• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

---2018 KPSS B'YE BENİMLE HIRSLANIP ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR ARIYORUM--

ramazan hocanın 2017 kitabı, 2016 isem ile aynı.boşa gitmek olarak bakma ne kadar soru çözersen o kadar iyi hem konular aynı sadece biraz daha ekleme var osmanlı tarihine. öyle dedi. Hocamızda en az 3 4 farklı kaynaktan soru çözün demişti. youtubetaki videolarına ekleme yapacakmış ilerde kasıma kadar zaten yapar. ilk hafta bakarsan islamiyet öncesi, sayılar, coğrafi konum, felan var S solisss le de bize katılırsa 5inde başlarız olmazsa. program en az başlangıç 6 saat. bu kişiden kişiye değişir . önemli olan günde 3 ders çalışabilmek. 3 derslede tüm gün bitiyor zaten. bir saat konu bir saat soru şekliyle başlarız her dersten. sonra artırırız bir iki ay sonra. günde en az 300 soru çözmeye özen göstermeliyiz. her dersten 100 soru. ben program oluşturup size atarım isterseniz.

bu arada ben kocaelideyim söylemeyi unuttum. :)

aynen. Milleti boşver hayatımızı soyutlarsak hem daha mutlu oluruz hem daha başarılı . Benim eşim özelde çalışmamı istemiyor millete bunu anlatamıyorum. Milletin her konuda herşey hakkında fikri var. Benimde kimse 90+ yapacağıma inanmıyor sadece kocam inanıyor çalışırsan yaparsın diyor.kocam dışındakilerin düşünceleride umrumda değil. İnşallah çifte mutluluğu yaşarsın . Ben de gelecek yıl bebek çalışmalarına başlayacağım. aaynaa aaynaa . Sen başladın sanırım bende bugün başladım çalışmalara hangi konulardasın. Bir çalışma programın var mı? Konular bitti soru mu çözüyorsun durum nedir? :)
Benimde eşim özelde çalışmama izin vermiyor ve ben çok üzülüyorum.canımı dişime takıp ders çalışmak istiyorum. Boşver varsın insanlar yüksek puan alacağına inanmasın sen inan yeter. Dersaneye gitmeyecekseniz kimseye ders çalıştığınızı söylemeyin

ramazan hocanın 2017 kitabı, 2016 isem ile aynı.boşa gitmek olarak bakma ne kadar soru çözersen o kadar iyi hem konular aynı sadece biraz daha ekleme var osmanlı tarihine. öyle dedi. Hocamızda en az 3 4 farklı kaynaktan soru çözün demişti. youtubetaki videolarına ekleme yapacakmış ilerde kasıma kadar zaten yapar. ilk hafta bakarsan islamiyet öncesi, sayılar, coğrafi konum, felan var S solisss le de bize katılırsa 5inde başlarız olmazsa. program en az başlangıç 6 saat. bu kişiden kişiye değişir . önemli olan günde 3 ders çalışabilmek. 3 derslede tüm gün bitiyor zaten. bir saat konu bir saat soru şekliyle başlarız her dersten. sonra artırırız bir iki ay sonra. günde en az 300 soru çözmeye özen göstermeliyiz. her dersten 100 soru. ben program oluşturup size atarım isterseniz.
olur canım sen program buraya oluştur ben günde 2 ders olarak gideceğim nasipse bakalım...
en azından gerçekten de 250-300 soru çözmeliyiz birkaç kitaptan çalışmalıyız gerçekten de gülüm..
tüh tam video dinlemelerden kurtulup sadece kitaptan devam edeyim demiştim ama olmadı nasip bakalım eksik yerleri üzerine yazarım olmadı o zama yeni videoları dinleyelim öyle mi?
eklenecek konular canım sadece osmanlı tarihine mi eklenecek yoksa osmanlı öncesine mi

ben de her çözemediğim soruları falan öyle kenara koyup defter haline getireyim diyorum hep notları yazarak çalışmayı düşünüyordum ama o da çok vakit kaybettirecek canım dediğin şeyleri oku canım benim de inan okumalarım hızlıydı yavaşladı çok okumak gerek gülüm..
biz bir bayramda 10 gün kadar kalacağız o beni oyalayacak anneme yardım edeceğim kaynatamın vefatının yemeği falan olacak canım..
ben de tarhten korkuyorum gülüm çok kazık sorular geliyor çok ondan çekiniyorum gözümde bir tarihi büyüttük gitti..
burada soruları da paylaşalım özellikle de güncelleri canım
Tarihten korkma tarih ezber çalışır yaparsın türkçe mattan kork tam ales mantığı olmuş

S solisss haklısın. ben aslında online dershaneeye tekrar gideceğim daha sistemli oluyor. ilk yılımda atanmak istiyorum. dershaneler ekim kasım gibi başlıyor. o zamana kadar elimden geleni yapmak istiyorum.

aynen tarih gelen soruların mantığı hep aynı . hem ayırt edici olur tarih zor olursa. ne kadar zor okadar iyi .

S solisss haklısın. ben aslında online dershaneeye tekrar gideceğim daha sistemli oluyor. ilk yılımda atanmak istiyorum. dershaneler ekim kasım gibi başlıyor. o zamana kadar elimden geleni yapmak istiyorum.
canım dershanedeki notlarını biizimle de paylaşır mısın ben dershaneye gidemem maddi olarak sorunlardan dolayı o zaman sevinirim gerçekten de

Bende günde 2 ders gitmeyi düşünüyorum geçen senede hazırlandığım için arada deneme de çözecem bende int çalışmayı düşünüyorum ama daha eve int bağlatmadık. Zaten tarihten müfredatta değişti sanırım atatürkü ve dönemini tamamen çıkardılar

ramazan hocanın notları internette var. dersi de ordan işledik. dershaneye gittiğimde de iletişimde olursak inşallah tabiki paylaşırım.

canım dershanedeki notlarını biizimle de paylaşır mısın ben dershaneye gidemem maddi olarak sorunlardan dolayı o zaman sevinirim gerçekten de
Online dersane daha mı faydalı ve ücretleri nasıl

ben karamürseldeyim S solisss . burada dershane yok. yalovaya gitmem gerek yada izmit'e . izmit'e dolmuşla 1 saat. dershaneye gidene kadar 1.5 saat gidiş geliş 3 saat. Akşamları oluyor . online dershanede benim gittiğimde bu yıl internet çok kötüydü ve bağlantı sorunu yaşadık. belki hocalardan belki onların sistemlerinden bilemiyorum. başka online dershaneye gideceğim pek memnun kalmadım hocalarımız iyiydi fakat hem dershanede çok yoğun çalışmalarından çok yorgun oluyorlardı genelde. normal dershaneye liseden beridir hiç gitmedim. dezavantajı deneme yok. her akşam ders oluyor. gündüzler size kalıyor bu iyi birşey. benim imkanım olmadığı için online düşünüyorum. ya şehir değiştiricem dershaneye gitmek için ya da 3 saatimi yolda harcicam . o yüzden ..

ücret uygundu kampanyalıydı 500tldi sanırım o civar bişey unuttum :)

eğer burada sistemli olursak dershaneye gerek yok. videolardan daha iyi anlatmıyolar. S solisss cevap vermedin ramazandan sonra hangi gün senin için uygun. program yapalım diyoruz beraber aynı dersleri aynı konuları çalışalım diyoruz.

eğer burada sistemli olursak dershaneye gerek yok. videolardan daha iyi anlatmıyolar. S solisss cevap vermedin ramazandan sonra hangi gün senin için uygun. program yapalım diyoruz beraber aynı dersleri aynı konuları çalışalım diyoruz.
canım ara sıra aksamalar olacaktır bence işte mesela tarih çalıştık çözemediğimiz soruları paylaşalım en azından birbirimiz arasında çok büyük fark olmadan devam edelim çalışmalara kimi günde 3 saat çalışacaktır kimi 5 gün geçtikçe düzene girecektir konular bittikçe daha da düzene girer...
zaten başladım mı hemen hemen aynı konuları çalışıp programımızı devam ettireceğiz önemli olan hergün çalışmak

evet hergün çalışmak çok önemli. aaynaa aaynaa çözemediğmiz soruları paylaşalım tamam. kendi adıma konuşayım. Ben öyle hırslanamam ki. Ben istiyorum ki beraber derse oturacağım beraber aynı konuları çalışacağım sorular çözüp çözemediğim soruları paylaşacağım. aksattığım zaman kendine gel sen neden bu konuyu çalışmadın diyip bana ceza verip iki katı soru çözmemi sağlayacak bir hedef arkadaşı arıyorum. Biliyorum çok istiyorum.:) ama çok istiyorum .

evet hergün çalışmak çok önemli. aaynaa aaynaa çözemediğmiz soruları paylaşalım tamam. kendi adıma konuşayım. Ben öyle hırslanamam ki. Ben istiyorum ki beraber derse oturacağım beraber aynı konuları çalışacağım sorular çözüp çözemediğim soruları paylaşacağım. aksattığım zaman kendine gel sen neden bu konuyu çalışmadın diyip bana ceza verip iki katı soru çözmemi sağlayacak bir hedef arkadaşı arıyorum. Biliyorum çok istiyorum.:) ama çok istiyorum .
yok çok haklısın canım benim ben de öyle istiyorum aslında ama bazen aksatacağım zaman kesinlikle olur benim de ...
annem mesela rahatsız pat diye memlekete gitmem gerekebilir ondan dolayı bir şey diyemiyorum ama kesinlikle bildirim her gün yapmaya çalışırım çalışanı görmem lazım şu kadar konu bitirdim dedikten sınra ben hırslanırım ..

Ba
Bayramdan sonra işte bilmem ki şimdi ne desem yalan olur önümüzdeki hafta kitapları düzenliyim odamı düzenliyim bende netten çalışacam da eve int bağlamadık ben muhtemelen tarih ve mattan başlarım

Back