Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
---2018 KPSS B'YE BENİMLE HIRSLANIP ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR ARIYORUM--
- Konu Sahibi aaynaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Temmuz 2017
- 18
- 33
- 3
Ben matematikten başladım şöyle bir göz gezdirdim konulara sonra yaprak testlerim vardı onları çözdüm şu an geometri kısmına geçtim takıldım biraz unutmuşum :S bol soru çözmek gerekiyorBen eski mezunum arkadaşlar belki motive olurum diye Size katılmak istiyorum :)
Matematik en büyük sıkıntım. Yeni başladım sayılır. matematikten başlayan var mı?
- 18 Temmuz 2017
- 18
- 33
- 3
- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
geç değil sıkı çalıştıktan sonra sizin bölüm neArkadaslar selam yeni başlıyorum calismaya geç mi ?
- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
ben de aynı 4-5 saat aralığında çlışacağım sizin bölüm neBir de kızlar bir şey sormak istiyorum günde kaç saat çalışmak yeterli olur acaba gk-gy sadece benimki. Yaz boyunca yarım yarım aklıma estikçe çalıştım. Ama pazartesiden itibaren günde 4-5 saat arası çalışmayı planlıyorum yeterli mi sizce?
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
youtube da benimhocam videoları- kitapları- tarihin pusulası -coğrafyanın pusulası- sözel ve sayısal için ales sorularını öneririm.Kızlar ben de sınava hazırlanacağım,kitap Öner'iniz var mıdır bana??
- 18 Temmuz 2017
- 18
- 33
- 3
Mühendislik ve bölümüm 84 puanla kapattı son atamada. 90 a yakın almam lazım en azben de aynı 4-5 saat aralığında çlışacağım sizin bölüm ne
- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
benim de kamu yönetimi ben de 85 i garantilemem lazım..Mühendislik ve bölümüm 84 puanla kapattı son atamada. 90 a yakın almam lazım en az
çözemediğimiz soruları da burada paylaşabiliriz aslında bizim bir whatsap grubumuz var orada birbirimizi tetikliyoruz
- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
benim hocam yayınının kitabını aldımslm kızlar nasıl gidiyor?
merak ettiğim bişey daha, tarihe nasıl çalışıyorsunuz, valla deli olcam..
- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
3 haftadır çalışıyorum ben de tarih konuları %40 mat %20 bitti.. bazı günler hiç çalışmıyorum, tarihten ne kadar çalışsam da unutuyorum bol tekrar lazım sanırım.. dershaneye de yazılmadım gerek görmedim iyi bi çalışmayla evde de halledilir diye düşündüm ama disiplin şart.. bi de denemelerde kendimi görmek isterdim dershanede.. kendim deneme alıp çözücem konuları bitirince artık.. bazen konular hiç bitmeyecek gibi geliyor yavaş ilerliyorum, tarihten ekime kadar kurtulsam matematiği yarılasam süper olacakk..
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
benim hocam yayınının kitabını aldım
ben de tarihin pusulasını aldım cnm.. ama nasıl bi çalışma lazım kestiremiyorum :S:S
3 haftadır çalışıyorum ben de tarih konuları %40 mat %20 bitti.. bazı günler hiç çalışmıyorum, tarihten ne kadar çalışsam da unutuyorum bol tekrar lazım sanırım.. dershaneye de yazılmadım gerek görmedim iyi bi çalışmayla evde de halledilir diye düşündüm ama disiplin şart.. bi de denemelerde kendimi görmek isterdim dershanede.. kendim deneme alıp çözücem konuları bitirince artık.. bazen konular hiç bitmeyecek gibi geliyor yavaş ilerliyorum, tarihten ekime kadar kurtulsam matematiği yarılasam süper olacakk..
aynen şu tarih bi gün bakma unutuluyor..sürekli de tekrar etme şansım yok çalışıyorum çünkü, nasıl toparlıycam bilmiyorum
- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
ben de tarihin pusulasını aldım cnm.. ama nasıl bi çalışma lazım kestiremiyorum :S:S
aynen şu tarih bi gün bakma unutuluyor..sürekli de tekrar etme şansım yok çalışıyorum çünkü, nasıl toparlıycam bilmiyorum
Yazarak çalışmak benim daha çok aklımda kalıyor, konular bitince notlarımdan çalışıcam.. herkes söylüyor ama bunu tarih akılda kalmıyor, önümüzde uzun bi zaman var, sürekli açıp açıp okuycaz artık.. dershaneler sanırım daha yeni açılacak.. zaman var yani, ilk hedefin tüm müfredatı bitirmek olsun
- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
ben de kendim not tutmazsam çalıştım diyememben de tarihin pusulasını aldım cnm.. ama nasıl bi çalışma lazım kestiremiyorum :S:S
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
Yazarak çalışmak benim daha çok aklımda kalıyor, konular bitince notlarımdan çalışıcam.. herkes söylüyor ama bunu tarih akılda kalmıyor, önümüzde uzun bi zaman var, sürekli açıp açıp okuycaz artık.. dershaneler sanırım daha yeni açılacak.. zaman var yani, ilk hedefin tüm müfredatı bitirmek olsun
mat-geo-tr sıkıntım yok, özellikle mat ve geo alt yapım olduğundan daha da iyi, coğrafya vatandaşlık yapılır, çok konu olmaması ve bilinen şeyler olması açısından tek sıkıntı tarih, onun için tarihe daha çok yükleniyorum, hem çok konu var hem de çalışmayınca direk unutuluyor..erken başladım, bu da bana bir + demek
ben de kendim not tutmazsam çalıştım diyemem
ben not tutarsam zaman kaybederim, zaten pek zamanım yok, çalışıyorum maalesef
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Tavsiye edilen bir kitap. Tarih ayrıntılı bir ders zatensizce kemal karakaya kurultay tarih konu anlatimli kitabi
cok mu ayrinti ??