---2018 KPSS B'YE BENİMLE HIRSLANIP ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR ARIYORUM--

Ben eski mezunum arkadaşlar belki motive olurum diye Size katılmak istiyorum :)

Matematik en büyük sıkıntım. Yeni başladım sayılır. matematikten başlayan var mı?

Ben eski mezunum arkadaşlar belki motive olurum diye Size katılmak istiyorum :)

Matematik en büyük sıkıntım. Yeni başladım sayılır. matematikten başlayan var mı?
Ben matematikten başladım şöyle bir göz gezdirdim konulara sonra yaprak testlerim vardı onları çözdüm şu an geometri kısmına geçtim takıldım biraz unutmuşum :S bol soru çözmek gerekiyor

Bir de kızlar bir şey sormak istiyorum günde kaç saat çalışmak yeterli olur acaba gk-gy sadece benimki. Yaz boyunca yarım yarım aklıma estikçe çalıştım. Ama pazartesiden itibaren günde 4-5 saat arası çalışmayı planlıyorum yeterli mi sizce?

ben de aynı 4-5 saat aralığında çlışacağım sizin bölüm ne

Kızlar ben de sınava hazırlanacağım,kitap Öner'iniz var mıdır bana??
youtube da benimhocam videoları- kitapları- tarihin pusulası -coğrafyanın pusulası- sözel ve sayısal için ales sorularını öneririm.

Mühendislik ve bölümüm 84 puanla kapattı son atamada. 90 a yakın almam lazım en az
benim de kamu yönetimi ben de 85 i garantilemem lazım..
çözemediğimiz soruları da burada paylaşabiliriz aslında bizim bir whatsap grubumuz var orada birbirimizi tetikliyoruz

slm kızlar nasıl gidiyor?

merak ettiğim bişey daha, tarihe nasıl çalışıyorsunuz, valla deli olcam..

3 haftadır çalışıyorum ben de tarih konuları %40 mat %20 bitti.. bazı günler hiç çalışmıyorum, tarihten ne kadar çalışsam da unutuyorum bol tekrar lazım sanırım.. dershaneye de yazılmadım gerek görmedim iyi bi çalışmayla evde de halledilir diye düşündüm ama disiplin şart.. bi de denemelerde kendimi görmek isterdim dershanede.. kendim deneme alıp çözücem konuları bitirince artık.. bazen konular hiç bitmeyecek gibi geliyor yavaş ilerliyorum, tarihten ekime kadar kurtulsam matematiği yarılasam süper olacakk..

benim hocam yayınının kitabını aldım

ben de tarihin pusulasını aldım cnm.. ama nasıl bi çalışma lazım kestiremiyorum :S:S

aynen şu tarih bi gün bakma unutuluyor..sürekli de tekrar etme şansım yok çalışıyorum çünkü, nasıl toparlıycam bilmiyorum

Yazarak çalışmak benim daha çok aklımda kalıyor, konular bitince notlarımdan çalışıcam.. herkes söylüyor ama bunu tarih akılda kalmıyor, önümüzde uzun bi zaman var, sürekli açıp açıp okuycaz artık.. dershaneler sanırım daha yeni açılacak.. zaman var yani, ilk hedefin tüm müfredatı bitirmek olsun

ben de kendim not tutmazsam çalıştım diyemem

mat-geo-tr sıkıntım yok, özellikle mat ve geo alt yapım olduğundan daha da iyi, coğrafya vatandaşlık yapılır, çok konu olmaması ve bilinen şeyler olması açısından tek sıkıntı tarih, onun için tarihe daha çok yükleniyorum, hem çok konu var hem de çalışmayınca direk unutuluyor..erken başladım, bu da bana bir + demek

ben de kendim not tutmazsam çalıştım diyemem

ben not tutarsam zaman kaybederim, zaten pek zamanım yok, çalışıyorum maalesef

sizce kemal karakaya kurultay tarih konu anlatimli kitabi
cok mu ayrinti ??

Kızlar tarih bol tekrar gereken bir ders
Tavsiyem video izleyin, kendiniz not tutun. Sonra soru çöpün. Başka bir konuya geçtiğinizde onceki konunun tekrarını yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…