ben hepsine çalışacağım canım ama bir gün tarih mat türkçe mat coğrafya mat şeklinde gideceğim canım ama mat ve güncellerden korkuyorumSiz hangi derse çalışıyorsunuz tavsiyeniz var mı
Günceller son aylarda hallolur bol bol denemeyleben hepsine çalışacağım canım ama bir gün tarih mat türkçe mat coğrafya mat şeklinde gideceğim canım ama mat ve güncellerden korkuyorum
Bence öyle çok kopukluk olur dersler arsında mesela türkçe mat gitseniz türkçe bittikten sonra tarih mat anayasa geometri bol bol deneme felanben hepsine çalışacağım canım ama bir gün tarih mat türkçe mat coğrafya mat şeklinde gideceğim canım ama mat ve güncellerden korkuyorum
Bilmiyorum canım bakalım ilerledikçe tam oturur çalışmalarBence öyle çok kopukluk olur dersler arsında mesela türkçe mat gitseniz türkçe bittikten sonra tarih mat anayasa geometri bol bol deneme felan
Merhaba canım sen de hazırlanıyor musunSelam kızlar basarilar dilerim ....
Evet bende baslicam canim bu yil artik bu işi bitirelim sıkıldımMerhaba canım sen de hazırlanıyor musun
senin bölüm ne canım aynen ben de çok sıkıldım salağım da başaramıyormuşum moduna çevrem hele o eltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiEvet bende baslicam canim bu yil artik bu işi bitirelim sıkıldım
Eltiniz okuyup atanmış mı sizeo muameleyi yapıyor.senin bölüm ne canım aynen ben de çok sıkıldım salağım da başaramıyormuşum moduna çevrem hele o eltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kesinlikle öyle canım başarmamız lazım sen ne yaptın başladın mı çalışmayaEltiniz okuyup atanmış mı sizeo muameleyi yapıyor.
Ayrıca herkesin şartları farklı.
Hadi aynaacım inadına başacacaz...
Başlamadım ramazandan sonra düzen oturtacam 90 alalımkesinlikle öyle canım başarmamız lazım sen ne yaptın başladın mı çalışmaya
ay canım benim 90 alsak oooBaşlamadım ramazandan sonra düzen oturtacam 90 alalım
Olur yapalım ramazandan sonra mat başlayacam vala artık ders çalışmak hayatımın bi parçası haline geldi.ay canım benim 90 alsak ooosüper olur birbirimizi kızdıralım kırılmak yok ben şunu bitirdim sen nerede kaldın diyelim
kesinlikle kendimi çok tembel hissediyorum canımOlur yapalım ramazandan sonra mat başlayacam vala artık ders çalışmak hayatımın bi parçası haline geldi.
Çalışmayınca eksik hissediyorum özlüyorum
amin hayırlarla canım inşallah aminAllah yardımcımız olsun bize hayırlı kapılar açsın
Bende öyleyim ama son şanslarımız malum yaş durumuna takılacaz e bi de çoluk çocuğa karışırsak çalışmak imkansız gibi bi şeykesinlikle kendimi çok tembel hissediyorum canım
HAKLISIN CANIM BU SINAV ÇOK ÖNEMLİBende öyleyim ama son şanslarımız malum yaş durumuna takılacaz e bi de çoluk çocuğa karışırsak çalışmak imkansız gibi bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?