- 10 Aralık 2016
- 143
- 98
- 18
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.861
açıklığında süt gelmediği için direk atıyor memeyi emmek istediğinde emiyor emziği keyif içinKızlar yaaa bir konuda çok ölümüne çaresiz ve kararsızım emzik????? Emzik vermek istemiyorum ama bir yandan da herkes emzikle çok rahat edersin diye gazlıyor. Benim kız maşşalah bir uyandı mı sabah 7de akşam 8-9a kadar 10ar dakika 10ar dakika uyuyor. Sürekli ya emiyor ya da ayağımda sallıyorumçok uyku bastırınca hatta memeden süt geliyor diye memeyi bile emmek İstemiyor sallayarak uyuyor ama 10dk şimdi ben emzik versem buna nasıl oluyor yanii hani acıkınca falan nasıl anlıyoruz ayy bi garip içim emziği emip beni emmezse memeyi bırakırsa falan oluyor mu öyle şeyler. Şu emzik mevzuuna okadar yabancıyım ki
Benim kaynim da birak yardimci olmayi daha bana yük oluyor. Destek olmasini bekleniyorum zaten de köstek olmasin yeter. Sabah yatak odasinda cocugun altini degistiriyorum konusa konusa, esim ekmek almaya çıkmıştı. Bi baktim başımda dikiliyor hic utanma da yok. Yeni uyanmisim yatak odam dağınık üstümde pijamalar. Okumus cahil ya okumus cahil gene sinirlendim gece gece.Canım benim yardımcın kaynım sayılır. Akşam üzeri alıp 1 saat oyalıyor arabayla geziyorlar yada eşim akülü arabasını alıp çıkarıyor o sırada biraz havası alınıyor oğlumun. Evde de bisikletini sürmesine izin verdik işte benimle de şarkılar söylüyoruz. Evde bisiklet iyi oldu enerjisini atıyor benimle oyun oynamaya fırsat kalmiyor
al benden de o kadar canımSaat 4 ten beri uyanık iflahim kesildi artık bir bebek neden uyumaz kaka yapti karnida tok aglamiyo habire gezecek kucakta emzikte tutmuyor zaten deli gibide uykum var
Uyuyo beşiğe koyuyorum kalkıyor hala memede cebellesiyo kaka var kesin yine nasil uyumaz küçücük bünye aklım.almiyo banyo yaptırmcam artık akşamları iyice açılıyor galiba uyku gündüz yikicam artıkal benden de o kadar canımuyumadı uyumadı 10 dk önce uyudu ama 10 dk sonra mama saati kesin uyancak manyak gibi uyku akıyor gözlerimden
ben de geçen onu keşfettim. akşam banyo yaptırınca uykusu açılıyor milletinki mayışır bizimki tam tersi. bir de sadece koynumda uyuyor ben oturucam o koynumda durucak uyuyacak öyle. ne zaman düzene girer bu uykularUyuyo beşiğe koyuyorum kalkıyor hala memede cebellesiyo kaka var kesin yine nasil uyumaz küçücük bünye aklım.almiyo banyo yaptırmcam artık akşamları iyice açılıyor galiba uyku gündüz yikicam artık
Ay bilmiyorum oğlum banyo yaptırınca ne güzel uyurdu buda omuzumda kestirip 10 dj sonra kalkiyo benim.kafa bimilyon oldu şuanda uykusuzuktanben de geçen onu keşfettim. akşam banyo yaptırınca uykusu açılıyor milletinki mayışır bizimki tam tersi. bir de sadece koynumda uyuyor ben oturucam o koynumda durucak uyuyacak öyle. ne zaman düzene girer bu uykular
kıyamam kuzum inşallah uyur da sen de sabaha kadar mışıl mışıl uyursun yaAy bilmiyorum oğlum banyo yaptırınca ne güzel uyurdu buda omuzumda kestirip 10 dj sonra kalkiyo benim.kafa bimilyon oldu şuanda uykusuzuktan
Heh işte merak ettiklerim bunlar yani hiç emzikli bebekte görmedim etrafımda mal gibiyim. Ben öyle cukcuk habire emsin istemiyorum. Şu gündüz olayımızı çözse yeter,çünkü uykusu geldiğinde benim mememi almıyor süt geliyor diye cıyak cıyak bağırıyor evde olunca ayağıma koyup sallıyorum da dışarıdayken sıçıyorum resmen sesi kısılıyor
evet canım kesin doğru ya, ben bugün öğleden sonra uyutmadım dışarı çıktık çok pişmanım dün 5bucukta uyudu bugün 11e kadar mama yedi uyudu hep sonrası uykusuzluk perişanlık çaresizlikKizlar su uyku uykuyu getiriyo olayi dogru sanirim. Sabahb7 aksam 9 asla uyumayan bebegimi bugun uyuyunca yatagina yatirmadim ( yatirinca uyaniyo 5 dakkada) kucagimda iyice dalmasini sagladim 2saat kdr. Ve gunduz 1 den bu saate kdr uyyo. Aralarda emdi ama o kdr uykuluki zor aciyo gozunu masallah
Benim kaynim da birak yardimci olmayi daha bana yük oluyor. Destek olmasini bekleniyorum zaten de köstek olmasin yeter. Sabah yatak odasinda cocugun altini degistiriyorum konusa konusa, esim ekmek almaya çıkmıştı. Bi baktim başımda dikiliyor hic utanma da yok. Yeni uyanmisim yatak odam dağınık üstümde pijamalar. Okumus cahil ya okumus cahil gene sinirlendim gece gece.
Uyuyo beşiğe koyuyorum kalkıyor hala memede cebellesiyo kaka var kesin yine nasil uyumaz küçücük bünye aklım.almiyo banyo yaptırmcam artık akşamları iyice açılıyor galiba uyku gündüz yikicam artık
Bende bekliyorum uyusun ama tilki uykusunda bizimki bu gece . Simdi mama yiyor bakalım ne zaman uyucaz.al benden de o kadar canımuyumadı uyumadı 10 dk önce uyudu ama 10 dk sonra mama saati kesin uyancak manyak gibi uyku akıyor gözlerimden
Pek niyeti yok gözler fildir fildirkıyamam kuzum inşallah uyur da sen de sabaha kadar mışıl mışıl uyursun ya
Yo artik akşam yıkanan zaten uyumuyor niyetide yokBazı bebekler daha dinç oluyor banyodan sonra. Mesela oğlum banyo sonrası yeni uyanmış gibi olurdu. Ama kızım banyo sonrası mayışıyor şu 40 i çıksın bi uyku rutini yapıp gece yıkayacağım o zaman kesin belli olur.
Evet yani bizde öyle oluyor canım yoksa her an kullanılmasına bende karşıyım gerek de yok öyle bişeyeHeh işte bana böyle gerçek deneyimler lazım, ben de öyle olsun istiyorum hatta evdeyken vermem bile,çünkü benim kız uyku moduna girdimmi bidaha yatağına koyuyorsun bakınıp bakınıp uykuya dalıyor. Ama işte o damarının tuttuğu bir an var beni bile emmediği dışarıdayken çok zorluyor ozman diyorum işte Tıkayım ağzına dalsın uykuya,uykusu olduğu için yapıyor öyle çünkü. Olur dimi sakinleşir yani o durumdayken
Sağlık ocağı monovit verdi ama doktorumuz onda paraben var diyip pur devita önerdiKızlar d vitamini için bebeklerinize damla olarak hangisini veriyorsunuz? bana doktorumuz devit3 yazmisti hamileliğimde de onu kullanmistim hatta ama içinde parafin olduğu yazılmış burda kafama takıldıLastMadOnEarth canm sen wellcare yazmıştın doktorumuza yazdirabiliyor muyuz bu damlayi yada eczaneden kendimiz de alabilir miyiz acaba kullanimi nasil yazarsan cok sevinirim
Uyur inşallah kuzum ben şimdi uyurken mamayi verdim içti uykuya devam etti gazi falan cikarmadan yatırdım valla derin derin uyuyordu inşallah uyanmazBende bekliyorum uyusun ama tilki uykusunda bizimki bu gece . Simdi mama yiyor bakalım ne zaman uyucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?