---2018 KPSS B'YE BENİMLE HIRSLANIP ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR ARIYORUM--

Ben de bir hafta kadar önce başladım, Eylül'de çalışmaya başlayacağım için bu zamanları iyi değerlendirmeye çalışıyorum. Benim genel yetenek iyi olduğu için tarihle basladim, günde 4-5 saat çalışıyorum. Kaynak olarak tarihin pusulası konu anlatımını kullanip, ramazan Yetgin in videolarını izliyorum(adam bi şahane). Soru bankası olarak da tarihin pusulası, evveliyat, ihtiyaç yayınlarını kullanıyorum. Hiç kitap almadım henüz, PDF indirdim. 2018 için kitaplar basılınca almayi düşünüyorum. Sınava benim gibi ilk kez girip de tarihe Fransız kalanlara tavsiyem bir an önce başlayın :)

Canım bölümün ne

merhabalar, konuyu görünce üye oldum hemen :) bende yaklaşık bir aydır kpss çalışmalarına başladım. Yaş 24 mühendislik mezunuyum inşallah 2018 de atanırız. matemetikten sırasıyla soru çözerek ilerliyorum şu an problemlere geçtim tarih ve coğrefyaya da bir hafta oldu başlayalı bakalım hayırlısı 2016 da 78 almıştım her gün giremesemde arada girip takipte olacağım inşallah

Mebde 5 senedir matematik öğretmenliği yapıyorum. On senedir de özel ders tecrübem var.
*Her seviyede TEOG,YGS,LYS,KPSS,DGS,ALES sınavlarına hazırlık
* ilköğretim ve lise öğrencilerine; derslerine ve performans ödevlerine yardımcı, dönem içersindeki sınavlarına hazırlık
MATEMATİK ve GEOMETRİ dersleri veriyorum.öğrenci ile uyumlu güleryüzlü ve anlayışlıyımdır.

Bilgi ve iletişim için mesaj atabilirsiniz.

ee kimsecikler yok mu :) uzun bi aradan sonra geldim tekrar kaldığım yerden devam :) 6 gün boşum oturmak olmaz dedim tarihten devam ediyorum :)

Ben daha yeni başlayacağım çalışmalara geç mi kaldım biraz diye düşünüyorum. Yeni mezun olduğum için iş arıyordum sürekli bir türlü sınava hazırlansam mı hazırlanmasam mı bilemedim ancak karar verebildim :)

bence geç değil , ben de yeniyim

Bende coğrafyadan başlayacaktım ama elim gitmedi matematik baktım. Sözellere bakmam lazım aslında en büyük sıkıntım

tarih ve coğrafyanın ilk konuları bitti.. şimdi matematik ve türkçeden soru çözmeye geçiyorum :) sizler ne yapıyorsunuz kızlar?

ee kimsecikler yok mu :) uzun bi aradan sonra geldim tekrar kaldığım yerden devam :) 6 gün boşum oturmak olmaz dedim tarihten devam ediyorum :)
Tarihe hangi kaynaktan nasıl çalışıyorsunuz acaba önereceğiniz bir yayın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…