• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

---2018 KPSS B'YE BENİMLE HIRSLANIP ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR ARIYORUM--

Sağol muzlupasta muzlupasta :) çok doğru karar vermişsin bence. Özel sektörün zorluğunu biliyorsun bebeğin olduğunda daha da zor olacak. abimin eşi bankada çalışıyordu 6 aylık izin vermişler 6aylık çocuğunu bırakıp işe başladı. süt izni oluyor günde 2 defa ama da sorun sürekli git gel yapıyor. memur olursak 2 yıl iznimiz olur sonrada çocuğu kreşe veririz oh mis . :) ablam öğretmen 2 yıla bir çocuk yaptı 3 yıldır çalışmıyor bir yıl daha çalışmicak. :) sonra işe dönecek bu çok güzel bir olanak. Bunun için bile tam gaz çalışılır.

sen kaçta kalkıyorsun genelde? program oluşturalım çalışalım mı beraber :) çok istiyorum beraber aynı konuları çalışacağım bir arkadaş. sabahları matematik geometri çalışırım . sonrada kendi derslerime bakarım. ben sana uyarım. :)

M MisaMisaa vaaovv 5 miii??? Yani ben erken kalkarm 8 gbi uyanmayi dusunuyorum. Iste eşim işe giderken.
Bana uyar birlikte calişmak:)
Program yaparz. :)
Ben 3 ay sirf mat geo cozecegim.
Yds ye girdim 45 aldim.
Ona da sonbaharda tekrar gireceğim.
Gunduz az bisey ingilizce de bakmayi düşünüyorum.
Yani ben varim:)

tamam. pazartesi başlayalım. eşin işe gittikten sonra :) yds bende düşünüyorum. gramer'den başlicam önce bir hatırlayayım. sonra başlarım yds çalışmalara okumalara felan.. :)

Keske ben de 5te kalksam M MisaMisaa
Ne kadar guzel bisey.
Gun dogarken.
Ben de alışaym ne güzel olur.
Bugun 7.30 da kalktim.
Ben de 5 e alışıcam:) Bakalm olacak mı?
11 de yatarm akşam.

tamam. pazartesi başlayalım. eşin işe gittikten sonra :) yds bende düşünüyorum. gramer'den başlicam önce bir hatırlayayım. sonra başlarım yds çalışmalara okumalara felan.. :)
Tamam pazartesi :))
Programi paylaşırm:)
Yds için de elimden gelen önerileri yaparm sana nacizane :)
Süper olacak. Koyvereni ayağa kaldırıyoruz tamam mı? :))

Güneşten yüzümü korumaya çalışıyorum 5.15 geçe felan evden çıkıp yürüyorum karamürselin çok güzel bir sahili var. temiz hava. Sabah spor yapan yaşlı teyzelerle güne başlıyorum. youtubedan ramazan hocayı dinliyorum yürürken. kendi sesime katlanabilsem ses kaydı yapacağım daha verimli olur. çok yavaş konuştuğumu farkettim bir iki defa ses kaydı yaptımda.. insanın kendi sesi çok rahatsız edici :)

sana tavsiyem 10 da yoğurt ye 11 de çok rahat uyursun. dene bakalım :) başaralım muzlupasta muzlupasta

afiyet olsun. yarın görüşmek üzere. herkese iyi geceler :) hedef arkadaşı olduğumuza çok memnun oldum çok mutluyum muzlupasta muzlupasta . :))

İyi gidiyor çalışmalar senin nasıl gidiyor? Uzun bi aradan sonra zorlanıyorum soru çözmekte

hep böyle yoğun musun? :) Allah kolaylık versin. Seviliyorsun demek ki böyle gelenin gidenin bol. Allah yardımcın olsun. Yemeği ben yapacaksam yatılı misafir sevmiyorum. Beni bildiklerinden mutfak orda diyorum. :)

Back