2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Ben konu konu değil de. Konu+soru şeklinde calisirsam daha çok anlamış oluyorum. Konuyu bir kitapta bitirip 3 ayrı kitapta soru çözümü yapmıştım matemaik ve geometri de. Çok güzel oldu mat ve geo şu anda şükürler olsun.

Konu çalışıp soru çözülmezse ben unuturum eminim.

Çalışma şekilleri , anlama kapasitesi kişiden kişiye değişir tabii. Sen öyle daha iyi calisacagina inaniyorsun öyle daha iyi gelir sana.

Yeni gelen arkadaslarim hoş geldiniz. Hepbirlikte halledelim şu sınava. Birbirimize katkımız olsun. Bildiri verirsek konu bitimlerinde şu kadar soru şu konudan bitti diye daha çok hirslaniriz diye dusunmekteyim. Ne dersiniz ?

Hoşbolduk. Bence de iyi olur bildirim verilirse. Arkadaşlar nasil bir yol izliyorsunuz ben calistiktan sonra tekrarlari yapamiyorum. Ve unutuyorum. Bilgi verir misiniz bu konuda.
Bu arada matematikten temel konular çalışildi 40 soru çözüldü.

Türkçe Noktalama işaretleri 80 soru çözüldü.
Sözcük yapısı 20 soru çözüldü.
matematik 16 soru temel kavram çözüldü.

Matematik bitti ama çıkmış sorulardan bütün konuları baştan sona kadar tekrar çözmeye karar verdim. Böylece tamamen pekiştirmis ve çıkmış soruları da halletmis olurum diye dusunmekteyim.

Yatılı misafirim gelecekmis. O yüzden beş gün tam olarak calisamayacagim. Ama sonra kesinlikle devam edeceğim. Yine arada mattan 20 soru da olsa çözeceğim ki derslere karşı soğukluk olmasın.

Arkadaşlar çalışmalar nasıl? Çok çalışalım da birbirimizi hirslandiralim

Ben çok bakamiyorum. Firsat buldukça bakiyorum. Matematikten temel kavramlardayim daha. Konu + soru seklinde ilerliyorum. Cok yavaş gidiyorum insallh bitiririm bebek olunca çok zormuş çalişmak

Çift yıllarda çok kişi girdiğinden kpss daha zor oluyo çok ayrıntı soruyorlar konu bilgin çok sağlam olmalı ve tabiki ki hız da önemli bu sene yetistirememisler bu yüzden matematigi iyi olan bile sure sıkıntısından matı yetistirememis bildiği halde yapamayan çok , bu sene çok sıkı hazirlanmaliyiz , ben bir dersi tamamen bitirip öyle diğeri ne geçiyorum planlamami ona gore yaptım bir günde birden fazla ders çalışacak vaktim olmadığından malum bebek ev temizlik yemek misafir anca yetistiriyorum

Türkçe isim zamir konusu çalışıldı ve bitti.

Ben çok bakamiyorum. Firsat buldukça bakiyorum. Matematikten temel kavramlardayim daha. Konu + soru seklinde ilerliyorum. Cok yavaş gidiyorum insallh bitiririm bebek olunca çok zormuş çalişmak
Bence de bebekle zor ama yapilabilir. Yapmak zorundayız. Başka çare yok ne yazık ki. Bıkmadan çalışır halledersin insallah. Başlamak bitirmenin yarısidir.

Çift yıllarda çok kişi girdiğinden kpss daha zor oluyo çok ayrıntı soruyorlar konu bilgin çok sağlam olmalı ve tabiki ki hız da önemli bu sene yetistirememisler bu yüzden matematigi iyi olan bile sure sıkıntısından matı yetistirememis bildiği halde yapamayan çok , bu sene çok sıkı hazirlanmaliyiz , ben bir dersi tamamen bitirip öyle diğeri ne geçiyorum planlamami ona gore yaptım bir günde birden fazla ders çalışacak vaktim olmadığından malum bebek ev temizlik yemek misafir anca yetistiriyorum
aynen senin gibi düşünüyorum. Zor olacak sınav. Çok çalışmak lazım. Bende tek ders şeklinde ilerledim. Bana böyle daha faydalı oldu.

Türkçe Sözcük yapısı konusu bitti.
Türkçe Sözcük türleri konusu bitti.
Türkçe Cümlenin öğeleri konusu da bitti.

Mat her gün 20 soru çözüldü.

Çalismaya calisiyorum kac gundur misafirim vardi pek bakamadim. Kizlar eşim surekli moralimi bozuyor yapamayacagimi söylüyor. Ben pek calisamadigim icin. İnancim kirildi.
Bu arada geometri acilar bitti 80 soru cözüldu. Türkçe paragraf çözuldu 50 soru.
Simdilik bu kadr

X