Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de annem rahatsızlandı canım memlekete gdip geldim şimdi dinleniyorum ben de ramazandan sonra sıkı bir giriş yapmam lazımaaynaa iyiyim ramazanı geçiriyorum daha başlamadım ramazandan sonra hızlı bir giriş yapmayı düşünüyorum.
Sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar?
bölümün ne canım en son kaçtı puanın araıza hoşgeldin ben de sadece b grubuna hazırlanacağım kamu mezunuyumbende varım bende hazırlanıcam ama önce haziran sonunda ki alımın sonucunu bekliycem ondan sonra çalışmaya başlıycam yani bayramdan sonra ben sadece b gubuna hazırlanıyorum şimdiden herkese kolay gelsin
hadi hayırlarla olur inşallah canımbölümüm iktisat canım 2016 da girmiştim en son puanım 80 haziran alımında şansımı deniycem bakalım
inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunhadi hayırlarla olur inşallah canım
öyle canım çok çalışmak lazıminşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun allah şifa versin. Umarım anneniz iyidirbenim de annem rahatsızlandı canım memlekete gdip geldim şimdi dinleniyorum ben de ramazandan sonra sıkı bir giriş yapmam lazım
aramıza hoşgeldin umarım 80 ile atanırsın hiç mülakatlara katılmadın mı çok alım oldu mülakatlabölümüm iktisat canım 2016 da girmiştim en son puanım 80 haziran alımında şansımı deniycem bakalım
evet canım bence de öyle olsun canım sen önceki çalışmalarında günde kaç saat çalışıyordun 80 puan da iyi puan hangi yayınlardan çalıştın kaç netin vardı..Çok geçmiş olsun allah şifa versin. Umarım anneniz iyidir
Ramazandan sonra başlamak en iyisi yada kopukluk oluyor.
Aynaacım ben değil Emine_89 80 almışevet canım bence de öyle olsun canım sen önceki çalışmalarında günde kaç saat çalışıyordun 80 puan da iyi puan hangi yayınlardan çalıştın kaç netin vardı..
amma soru sordum ya bir çalışamadım düzenli 2012 den beri yaş da geçiyor
ay canım senin yazının altına mı sordum sorularımı evet emineye sormak istiyordum ben de sorularıAynaacım ben değil Emine_89 80 almış
aynen ben de sıkı çalışmaya zaman olmadı nasip ama bu sene çok sıkmam gerekBen çok tekrar ettim ve bol deneme çözdüm denemenin çok faydası var ama atanacak kadar puan alamadım
atanamadığım için eltim kaynım zil takıyorlar kaynanam da atanamadığım için kafamı çok şişirdi şunlara bir ders vereceğim hayırlısıyla atanınca bunları hiç takmayacağım çok yüz de vermemEşinin ailesinin çalışmana bakışı ne uğraşıyorlar mı seninle
Eltin çalışıyor mu atanmış mıatanamadığım için eltim kaynım zil takıyorlar kaynanam da atanamadığım için kafamı çok şişirdi şunlara bir ders vereceğim hayırlısıyla atanınca bunları hiç takmayacağım çok yüz de vermem