Kızlar kızım dünden beri çığlık atarak ağlıyor yorgun düşüp uyuyo, uyanıyor ağlıyor.. Ne yapacağımı şaşırdım, kakasını yapıyo geğiriyo emiyo ama ağlıyor ve eşim kılını kımıldadp nesi var die bakmıyor bilgisayarda savaş oyunu oynuyor. Bir Dünya iyilik yada kötülükle laf söyledim adama, yok, savaşın ortasında hep sorun çıkarıyormuşuz... Zor bela yrn için doktora gitmeye ikna ettim.. Sustur işte dio.. Bide yrn ailesine bebeği sevdirmeye götürcez dio.. Gel bu adamın ailesine yüzün gülsün , gel bebeği birinin kucağına ver yapabilirsen şimdi.. Ben mi bi yerini acıttım, eşim tutarken yanlış bi hareket mi yaptı bebeğe de canı acıdı böyle ağlıyor kafayı yicem.. Dün çay tarifi istedim de bakamadım tele şu saate kadar. Yıkadım zor bela da uyudu kızım öyle bakıyorum tele.. Ev tam dandini nerden başlayım da toplayın, yemek yemedim onu mu yiyeyim çok terledim duş mu alayım sırtım kopuyor ağrıdan geceden beri kızı evde gezdiriyorum uzanayım mı
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
bundan sonra bu adam kızım ve bana sizi seviyorumlu konuşursa boşa tatava yapma dicem hiç bir sözünün hikmeti yok.. 7 göbek yabancı olsa kızımın çığlıklarına bi kalkar bakar.. Oyun nedir yaa bozarsın baştan oynarsın. Yrn ailesi bana bi laf soksun, o kadar doluyum ki hem eşime hem ailesine, o kadar bitkinim ki hem bedenen hem ruhen kavga çıkarırım die korkuyorum. Adamın yanında kızı yıkadım zor bela tek başıma oyuna bakmaktan farketmemiş, oyuna ara verdim hadi yıkıcaz mı ne yapıcaz dio.. Ben giydirdim bile yanında onca uğraşa yuhhh yani nasıl farketmedin... Çok sinirim bozuk hıçkıra hıçkıra ağlayacağım var.. Anamın evine gidesim var.. Ne hayır görüyorum ben bu adamdan ve ailesinden.. Hiiiççççç... Ömrümü boşa zora sokuyorum bunların yanında.