---2018 KPSS B'YE BENİMLE HIRSLANIP ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR ARIYORUM--

Onlara fırsat verme herkesi yanılt bu sene.
Bir sürü alım oluyor mülakata çağırıyorlar belki olur

Merhaba, ben de bugün başladım .Sizler gibi çalışıp hırslanacağım arkadaş arıyordum buldummmm :) Ben Tülin Kimya Mühendisiyim 28 yaşındayım ilk defa sınava gireceğim. Hedefim alanımda 1.ci gelmek. GK GY den giriyorum ben de. Formun tamamını okumadım aaynaa arkadaşımız gibi beraber derse oturup soru çözeceğim konu takibi yapacağım hem burada hem telefondan arkadaşlarla daha iyi hazırlanacağıma inanıyorum... :) Şimdiden memnun oldum. :)

Hoşgeldin aramıza umarım başaracaz bu sene.
Benim de hedefim 90 üstü almak allah yar ve yardımcımız olsun. Ben de ramazandan sonra yoğun bi şekilde çalışacam

inşallah. Ben de yavaş yavaş başladım. Bu sene uzaktan eğitimden kursa gitmiştim. Ara verdim unuttum bilgileri. Ramazandan sonra baştan başlarız beraber. Herşeye sıfırdan başlayacağım. O zaman. Beraber başlarcak daha verimli olacaktır. S solisss

Evet en azından konu ilerleyişini takip ederiz

çözemediğimiz soruları da burada paylaşalım sen mühendissin canım senin sayısalın benden iyidir mesela bayramdan sonra tam gaz başlayalım iyice

yani fena değil. yavaş çözüyorum matematiği hızlanmam gerek. bayramdan sonra bir program oluştururuz. Kesinlikle çözemediğimiz soruları atalım . Kesinlikle aaynaa hırslanmadan olmuyor. İnsan bir süre sonra bırakıyor . İnşallah çalışırsak olur.

inşallah canım bak benim yaş da 33 bir yandan kpss için uğraşıyprum bir yandan bebek için ikisine de çok üzülüyorum başarısız oldukça millet salak sanıyor ama ders vereceğim görsünler gerçekten de tam gaz ilerleyelim hem moral olalım biribirimize hem de yaren bu iş kolay değil

aynen. Milleti boşver hayatımızı soyutlarsak hem daha mutlu oluruz hem daha başarılı . Benim eşim özelde çalışmamı istemiyor millete bunu anlatamıyorum. Milletin her konuda herşey hakkında fikri var. Benimde kimse 90+ yapacağıma inanmıyor sadece kocam inanıyor çalışırsan yaparsın diyor.kocam dışındakilerin düşünceleride umrumda değil. İnşallah çifte mutluluğu yaşarsın . Ben de gelecek yıl bebek çalışmalarına başlayacağım. aaynaa . Sen başladın sanırım bende bugün başladım çalışmalara hangi konulardasın. Bir çalışma programın var mı? Konular bitti soru mu çözüyorsun durum nedir? :)

benim de aynı canım sadece eşim inanıyor maddi sıkıntılar devam ediyor oo eltim kaynım görümce olmadıkça seviniyor büyük görümcem senin nasibinde yok boşa kpss konuşma diyordu gülüm.. o kadar kırıcı konuşuyor yani düşün..
İnşallah canım sen de hayırlarla sağlıcakla evladına kavuşursun ben 3 senedir olmasını istiyorum nasip olmadı henüz..
ben tarih çalışmaya başlamıştım canım sonra annem rahatsızlandı flan ramazan da girdi araya şuan çalışmıyorum canım türkçeden konu eksiğim çok yok ama mantık da eklendi ya onlar beni zorluyor matematikde de öyle..
bol bol çalışmak lazım günde 2 ders çalışayım diyorum bir sayısal bir sözel diyorum sen nasıl düşünüyorsun gülüm ..
tembel oldukça birbirimize kızalım ya..
konular bitmedi cnaım ya ama bence en son kasıma kadar bitmeli sen ne diyorsun

tamam canım. şöyle yapalım o zaman S solisss te ramazan bayramından sonra başlayacağım diyor. Ramazan bayramı 27 sine bitiyor. 28 hazirandan itibaren üstteki programları daha düzgün bir şekilde uyarlarız. 5 aylık bir çalışma programı bu.kasıma kadar bol bol konu çalışıp hemde soru çözümü yaparız. 28 hazirana kadar hergün en az iki derse bireysel olarak eksik konularınla çalışırsan iyi olur. ben matematik ve türkçe ağırlıklı çalışacağım . her yıl matematik ve türkçe eleyici şekilde geliyor. ve zamanımızı iyi kullanmamız gerek. birde türkçe de atlas. national geografic türkiye gibi dergileri okumanı tavsiye ederim. Türkçe sorularının metin şekli o şekilde geliyor. android uygulama olarak bilimgenç uygulamasını indirip günün herhangi bi saatinde yatmadan okumanı tavsiye ederim. ben sosyal medyayı takip etmiyorum ama kpss soru ve paylaşımlar için bir hesap açtım bütün kpss paylaşımlarını takip edip ordan soru çözüyorum. hatta o soruları küçük kağıtlara yazıp arkasına cevabını yazıyorum. Bir kutu oluşturdum. Günde bir saatimi bu soruları yazmakla harcıyorum . sonra yazdığım kağıtlardaki soruları okuyup cevaplamaya çalışıyorum. Etkisi olacağını düşünüyorum. Oyun haline getirdim. Eğlenceli. Böyle yaparsak başarıya ulaşırız bence. Benim çalışma planım böyle.

ben de her çözemediğim soruları falan öyle kenara koyup defter haline getireyim diyorum hep notları yazarak çalışmayı düşünüyordum ama o da çok vakit kaybettirecek canım dediğin şeyleri oku canım benim de inan okumalarım hızlıydı yavaşladı çok okumak gerek gülüm..
biz bir bayramda 10 gün kadar kalacağız o beni oyalayacak anneme yardım edeceğim kaynatamın vefatının yemeği falan olacak canım..
ben de tarhten korkuyorum gülüm çok kazık sorular geliyor çok ondan çekiniyorum gözümde bir tarihi büyüttük gitti..
burada soruları da paylaşalım özellikle de güncelleri canım

ben online kpssye gitmiştim ramazan hocanın. Ramazan hoca gelecek yıl gireceklerin vay haline demişti. Osmanlı tarihindeki soru sayısı artıp konularda artmış.Osmanlıda çıkan yangınlardan felan soru gelecekmiş. Tarih zorlu evet bir yandanda bu beni sevindiriyor. Tarihten korkmuyorum. Kasıma kadar elimdeki bütün kitapları bitirmeyi düşünüyorum. Yeni kitaplar alacağım tarih müfredatı değişiyor. tarihi bence kafanda çok büyütme. bir saat konu çalış bir saat soru çöz .bırak yanlışın çıksın. ertesi gün yine konu çalış yine soru çöz . ertesi gün yine . yine yine. sonra bakacaksın öğrenmişsin. rahat ol. yanlışın çıktığında üzülme. ertesi gün daha iyisini yapmaya çalış . ramazanda kalman kötü olmuş 5 temmuzda felan dönersin o zaman. sende bir hafta geç başlarsın. sonra tamamlarsın o haftanın konularını. tabi istersen. Senin sayfanda seni yönlendirmek istemem tabi .nasıl istersen :)

yok gülüm yönlendirmek falan olur mu senin konun benim konum da değil olay biz doğru bildiklerimizi söyleyeceğiz ki başarılı olalım aradaki farkı tamamlarız canım...
tarihin kitabını almıştım ramazan hocanın şimdi 2017 olanı boşa mı aldım yani daha da mı çok derin sorular olacak uani pes etmeden çalışmamız lazım gülüm
mecbur gidilince kalınacak canım eşim de izin almadı o da kafasını dağıtmak istiyor annem çok rahatsız canım onun da evini temizle badana falan yaptıracağız yani bana bağımlı gibi kalıyor canım ne diyim ki daha çok çalışır aradaki farkı kapatırım canım şu yolladığın ders programlarına da bakayım günlük kaç saat çalışmayı düşünüyorsun gülüm
bu arada sen hangi şehirdesin ben ankaradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…