eşimin akrabası canım gelmeyin diyemem ankarada işi var bir de kardeşimin arkadaşı gelecek ..hep böyle yoğun musun? :) Allah kolaylık versin. Seviliyorsun demek ki böyle gelenin gidenin bol. Allah yardımcın olsun. Yemeği ben yapacaksam yatılı misafir sevmiyorum. Beni bildiklerinden mutfak orda diyorum. :)
senin bölüm ne canım yaş kaç evli bekar :) seni de tanıyalım olur burada bildirimler yaparsak neden olmasın özellikle de ramazandan sonra burası yanacakMerhaba arkadsslşlar bende katildim araniza. :)
Çalismak lazim arkadaşlar benim motivasyonum cok sık dusuyor birlikte motive olup çalisalim bilgilerimizi calismalarimizi paylasalim destek olalim birbirimize.
İnsallh olacak bu defa.
ben de ramazan da öyle canım haftasonu misafirim vardı bu hafta ful doluyum yatılı misafirim var ama ramzandan sonra inşallah tam düzene girer..Ben maliye mezunuyum. 25 yaşindayim. bir bucuk yillik evliyim. 4 aylik bir oglum var. Pek bakma şansim olmuyor olunca hemn calisiyorum. Belki pek cevap veremem oglum Uyumuyor surekli ilgi istyior. Misafirlerim oluyor. Malum bayram yaklasiyor memlekete gidecez. Ama takipteyim. Her calismami paylasacam insallah. Sizler peki:)
olur canım neden olmasın mat sorularını sana da sorarız burada inşallahSelam arkadaşlar.
Bende 27 yaşında mühendisim. Özelde çalışıyorum ama şartlarımdan memnun değilim. Devleti çok istoyorum ama özgüvenim yok. Bide ağustosta düğünüm olacak nasipse evlilik+ders yapabilirmiyimki?
evet canım 2016 da olmadı bakalım nasip 2018 e kısmet ramazandan sonra iyice asılacağımKonun hayırlı olsunaaynaa geçen sene yine konuşmuştuk sanırım yine kpss üzerine yine burdayız :) bende açtım sayfa inşallah altından kalkarız
İnşallah bu sefer olur bende o dönem hazırlanamadım ama şimdi hazırlanacağım inşallah. Bir yandan diyet ve spor yapıyorum kendime program yaptım ona uymaya çalışacağım gelirim misafirliğe topiğine :)evet canım 2016 da olmadı bakalım nasip 2018 e kısmet ramazandan sonra iyice asılacağım
İnşallah bu sefer olur bende o dönem hazırlanamadım ama şimdi hazırlanacağım inşallah. Bir yandan diyet ve spor yapıyorum kendime program yaptım ona uymaya çalışacağım gelirim misafirliğe topiğine :)
birbirimize destek olalım arkadaşlar ben de dün gece memleketten geldim tam gaz çalışacağım bu beni sinir edenler öyle dersini alacaklar ki ben de diyete başlıyorum kilolar yüzünden bebek de olmıyor bakalım nasipslm kızlar, ben de çok kararsızım, özel sektör mü yoksa kpss mi denesem? özelde şartlar çok kötü..açıkcası hiç umduğum gibi değilmiş. bu arada mühendisim..
İkisivideo mu kitaptanmi calisiyorsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?