2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya evet rahatlık konusunda daha hiç aksini söyleyeni duymadım zaten, meme reddetme durumunu da duymadım kimseden emzik emiyor diye beni emmemezlik etmez herhalde biberonda olduğu gibi

Medicana uzak mı kuzum size, ben yarın gidicem bakalım memnun kalırsam söylerim.. randevuyu almış bulundum yoksa kızların dediklerine bakardım. Bir de bizim tamamlayıcı sigorta var büyük hastanelerde geçerli oluyor,sadece 15 lira veriyoruz. Aklında bulunsun, yıllık 600 lira falan ama çok kere parasını çıkarır.

Ya hijyen falan çok derdim de değil dediğin gibi ellerini ağzına sokmaya başladığında olay bitiyor zaten hijyen açısından. Sadece işte beni bırakır mı falan diyorum emziği alınca ağzını nebileyim o da saçma bir kaygı anladığım kadarıyla. Gece çok gğzel uyuyor da işte şu son 4 gündğr gündüz uykusu hiç yok maşallahh hayır bi de gündüz uyumak istiyor başlıyor zırlamaya memeyi veriyorum iki kere çekiyor süt gelmeye başlayınca basıyor yaygarayı,istiyor ki süt gelmesin o ağzında gevelesin yani aslında tam rezillik dimi bu durumu ben alayım ya bi emzik ne alayım ne iyi olur ki onların da milyon tane çeşidi varmış gördüm

He bi de o dert var tabii alacak mı bakalım işte benim tek gözlemim; gündüz uykusu gelince mememi veriyorum bir iki çekiyor süt gelmeye başlayınca koyveriyor çığlığı diyorum süt gelmesin öyle ağzında gevelesin istiyor herhalde emzik gibi yok deniyim ben yaa büyük kızıma çok üzülüyorum bunun zırlamasından büyüğüne hiç vakit ayıramıyorum olmuyor

sofiarya hangi çeşidi olacağına bebek karar veriyor canım. Oglum kiraz uçlu emzik kullandı. Kızım damaklı emziği biraz tutuyor. Kiraz uçlu hiç beğenmedi.

Emzik verme konusunda ben de kararsızım. Kızım almıyor zaten de alsa kı acaba diyorum. Çünkü emme refleksi çok kuvvetli. Agzı oyalansa mı acaba diye düşünüyorum. Bak yine bilemedim
Ahaha işte bana da böyle oluyor, bugün sahilden dönerken o halimle sana emzik Almayanın ağzına sıçsınlar diye diye çıktım yola çok afedersin,2 dk ya uyudu bu bebek arabasında sallantıda,avm ye girdim emzik reyonunun önünde 15-20 dk oyalandım bi emziğe bakıyorum bi bebeye bakıyorum ayyy bilemedim yaa dedim vazgeçtim yine çıktım avm den

sofiarya hangi çeşidi olacağına bebek karar veriyor canım. Oglum kiraz uçlu emzik kullandı. Kızım damaklı emziği biraz tutuyor. Kiraz uçlu hiç beğenmedi.
Kiraz uçlu nasıl yaa bakayım netten hiç duymadım , gerçi emziğin hiçbir çeşidini duymadım sıfır bilgi bir de fiyatlar arasında çok uçurum var yaa 5liraya da var 50 lirayada Nası iş anlamadım valla. Avent e de sinir oldum tekli satmıyor emZikleri ikili ikili koymuş 50lirada fiyat yazmış,ya tutmazsa Gitti 50lira çöp

Benim oğlumda 3,5 yaşında ve kardeşimi bırak artık benimle oyun oyna diyor çok üzülüyorum öyle deyince. Çünkü önceden oğlumla oyun kurar oynardık, hamur, boyama vs.. şimdi vakit yok. Bebişte gazlı ağlayan bir bebek. Yardımcımda yok Allah'tan başka

Biz de next to me kullanıyoruz. Baş kısmını yükselttik. O özelliği çok iyi.Eğimli olunca reflü içinde iyi oluyor. Özellikle sezeryan doğumda anne yanı yatak müthiş kullanışlı

Canım benim yardımcın kaynım sayılır. Akşam üzeri alıp 1 saat oyalıyor arabayla geziyorlar yada eşim akülü arabasını alıp çıkarıyor o sırada biraz havası alınıyor oğlumun. Evde de bisikletini sürmesine izin verdik işte benimle de şarkılar söylüyoruz. Evde bisiklet iyi oldu enerjisini atıyor benimle oyun oynamaya fırsat kalmiyor

Kızlar biz şimdi bebek arabası siparis vercez.sizden ricam kullanıp beğenenler markasını yazabilir mi
Ben önce travel sistem bi bebek atabası almıştım hiç kullanmadan pişman oldum çok büyük diye . Sattım yer e chicco lite way plus aldım baston travel çok memnunum ilerde bston almak zorunda değilim

ben alışması taraftarıyım, sürekli memede ve ağlayınca sakinleşmiyo emmeden. eylülde işe başlayınca nasıl susturacaklar diye aklım kalıyo ama zibidi almıyor emzik. öğürüyo nasıl alıştırılır ki

Valla ben de alacam yarın bakalım ikna oldum, uykuya dalarken veririm sonra çıkarırım diyorum çocuk telef oldu 3 gündğr gündüz uyumuyor şimdi de uyudu baktın azönce öyle derin uyuyor ki bitmiş yanii uykusuzluktan tabii almazsa naparım benim hele hiçbir fikrim Yok,

gaza getirmek gibi olmasın da bazı insanlar kavga etmeden olayın ciddiyetini fark etmiyorlar. tepkini koy derim. Allah yardımcın olsun.

Emzik memeyi biraktirir veya acikinca anlamam diye dusunme Zaten o aciktiginda ve aglamak istediginde emzigi agzindan ittirecek ve istesen de veremeyeceksin

Ben de emzik verdigim icin pismandim ama gecen bi tanidigimiz dogum yapti 2.cocuk ve hemen facete fotosunu koymuslar ilk gunden agzinda emzik vardi Esim de bak tecrubeli aile hemen emzik vermisler biz de rahat olalim falan dedi

kuzum henüz almadım ben. ama en kısa zamanda alıcam fırsat olmadı. internetten baktım wellcare d3 sprey fiyatı 20 tl gibi bi fiyat eczanede de en fazla 25 tl falandır. ben doktor muayenehanesine gittim o söyledi bunu kullan diye belki de hastanedeki doktorlar yazıyordur bilmiyorum ama eczaneye gidince de direkt alabiliyorsun yani sorun olmaz. bana doktor günde bir defa ağzının içine bi fıs sık dedi

Valla kesinlikle rahatlık soficim . Benimki alıştı bb uykusu gelince veriyorum genelde . Ama ilk zamanlar aklıma geldikçe ç tok fark etmez verdim alışsın diye . Açken o biraz enip atıyor zaten . Ya da direk hiç kabul etmiyor . Uykusu gelince verşyorum biraz emiyor . Daldığında yine kendisi atıyor emziği

yani avent te browns ta gaz yapiyor oyle mi hangisini alcam kizlar ben yaaa
canım malesef ister istemez hepsinde gaz oluyor. ben avent kullanıyorum büyük ve cam olanından. memnunum. geçen bir de avent in cam olmayanını sipariş ettim bi tane biberonumuz vardı 2. de olsun diye. ikisinden de memnunum kızım rahat kavrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…