- 11 Mayıs 2017
- 16
- 14
- Konu Sahibi FightForVictory
Benim planım Eylüle kadar konuları sağlam bir şekilde bitirip eylülden sonra da bol bol soru çözmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mantıklı bence canim. Başarılar...Bende türkçe matematik geometri o sekilde simdilik iletlemek istiyorum nasil sizce?
Bence de bebekle zor ama yapilabilir. Yapmak zorundayız. Başka çare yok ne yazık ki. Bıkmadan çalışır halledersin insallah. Başlamak bitirmenin yarısidir.Ben çok bakamiyorum. Firsat buldukça bakiyorum. Matematikten temel kavramlardayim daha. Konu + soru seklinde ilerliyorum. Cok yavaş gidiyorum insallh bitiririm bebek olunca çok zormuş çalişmak
aynen senin gibi düşünüyorum. Zor olacak sınav. Çok çalışmak lazım. Bende tek ders şeklinde ilerledim. Bana böyle daha faydalı oldu.Çift yıllarda çok kişi girdiğinden kpss daha zor oluyo çok ayrıntı soruyorlar konu bilgin çok sağlam olmalı ve tabiki ki hız da önemli bu sene yetistirememisler bu yüzden matematigi iyi olan bile sure sıkıntısından matı yetistirememis bildiği halde yapamayan çok , bu sene çok sıkı hazirlanmaliyiz , ben bir dersi tamamen bitirip öyle diğeri ne geçiyorum planlamami ona gore yaptım bir günde birden fazla ders çalışacak vaktim olmadığından malum bebek ev temizlik yemek misafir anca yetistiriyorum
Hedef koymak çok iyi oluyor. Maşallah sana. Allah kolaylıklar versin.Coğrafya hedefimi söyleyeyim zamanın da yapma mecburiyetim olsun . 7 hazirana kadar konular bitiyor 15 hazirana kadar soru ve tekrarlarım olacak