• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

---2018 KPSS B'YE BENİMLE HIRSLANIP ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR ARIYORUM--

hep böyle yoğun musun? :) Allah kolaylık versin. Seviliyorsun demek ki böyle gelenin gidenin bol. Allah yardımcın olsun. Yemeği ben yapacaksam yatılı misafir sevmiyorum. Beni bildiklerinden mutfak orda diyorum. :)
eşimin akrabası canım gelmeyin diyemem ankarada işi var bir de kardeşimin arkadaşı gelecek ..
yatılı misafir kaynanam kaynatam her kış gelirdi bu sene de kaynanam geldi tek kaynatam vefat etti bu sene gelmeyeck bakalım kpss çalışacağım diye bakalım geleni gideni severim ama ramazanlarda oluyor yoğun genel olarak o kadar yoğun değilim aslında

Merhaba arkadsslşlar bende katildim araniza. :)
Çalismak lazim arkadaşlar benim motivasyonum cok sık dusuyor birlikte motive olup çalisalim bilgilerimizi calismalarimizi paylasalim destek olalim birbirimize.

İnsallh olacak bu defa.

Merhaba arkadsslşlar bende katildim araniza. :)
Çalismak lazim arkadaşlar benim motivasyonum cok sık dusuyor birlikte motive olup çalisalim bilgilerimizi calismalarimizi paylasalim destek olalim birbirimize.

İnsallh olacak bu defa.
senin bölüm ne canım yaş kaç evli bekar :) seni de tanıyalım olur burada bildirimler yaparsak neden olmasın özellikle de ramazandan sonra burası yanacak :D:D:D:D

Ben maliye mezunuyum. 25 yaşindayim. bir bucuk yillik evliyim. 4 aylik bir oglum var. Pek bakma şansim olmuyor olunca hemn calisiyorum. Belki pek cevap veremem oglum Uyumuyor surekli ilgi istyior. Misafirlerim oluyor. Malum bayram yaklasiyor memlekete gidecez. Ama takipteyim. Her calismami paylasacam insallah. Sizler peki:)

Ben maliye mezunuyum. 25 yaşindayim. bir bucuk yillik evliyim. 4 aylik bir oglum var. Pek bakma şansim olmuyor olunca hemn calisiyorum. Belki pek cevap veremem oglum Uyumuyor surekli ilgi istyior. Misafirlerim oluyor. Malum bayram yaklasiyor memlekete gidecez. Ama takipteyim. Her calismami paylasacam insallah. Sizler peki:)
ben de ramazan da öyle canım haftasonu misafirim vardı bu hafta ful doluyum yatılı misafirim var ama ramzandan sonra inşallah tam düzene girer..
ben de 33 yaşındayım canım yaklaşık 4 senelik evliyim bebeğim yok istiyorum çok hem de her yere de yazdım sitede de :) hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar istiyorum henüz ALLAH nasip etmedi bakalım nasip bu mübarek ramazanda dualarım kabul olur inşallah amin
ben de kamu mezunuyum

Selam arkadaşlar.
Bende 27 yaşında mühendisim. Özelde çalışıyorum ama şartlarımdan memnun değilim. Devleti çok istoyorum ama özgüvenim yok. Bide ağustosta düğünüm olacak nasipse evlilik+ders yapabilirmiyimki?:bicak:

Selam arkadaşlar.
Bende 27 yaşında mühendisim. Özelde çalışıyorum ama şartlarımdan memnun değilim. Devleti çok istoyorum ama özgüvenim yok. Bide ağustosta düğünüm olacak nasipse evlilik+ders yapabilirmiyimki?:bicak:
olur canım neden olmasın mat sorularını sana da sorarız burada inşallah

Konun hayırlı olsun aaynaa aaynaa geçen sene yine konuşmuştuk sanırım yine kpss üzerine yine burdayız :) bende açtım sayfa inşallah altından kalkarız

4. Sınıfa yeni geçeceğim psikolojik danışmanlık okuuorum 2018de yıl kaybetmeden direkt atanmak istiyorum inşallah bende varım kızlar. Kitapları tamamlayıp caliscm

evet canım 2016 da olmadı bakalım nasip 2018 e kısmet ramazandan sonra iyice asılacağım
İnşallah bu sefer olur bende o dönem hazırlanamadım ama şimdi hazırlanacağım inşallah. Bir yandan diyet ve spor yapıyorum kendime program yaptım ona uymaya çalışacağım gelirim misafirliğe topiğine :)

slm kızlar, ben de çok kararsızım, özel sektör mü yoksa kpss mi denesem? özelde şartlar çok kötü..açıkcası hiç umduğum gibi değilmiş. bu arada mühendisim..

İnşallah bu sefer olur bende o dönem hazırlanamadım ama şimdi hazırlanacağım inşallah. Bir yandan diyet ve spor yapıyorum kendime program yaptım ona uymaya çalışacağım gelirim misafirliğe topiğine :)
slm kızlar, ben de çok kararsızım, özel sektör mü yoksa kpss mi denesem? özelde şartlar çok kötü..açıkcası hiç umduğum gibi değilmiş. bu arada mühendisim..
birbirimize destek olalım arkadaşlar ben de dün gece memleketten geldim tam gaz çalışacağım bu beni sinir edenler öyle dersini alacaklar ki ben de diyete başlıyorum kilolar yüzünden bebek de olmıyor bakalım nasip

merhaba arkadaslar
araniza yeni katıldım hep beraber calisarak bu sınavdan istediğimiz puanlari alalim
sizin tavsiyelernze ihtiyacm var hangi kitaplardan hangi videolardan calisiyorsnuz.banada yardimci olabilirmisiniz..

Slm kızlar bende matematik kotu oldugu ıcın ılk ondan basladım ama matematıgım hıc yok sınavda 15 tane yapsam yeter ama sozelciydim hıc calısmadım mat

Canm ben 2014 murat yayınları aldım bu yılda ihtiyaç yayın ı aldım ikisinı karsılastırılsan murat daha acıklayıcı anlatıyor ihtiyac anlamlarını cok kısa kesmıs ama bol soru cozumlu

Back