---2018 KPSS B'YE BENİMLE HIRSLANIP ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR ARIYORUM--

tamam. ben kişisel çalışmama devam edeyim hazır olunca yada alternatifler olursa ben size uyarım .haberleşiriz.

Kızlar ben kpss B sınavına girebilir miyim anlamadım baktım ama.... önlisans mezunuyum( dgs sınavına giricem 4 yilliga tamamlamak için )

Kızlar ben kpss B sınavına girebilir miyim anlamadım baktım ama.... önlisans mezunuyum( dgs sınavına giricem 4 yilliga tamamlamak için )
Siz şu an önlisansa girebilirsiniz ne zaman ki 4 yıllığa tamamladınız o zaman girersiniz

Arkadaslar özelde iş ararken artk nereye kadar dedim. Özelde olmuyor yapamiyorum. Basvurularimi sildim. Ben kpss ye hazirlanacagm dedim eşime. O da özel sana uygun degil diyordu zaten.
Net karar verdim.
Olana kadar kpss. Ins 2018 de iyi puan gelecek.
Yaş oldu 30. Cocuk yok. Evdeyim sinava kadar. Kasacağim. 10 ay var. Belki bebegi aradan cikarirm.O konuda kararsizim.
Mat ve geo ile yazi geçirmeyi planliyorum.Hızlanmam gerek, geo ise üstüne düsecegim.
Eylulde tarih ve cog baslayacagim.
Sonra vat.
Son 3 ay full deneme.
Planim bu.
Sizlern hikayesi ve plani nasil?
Öpüyorum. :)

özelde kendi alanımda hiç çalışmadım canım. Geçen yıl mezun oldum 6 aylık evliyim. önce önlisans bitirip dikey geçişle kimya mühendisi oldum. okul hayatım biraz uzun sürdü . önlisans olarak çalışmıştım bir kozmetik firmasında 6 yıl önce . :) Eşim karar verdi aslında benim sınava hazırlama özel sektör zor bu işi 30 yıl yapacaksın rahat olacağın bi yerde çalışmalısın . Sen çalışınca yapabiliyorsun felan filan gazladı . bende karar verdim kpssye hazırlanmaya. Ben de seni merak ediyorum muzlupasta anlat bakim :)

Ben 24 yasinda mezun oldum. 6-7 yildir özelde tutmadi :) bi kac iste calistm. Toplasan 2 yillik bi ozel tecrubem var.
Ben 1 aya kadar özelde fellik fellik iş arıyordum. Dank etti arkadaşmm gazi isteklendirmesiyle...calisinca yaparm diye de dusunuyorm. Düşündüm özelde gelecek yok.
Atanacağim dedim. 4 yillik da evliyim. 2014 kpss de 78 aldim.
Esim de kararimi destekledi. Dedim olana kadar artik. Oyle ya da boyle. :) M MisaMisaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…