Iyi olur gerçekten de gülüm bitirdiklerimzi yazarsak hırs olur
hayır canım evde çalışacağım dershane için durum yok eksik kitaplarımı tamamlayıp ben başladım az az zaten de daha artırmalıyım çalışmamı sen ne okudun bölüm ne yaşBende çalışmak istiyorum malum son şanslarımız artık dersaneye gidecek misiniz
düzenli çalışmak lazım canım benim de 33 birbirimizi gaza getirelim ramazandan sonra tam rayına oturur çalışmalar canımYaş 30 bölüm iktisat geçen sene de hazırlandım ama olmadı işte olmuyor çok üzülüyorum ramazandan sonra başlıyım diyorum bence dersane çok gerekli değil kpss için
kamu yönetimi mezunuyum ben de canım 85 i garantilemek lazım geçen sene bende çalışamadım olmadıSenin bölümün ne
İibf yani aynıyız desene allah yardımcımız olsun evet birbirimizi gaza getirelim illa olsun diye inşallah başarırızkamu yönetimi mezunuyum ben de canım 85 i garantilemek lazım geçen sene bende çalışamadım olmadı
inşallah başarırız canım düzenli çalışmak çok önemliİibf yani aynıyız desene allah yardımcımız olsun evet birbirimizi gaza getirelim illa olsun diye inşallah başarırız
evet tarih zorlaştı mat çok önemli tabii onu eksiği olmamalı inşallah günde iki ders olarak gitmeyi düşünüyırum benMatematik çok önemli ilk etapta onu halletmek lazım sonra tarih türkçe sözel unutulur da mat unutulmaz ayrıca tarihin müfredatı değişmiş sanırım onu araştırıp çalışın lütfen boşa çalışmış olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?