda olsun
Oh ohjj siz yazdıkça içim rahatlıyor vallaaçıklığında süt gelmediği için direk atıyor memeyi emmek istediğinde emiyor emziği keyif için
Ya ben durmadığı için değil uykusu geldiğinden emin olduğumu zaman o da hafif hafif sallıyorum 5dk ya kapıyor gözlerini zaten,Canım saklamaktan daha iyi değil midir emzik sence. Okuduğum kadarıyla sallandiginda bilinçli olarak uykuya geçmiyormuş bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?