yok canım ilkokul mezunu ben de atanamadım diye seviniyor işteEltin çalışıyor mu atanmış mı
inşallah canım benim hepimiz sevinirizOnlara fırsat verme herkesi yanılt bu sene.
Bir sürü alım oluyor mülakata çağırıyorlar belki olur
Atanacaksın bu sene ben inanıyorum.yok canım ilkokul mezunu ben de atanamadım diye seviniyor işte
ay canım benim hayırlarla sağlıcakla inşallah cümlemiz atanırız sıkı çalışmalıyızAtanacaksın bu sene ben inanıyorum.
Hoşgeldin aramıza umarım başaracaz bu sene.Merhaba, ben de bugün başladım .Sizler gibi çalışıp hırslanacağım arkadaş arıyordum buldummmm :) Ben Tülin Kimya Mühendisiyim 28 yaşındayım ilk defa sınava gireceğim. Hedefim alanımda 1.ci gelmek. GK GY den giriyorum ben de. Formun tamamını okumadımaaynaa arkadaşımız gibi beraber derse oturup soru çözeceğim konu takibi yapacağım hem burada hem telefondan arkadaşlarla daha iyi hazırlanacağıma inanıyorum... :) Şimdiden memnun oldum. :)
çözemediğimiz soruları da burada paylaşalım sen mühendissin canım senin sayısalın benden iyidir mesela bayramdan sonra tam gaz başlayalım iyiceMerhaba, ben de bugün başladım .Sizler gibi çalışıp hırslanacağım arkadaş arıyordum buldummmm :) Ben Tülin Kimya Mühendisiyim 28 yaşındayım ilk defa sınava gireceğim. Hedefim alanımda 1.ci gelmek. GK GY den giriyorum ben de. Formun tamamını okumadımaaynaa arkadaşımız gibi beraber derse oturup soru çözeceğim konu takibi yapacağım hem burada hem telefondan arkadaşlarla daha iyi hazırlanacağıma inanıyorum... :) Şimdiden memnun oldum. :)
inşallah canım bak benim yaş da 33 bir yandan kpss için uğraşıyprum bir yandan bebek içinyani fena değil. yavaş çözüyorum matematiği hızlanmam gerek. bayramdan sonra bir program oluştururuz. Kesinlikle çözemediğimiz soruları atalım . Kesinlikleaaynaa hırslanmadan olmuyor. İnsan bir süre sonra bırakıyor . İnşallah çalışırsak olur.
benim de aynı canım sadece eşim inanıyor maddi sıkıntılar devam ediyor oo eltim kaynım görümce olmadıkça seviniyor büyük görümcem senin nasibinde yok boşa kpss konuşma diyordu gülüm.. o kadar kırıcı konuşuyor yani düşün..aynen. Milleti boşver hayatımızı soyutlarsak hem daha mutlu oluruz hem daha başarılı . Benim eşim özelde çalışmamı istemiyor millete bunu anlatamıyorum. Milletin her konuda herşey hakkında fikri var. Benimde kimse 90+ yapacağıma inanmıyor sadece kocam inanıyor çalışırsan yaparsın diyor.kocam dışındakilerin düşünceleride umrumda değil. İnşallah çifte mutluluğu yaşarsın . Ben de gelecek yıl bebek çalışmalarına başlayacağım.aaynaa . Sen başladın sanırım bende bugün başladım çalışmalara hangi konulardasın. Bir çalışma programın var mı? Konular bitti soru mu çözüyorsun durum nedir? :)
ben de her çözemediğim soruları falan öyle kenara koyup defter haline getireyim diyorum hep notları yazarak çalışmayı düşünüyordum ama o da çok vakit kaybettirecek canım dediğin şeyleri oku canım benim de inan okumalarım hızlıydı yavaşladı çok okumak gerek gülüm..tamam canım. şöyle yapalım o zaman S solisss te ramazan bayramından sonra başlayacağım diyor. Ramazan bayramı 27 sine bitiyor. 28 hazirandan itibaren üstteki programları daha düzgün bir şekilde uyarlarız. 5 aylık bir çalışma programı bu.kasıma kadar bol bol konu çalışıp hemde soru çözümü yaparız. 28 hazirana kadar hergün en az iki derse bireysel olarak eksik konularınla çalışırsan iyi olur. ben matematik ve türkçe ağırlıklı çalışacağım . her yıl matematik ve türkçe eleyici şekilde geliyor. ve zamanımızı iyi kullanmamız gerek. birde türkçe de atlas. national geografic türkiye gibi dergileri okumanı tavsiye ederim. Türkçe sorularının metin şekli o şekilde geliyor. android uygulama olarak bilimgenç uygulamasını indirip günün herhangi bi saatinde yatmadan okumanı tavsiye ederim. ben sosyal medyayı takip etmiyorum ama kpss soru ve paylaşımlar için bir hesap açtım bütün kpss paylaşımlarını takip edip ordan soru çözüyorum. hatta o soruları küçük kağıtlara yazıp arkasına cevabını yazıyorum. Bir kutu oluşturdum. Günde bir saatimi bu soruları yazmakla harcıyorum . sonra yazdığım kağıtlardaki soruları okuyup cevaplamaya çalışıyorum. Etkisi olacağını düşünüyorum. Oyun haline getirdim. Eğlenceli. Böyle yaparsak başarıya ulaşırız bence. Benim çalışma planım böyle.
yok gülüm yönlendirmek falan olur mu senin konun benim konum da değil olay biz doğru bildiklerimizi söyleyeceğiz ki başarılı olalım aradaki farkı tamamlarız canım...ben online kpssye gitmiştim ramazan hocanın. Ramazan hoca gelecek yıl gireceklerin vay haline demişti. Osmanlı tarihindeki soru sayısı artıp konularda artmış.Osmanlıda çıkan yangınlardan felan soru gelecekmiş. Tarih zorlu evet bir yandanda bu beni sevindiriyor. Tarihten korkmuyorum. Kasıma kadar elimdeki bütün kitapları bitirmeyi düşünüyorum. Yeni kitaplar alacağım tarih müfredatı değişiyor. tarihi bence kafanda çok büyütme. bir saat konu çalış bir saat soru çöz .bırak yanlışın çıksın. ertesi gün yine konu çalış yine soru çöz . ertesi gün yine . yine yine. sonra bakacaksın öğrenmişsin. rahat ol. yanlışın çıktığında üzülme. ertesi gün daha iyisini yapmaya çalış . ramazanda kalman kötü olmuş 5 temmuzda felan dönersin o zaman. sende bir hafta geç başlarsın. sonra tamamlarsın o haftanın konularını. tabi istersen. Senin sayfanda seni yönlendirmek istemem tabi .nasıl istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?