---2018 KPSS B'YE BENİMLE HIRSLANIP ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR ARIYORUM--

Siz hangi derse çalışıyorsunuz tavsiyeniz var mı

Siz hangi derse çalışıyorsunuz tavsiyeniz var mı
ben hepsine çalışacağım canım ama bir gün tarih mat türkçe mat coğrafya mat şeklinde gideceğim canım ama mat ve güncellerden korkuyorum

ben hepsine çalışacağım canım ama bir gün tarih mat türkçe mat coğrafya mat şeklinde gideceğim canım ama mat ve güncellerden korkuyorum
Günceller son aylarda hallolur bol bol denemeyle

Bence öyle çok kopukluk olur dersler arsında mesela türkçe mat gitseniz türkçe bittikten sonra tarih mat anayasa geometri bol bol deneme felan

Bence öyle çok kopukluk olur dersler arsında mesela türkçe mat gitseniz türkçe bittikten sonra tarih mat anayasa geometri bol bol deneme felan
Bilmiyorum canım bakalım ilerledikçe tam oturur çalışmalar

senin bölüm ne canım aynen ben de çok sıkıldım salağım da başaramıyormuşum moduna çevrem hele o eltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eltiniz okuyup atanmış mı sizeo muameleyi yapıyor.

Ayrıca herkesin şartları farklı.
Hadi aynaacım inadına başacacaz...

Eltiniz okuyup atanmış mı sizeo muameleyi yapıyor.

Ayrıca herkesin şartları farklı.
Hadi aynaacım inadına başacacaz...
kesinlikle öyle canım başarmamız lazım sen ne yaptın başladın mı çalışmaya

ay canım benim 90 alsak ooo süper olur birbirimizi kızdıralım kırılmak yok ben şunu bitirdim sen nerede kaldın diyelim
Olur yapalım ramazandan sonra mat başlayacam vala artık ders çalışmak hayatımın bi parçası haline geldi.

Çalışmayınca eksik hissediyorum özlüyorum

Bi yandan çalışmak da ağır geliyor artık bünye kaldırmıyor

Allah yardımcımız olsun bize hayırlı kapılar açsın

Olur yapalım ramazandan sonra mat başlayacam vala artık ders çalışmak hayatımın bi parçası haline geldi.

Çalışmayınca eksik hissediyorum özlüyorum
kesinlikle kendimi çok tembel hissediyorum canım

kesinlikle kendimi çok tembel hissediyorum canım
Bende öyleyim ama son şanslarımız malum yaş durumuna takılacaz e bi de çoluk çocuğa karışırsak çalışmak imkansız gibi bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…