Ben matematikten başladım şöyle bir göz gezdirdim konulara sonra yaprak testlerim vardı onları çözdüm şu an geometri kısmına geçtim takıldım biraz unutmuşum :S bol soru çözmek gerekiyorBen eski mezunum arkadaşlar belki motive olurum diye Size katılmak istiyorum :)
Matematik en büyük sıkıntım. Yeni başladım sayılır. matematikten başlayan var mı?
geç değil sıkı çalıştıktan sonra sizin bölüm neArkadaslar selam yeni başlıyorum calismaya geç mi ?
ben de aynı 4-5 saat aralığında çlışacağım sizin bölüm neBir de kızlar bir şey sormak istiyorum günde kaç saat çalışmak yeterli olur acaba gk-gy sadece benimki. Yaz boyunca yarım yarım aklıma estikçe çalıştım. Ama pazartesiden itibaren günde 4-5 saat arası çalışmayı planlıyorum yeterli mi sizce?
youtube da benimhocam videoları- kitapları- tarihin pusulası -coğrafyanın pusulası- sözel ve sayısal için ales sorularını öneririm.Kızlar ben de sınava hazırlanacağım,kitap Öner'iniz var mıdır bana??
Mühendislik ve bölümüm 84 puanla kapattı son atamada. 90 a yakın almam lazım en azben de aynı 4-5 saat aralığında çlışacağım sizin bölüm ne
benim de kamu yönetimi ben de 85 i garantilemem lazım..Mühendislik ve bölümüm 84 puanla kapattı son atamada. 90 a yakın almam lazım en az
benim hocam yayınının kitabını aldımslm kızlar nasıl gidiyor?
merak ettiğim bişey daha, tarihe nasıl çalışıyorsunuz, valla deli olcam..
benim hocam yayınının kitabını aldım
3 haftadır çalışıyorum ben de tarih konuları %40 mat %20 bitti.. bazı günler hiç çalışmıyorum, tarihten ne kadar çalışsam da unutuyorum bol tekrar lazım sanırım.. dershaneye de yazılmadım gerek görmedim iyi bi çalışmayla evde de halledilir diye düşündüm ama disiplin şart.. bi de denemelerde kendimi görmek isterdim dershanede.. kendim deneme alıp çözücem konuları bitirince artık.. bazen konular hiç bitmeyecek gibi geliyor yavaş ilerliyorum, tarihten ekime kadar kurtulsam matematiği yarılasam süper olacakk..
ben de tarihin pusulasını aldım cnm.. ama nasıl bi çalışma lazım kestiremiyorum :S:S
aynen şu tarih bi gün bakma unutuluyor..sürekli de tekrar etme şansım yok çalışıyorum çünkü, nasıl toparlıycam bilmiyorum
ben de kendim not tutmazsam çalıştım diyememben de tarihin pusulasını aldım cnm.. ama nasıl bi çalışma lazım kestiremiyorum :S:S
aynen şu tarih bi gün bakma unutuluyor..sürekli de tekrar etme şansım yok çalışıyorum çünkü, nasıl toparlıycam bilmiyorum
Yazarak çalışmak benim daha çok aklımda kalıyor, konular bitince notlarımdan çalışıcam.. herkes söylüyor ama bunu tarih akılda kalmıyor, önümüzde uzun bi zaman var, sürekli açıp açıp okuycaz artık.. dershaneler sanırım daha yeni açılacak.. zaman var yani, ilk hedefin tüm müfredatı bitirmek olsun
ben de kendim not tutmazsam çalıştım diyemem
Tavsiye edilen bir kitap. Tarih ayrıntılı bir ders zatensizce kemal karakaya kurultay tarih konu anlatimli kitabi
cok mu ayrinti ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?